Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture AP+ plus nový vizuál

27" ASUS MX279H

Termékkatalógus
27" ASUS MX279H
4,7 27 értékelés
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, 2x HDMI, D-SUB (VGA), alacsony kék fény, Repro 6W, ezüst
Kód:  WA042h Termékszám:  90LMGD051R010O1C- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS MX279H

Alakítsd át az asztalodat az elegancia, szépség, csúcstechnológia és minőségi hangzás jegyében az új ASUS MX279H monitorral a Designo MX sorozatból. A luxustermék jelmondata: a fantázia határtalan. A tökéletesen kidolgozott monitort kiváló AH-IPS + panel egészíti ki minimális méretű keretvastagsággal, exkluzív Bang & Olufsen ICEpower által kidolgozott hangszórókkal és kellő dönthetőséggel a kényelmes használathoz.
 

Kifinomult és elegáns


Karcsúság, elegancia, kifinomultság. Ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább leírni az ASUS MX279H monitor kialakítását. A mindössze 17,5 mm-es vastagságával az asztalodon nem foglal sok helyet, és a 8 mm-es kerettel rendelkező kijelző kiegészíthető több másik kijelzővel is.

A szilárd és stabil alapot a napóra ihlette, ami egyedi vonásokat kölcsönöz, valamint stabilan tartja a monitort is.

Részletes AH-IPS technológia panel

A monitor eleganciáját a csúcsminőségű AH-IPS A+ panel és a Full HD felbontás egészíti ki. A klasszikus IPS-sel szemben tökéletesebb színeket és kisebb energiafogyasztást kínál.

A hatékony LED háttérvilágítással kombinálva a monitor fogyasztása nagyon alacsony, így a pénztárcádat is biztonságban tudhatod.

Hála a fejlettebb AH-IPS panelnek a látószögek elérik az akár 178 ° / 178 °, értékeket, így a kép oldalnézetben is tökéletes lesz.

Mindig a legjobb képminőség


Az ASUS innovatív technológiája biztosítja a legmagasabb színvonalú képet.A Tracer Free eltávolítja a kijelzőn a gyors jeleneteknél keletkező zavaró elmosódást és javítja válaszidőt. Legyen szó autóversenyekről, harcos akciójelenetekről vagy játékok játszásáról,  az ASUS MX279H mingig éles és részletes képet biztosít. Az ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) technológia szabályozza a jelenetek kontrasztját úgy, hogy az eredmény megfelelő színekkel rendelkezzen túl világos vagy sötét részek nélkül, a megfelelő fekete és fehér használatával.

Hangzás a profiktól


A Bang & Olufsen céggel együttműködve sikerült az ASUS monitorba kiváló minőségű 32 mm-es hangszórókat beépíteni hangszóró kamrákkal. A beépített erősítő lehetővé teszi a magasabb hangerő elérését, így nem lesz szükséged több hangszóróra.


Műszaki adatok:

Pont méret:
0,311 mm

Kontrasztarány:
Dinamikus: 80 000 000: 1

Fényerő:
250 cd/m2

Színskála:
100% (sRGB)

Színek száma:
16700000

Látószög:
178° / 178° (vízszintes / függőleges)

Frekvencia:
Analóg:
30 ~ 80 kHz (H) / 56 ~ 76 Hz (V)
Digitális:
30 ~ 80 kHz (H) / 56 ~ 76 Hz (V)

Hangszórók:
2x 3 W RMS

Talapzat:
Dőlés: +20° / -5°

Egyéb:
SPLENDID Video Intelligence Technology (6 üzemmód)
Színhőmérséklet: 4 üzemmód
Bőrtónus kiválasztása: 3 üzemmód
HDCP

Csatlakozók:
2x HDMI (mellékelt DVI adapter)
1x VGA (D-Sub)
1x fejhallgató kimenet (csak akkor működik, ha a HDMI-kábel közvetíti a hangot a monitorba)

Tanúsítvány:
Energy Star, BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, ERP, FCC, GOST-R, J-MOSS, PSE, RoHS, UL / cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7)

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS MX279H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS MX279H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS MX279H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS MX279H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS MX279H.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ