30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

27 "Dell UP2715K 5K UHD

Termékkatalógus
27 "Dell UP2715K 5K UHD
5 2 értékelés
LCD monitor LED IPS panel, 1000: 1, széles, 16: 9, 350cd / m2, 8ms, 5120x2880, miniDisplayPort, 2x DisplayPort, USB hub, kártyaolvasó (NBD On-Site)
Kód:  WB950z5 Termékszám:  210-ADRZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27 "Dell UP2715K 5K UHD

A terület a grafikus


Luxus monitor UP2715K meggyőzni még professzionális grafikus hatalmas 14,7 megapixeles felbontása 5120 x 2800 5K és művészi pontossággal a reprodukció színeket. Dramatický nárůst zobrazovacích bodů v řeči čísel znamená 7× více detailů než Full HD a 2× tolik detailů oproti rozlišení 4K! Ha egy grafikus, tervező, vagy egy profi film vagy fénykép azonnal felismerik az előnyeit a 5K monitor. Felbontás de ez csak kezdődik.
 

pontos szín


A monitor gyárilag kalibrált 99% AdobeRGB és 100% sRGB és deltametrin értéke kisebb, mint 2. Ez ad színskála több mint egy milliárd szín a lenyűgöző eszkaláció és szürkeárnyalatos. Az eredmény egy áttörés vizuális élmény, hogy hozza jelentős része a realizmus. Monitor finomhangolására segítségével sokféle szín paramétereket, mint például RGBCMY telítettség, színárnyalat RGBCMY, RGB erősítés és az RGB eltolás. A még pontosabb kalibráció után vásárol kalibrálja a szonda.
 

Kiegyenesedik és oldalirányú


Helyezze a monitor stand beállítani az optimális magasság, dönthető, vagy forgassa el a képet függőlegesen, ha tetszik sokkal kényelmesebb. De ez nem szükséges, mivel az IPS rendelkezik konzisztens színeket rendkívül széles látószög (178 ° / 178 °), így megcsodálhatjuk a kép gyakorlatilag bármilyen szögből. Ez egy anti-reflektív felületkezelés hogy megakadályozzák a tükörképe a nap vagy a fények. De nem akármilyen. Tükröződésgátló bevonat a panel is, és a védőüveg, így láthatja a képet a maximális és könnyen tisztítható.
 

Felszerelés verseny nélkül


Jelikož je určen pro seriózní práci, jistě se počítá i povedený design se štíhlým provedením, kam se podařilo ukrýt reproduktory vyhlášené značky Harman Kardon o výkonu 2× 16 W.A széles alkalmazási lehetőségek az elektronika gondoskodik a felajánlott portok. Csatlakoztasson egy pár profi monitor DisplayPort vagy Mini DisplayPort veszteségmentes grafikus. 5portový USB hub megfelel az USB 3.0 kapcsolat, így a gyakran használt perifériákat, például USB stick, ez lesz a szél. Egyik port közvetlenül tervezték újratöltés.

Paraméterek

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27 "Dell UP2715K 5K UHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell UP2715K UHD 5K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Dell UP2715K UHD 5K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell UP2715K UHD 5K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell UP2715K UHD 5K.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ