27 "Az Apple Thunderbolt Display

Termékkatalógus
27 "Az Apple Thunderbolt Display
4,7 11 értékelés
LCD monitor - 1000: 1, 375cd / m2, 12 ms, 2560x1440, Thunderbolt port, USB 2.0, FireWire 800, Glan, CAM, hangszórók
Kód:  WA424h2 Termékszám:  MC914ZM/B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27 "Az Apple Thunderbolt Display

Fényűzően kezelt IPS kijelző technológiát az Apple márka, mint a képviselő egy lehetséges új Thunderbolt interfész. Ez biztosítja a magas minőségű továbbítását képeket, hanem arra szolgálnak, hogy töltse ki a dokkoló szolgáltatás Apple laptop ezen a felületen. Thunderbolt kivéve képet nyújtott a testület a kijelző 3 USB második0 csatlakozó, FireWire 800, egy másik Thunderbolt és Gigabit Ethernet a gyors csatlakozás a hálózathoz. Sőt, fel van szerelve egy beépített FaceTime HD webkamera mikrofonnal és kiváló minőségű hangrendszer mélynyomóval zenehallgatásra és egyéb multimédiás lejátszást. Ezért ideális és teljes létesítmények a kiváló képalkotási és töltse ki a dokkoló szolgáltatásokat.

Apple Thunderbolt Display Panel mutatja, a nagy felbontású 2560 x 1440 képpont per átlója 27 "és épül a legmodernebb technológiával IPS. Ez létrehoz egy teljesen színes kép jól látható, amikor oldalról nézve. Az egyenletes és energiatakarékos LED háttérvilágítás technológiát alkalmaznak. A kép fényereje vezérli a környezeti fényérzékelő, így lesz a csodálatosan kiegyensúlyozott még változó fényviszonyok esetén, miközben több energiát takaríthatunk meg. Ez volt a célja, hogy az ökológia és a gyártási folyamat során, és így nem tartalmaz arzént, higanyt és más káros anyagokat.

További információk:

Úgy tervezték, hogy:
Apple MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini

Kontrasztarány:
1000: 1

színek:
16,7 mérföld. színes

Látószög:
Vízszintes: 178 °
Függőleges: 178 °

felület:
1 Thunderbolt bejegyzés
1x Thunderbolt kimenet
3x USB második0
1x FireWire 800
1x MagSafe

Paraméterek

Felszerelés
Webkamera Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Webkamera Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27 "Az Apple Thunderbolt Display Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Apple ThunderBolt Display. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Apple ThunderBolt Display. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Apple ThunderBolt Display. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Apple ThunderBolt Display.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ