Rapture AlzaBoxy Q1

27" BenQ SW2700PT

Termékkatalógus
27" BenQ SW2700PT
4,7 13 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 10bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, DVI, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, Pivot, kontraszt: 1000:1
Kód:  WT157s Termékszám:  9H.LDKLB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ SW2700PT

Professzionális 27"-os monitor fényképészek számára! A BenQ SW2700PT IPS qHD kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 2560 x 1440 pixel, színkezelését tekintve pedig az Adobe RBG színek 99%-át képes megjeleníteni - A Delta E értéke <2 14bi 3D LUT, Fekete&-ehér módban futtatható, hardware-esen kalibrálható.

Monitor különleges technológiával - A BenQ Flicker-free és a Low Light Blue technológia megvédi a szemet, és segít könnyeben koncentrálni, hiszen jelentősen kisebb terhelést biztosít.

A csomag tartalma: Display Port, HDMI és DVI kábelek.


A BenQ megértette a fényképészek tökéletes színösszetétel, pontosság, részletesség és minőség iránti vágyát. Válaszképp megszületett a BenQ SW2700PT, amelyet a cég a fényképészet szerelmeseinek szánt, és amely egyedi technológiájának köszönhetően képes megőrizni, és élettel megtölteni a különleges pillanatok mindegyikét.

QHD felbontás 2560 x 1440 a legélesebb nézethez

Szerkesztésnél, és a kész anyagok ellenőrzésénél a magas pixelsűrűségű monitor egyedülálló teljesítményt biztosít, így kreativitásodat a legapróbb részletekben is kifejezheted.

109 pixel/hüvelyk - fantasztikus élesség

A rendkívül nagy pixelsűrűségnek köszönhetően minden fénykép tökéletes részletességben, felbontásban és kiváló pontossággal jelenik meg, így képeid legapróbb, csodás részleteit is megtekintheted a képernyőn.

99% Adobe RGB

Lásd a természet valódi színeit!  Hozd ki a maximumot digitális fényképezőgépedből a BenQ Adobe RGB segítségével, amely mellett még számos egyéb színkezelő funkció is segítségedre lesz, így több ehetőséged nyílik a kék és zöld színek reprodukciójára - a kültéri- és természetfotók sokkal élethűbbek lehetnek.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ

14 bites 3D LUT és Delta E <2

A 14-bites 3D kereső táblázat (LUT - Look Up Table) javítja az RGB színek keverési pontosságát, így tökéletes szín reprodukciót eredményez. A Delta E <2 Adobe RGB és sRGB színtérnek köszönhetően lehetséges az eredeti kép élethű visszaadása.

Hardveres kalibrálása

A hardveres kalibrálás segítségével a monitorban található képfeldolgozó chip-et kalibrálhatod, anélkül, hogy a grafikus kártyád beállításai megváltoznának. Így megőrizve az eredeti kép beállításait - a grafikai beállítások nem írják azt felül.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ

Egyedi kalibráló szoftver: Master Palette Element

A Master Palette Element és a hardveres kalibrátor segítségével beállíthatod, és igazíthatod a színeket, hogy azok a lehető legtökéletesebb formában jelenjenek meg a képernyőn.

OSD vezérlő

Az OSD vezérlő, három előre programozott beállítási gombbal rendelkezik, amelyek mindegyikéhez egyedi megjelenési beállítások rendelhetők, mint például: fénykép szerkesztés, Web böngészés, és szórakozás. Könnyedén válthatsz az előre programozott beállítások között, anélkül, hogy bonyolult beállításokat kellene elvégezned. Az OSD kontroller gyorsnavigációs és beállítási gombokkal is rendelkezik.

Fekete-Fehér

Egyetlen gombnyomással a kijelző fekete-fehér módba vált,még egy színes fénykép esetén is, anélkül, hogy külön szerkesztési effektet kellene alkalmaznod.

Árnyékoló

A környezeti fény és ragyogás sokszor befolyásolja a felhasználó színérzékelését. Épp ezért, a készülék egy eltávolítható árnyékolóval is rendelkezik, főként az olyan területek miatt, ahol a ragyogás és a környezeti fény befolyásolja a tökéletes színkalibrálást.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ

BenQ Eye-care

A legújabb BenQ monitor sorozatok esetében, az Eye-care garantálja a teljes védelmet szemeid számára, miközben kényelmes és kellemes élményt tesz biztosít. Továbbfejlesztett Flicker-free és Low Light Blue technológiával rendelkezik.

BenQ Villogásmentesség

A BenQ villogásmentes Flicker-free technológiája minden fénybeállítás mellett megszűnteti a villogást, így hatékonyan csökkenti a szem terhelését. Az olyan szokványos LCD kijelzők esetén, amelyek 200/mp LED villogási aránnyal rendelkezik, bár nem veszed észre a megterhelő villogást, a szemed számára azonban megterhelő. Az SW2700PT megszünteti az ilyen jellegű problémákat.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ

BenQ Low Blue Light

Minden monitor előállít kék fényt, amely a látáskárosodás, szemfáradtság, fejfájások és alvászavarok fő kiváltó oka. Az egyedi Benq Low Blue Light technológia meggátolja a veszélyes kék fényspektrum kibocsátát, így biztonságosan tölthetsz el huzamosabb időt számítógéped előtt, egészségkímélő feltételek mellett.


Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
5 ms Kész!
Maximális fényerő
350 cd/m2 Kész!
Natív kontraszt
1000:1 Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
10 bit Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort, DVI Kész!
Grafikus interfész szabványok
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DVI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
USB
3 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Pivot Kész!
Funkciók
Kék fény szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
65,28 cm Kész!
Magasság
44,52 cm Kész!
Mélység
32,28 cm Kész!
Tömeg
8,3 kg Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
DVI, DisplayPort, USB Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" BenQ SW2700PT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ SW2700PT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" BenQ SW2700PT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ SW2700PT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ SW2700PT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ