Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" EIZO FlexScan EV2750-BK

Termékkatalógus
27" EIZO FlexScan EV2750-BK
4,7 10 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 8bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.3, DVI, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  WL579l Termékszám:  EV2750-BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" EIZO FlexScan EV2750-BK

Ez az EIZO EV2750 monitor az EcoView energiatakarékos készülékek sorába tartozik, új vonzóbb designnal és 1 mm vastag ultravékony kerettel rendelkezik. Az IPS panelének a felbontása 2560 × 1440 pixel, amely gondoskodik a csúcsminőségű megjelenítésen, amely ráadásul matt és tükröződésmentes. A 27"-es nagyfelbontású képernyő biztosítja a mindig olvasható szöveget, ahogy a megfelelő színgazdagságot is, amely megfelel az sRGB IEC61966-2.1 fotós színprofilnak.


Ints búcsút a fáradt szemeknek!

Az LCD panel fényereje állítható a LED háttérvilágításnak köszönhetően. A legtöbb gyártó általában a legegyszerűbb fényerőszabályozást alkalmazza, hogy csökkenthesse a termék árát, ám ennek az a következménye, hogy csak adott tartományon belül képesek erre (pl. 30–100%), ráadásul számos esetben akár még villogó képernyő benyomását is előidézhetik.

Ám az EIZO csúcsminőségű fényerőszabályozása a LED monitorainál nemcsak a csökkentett fogyasztással jeleskedik, amely az átlagos használat mellett nem lépi túl a 13 W-ot, hanem lehetővé teszi a stabil és nem villogó fényerőváltozást is.


Automatikus fényerőszabályozás

A monitor az automatikus fényerőszabályozást a környező megvilágítás alapján kalibrálja be, majd pedig nem lineárisan optimalizálja, ami egy hatalmas lépés a lineáris optimalizációhoz képest, ugyanis hatékonyabban tud a fényerő változásaira reagálni, és megfelelőbben tudja az emberi szem igényeihez testreszabni. Ráadásul 2 db regulációs görbe áll rendelkezésre: a téli és a nyári időszakra egyaránt. Ezáltal a monitor fényereje mindig egyensúlyban lesz a környező fényekkel, tehát a monitor még a legkisebb mértékben sem fogja terhelni a szemet; gyakorlatilag mintha papírt nézegetnél.


Automatikus fehéregyensúly

Érdekes újdonság az automatikus fehéregyensúly a nagyobb fehér felületet tartalmazó dokumentumok esetében, pl. írás vagy olvasás során. Természetesen a tökéletes színvisszaadás érdekében fotók esetében ezt a funkciót ki lehet kapcsolni, és akkor aztán tökéletesen szimulálható a fotópapír patika fehérsége.

Ezen kívül minden felhasználó választhat egy szoftverileg beállítható "szűrőt", amellyel maximálisan lecsökkenthető a szem fáradtsága hosszabb olvasás esetén fehér háttérnél.     


Monitor, mint olvasóeszköz & "Paper Mode"

Az elektronikus dokumentumok kellemes olvasása érdekében a monitor ún. "Paper Mode"-al rendelkezik, amikor is a kontrasztaránya lecsökken 1:100-ra, ezáltal tökéletesen szimulálva a már jól bevált e-book olvasókat.   


A fény kék összetevőjének a jelenlétének a csökkentése az esti órákban
(Less Blue Light)

A monitor az olvasó üzemmódban már eleve redukálja a fény kék összetevőjének az arányát, ezáltal biztosítva az alacsonyabb szemfáradtságot az esti munka során a mesterséges megvilágítás mellett. Ezzel nagyban hozzájárul az esti órákban a megfelelő melatonin termeléshez (a melatonin egy olyan anyag, amelynek a megfelelő mennyisége a szervezetben megakadályozza az alvászavarok létrejöttét). Természetesen a felhasználó maga is beállíthatja az időpontot, amelytől automatikusan elkezdődhet a kék fény arányának a csökkentése, illetve azt az időpontot is, amikortól fokozatosan emelkedik majd az eredeti mennyiségig.


Energiatakarékos, nagyteljesítményű és csendes

Az akár 30%-os megtakarítás az egyedülálló folytonos hisztogram-kiértékelő (fényerő eloszlás) technológiának köszönhető a megjelenített tartalom függvényében. Mindemellett pedig a felhasználó nagymértékben értékelni fogja a tápegység hangtalanságát, amely független az éppen beállított fényerő szempontjából. 


Amatőr fotók – semmi probléma

A monitor színskálája az sRGB IEC61966-2.1 szabvány felé közelít, tehát már kicsomagolás után is mérnöki precizitással adja vissza a fotók valódi színeit az sRGB szabvány alapján, miközben semmiféle kalibrációra nincs szükség. Az sRGB-ben való képmegjelenítés még azokban a böngészőkben vagy alkalmazásokban is jelen lesz, amelyek azt nem támogatják, tehát amelyek nem a képek színének pontos visszaadására lettek kitalálva.

Ez egy hatalmas előny, különösképpen a kezdő vagy amatör fotósok számára, akik még nincsenek otthon a precíz kalibráció világában. A még pontosabb sRGB színvisszaadás érdekében sRGB gomb is megtalálható a monitoron, amely mindemellett még a fehéregyensúlyt is automatikusan beállítja.


Könnyen csatlakoztatható a számítógéphez

A modern számítógépekhez történő zökkenőmentes csatlakoztatás érdekében 3 db kimenettel rendelkezik: DisplayPort, HDMI és DVI-D. A beépített 2 db USB 3.0 segítségével pedig még különböző perifériák is rácsatlakoztathatok, pl. pendriveok, billentyűzet, egér stb.

Természetesen jelen van az analóg 3,5 mm-es jack, ahogy a digitális (DisplayPort) sztereó hangcsatorna is, illetve 2 db 1 W-os hangszóró is megtalálható rajta.


Nagyszerű ergonómia – új állítható állvány

Az új állványnak hála gyerekjáték a 27"-es monitor állítgatása, ezáltal mindenki számára megfelelően beállítható minden körülményhez igazodva. Támogatja a magasságállítást a 31-186 mm tartományban (azaz összesen 155 mm-es tartomány), illetve az elforgatást 344°-ban, a döntést +35°/-5°-ban, és természetesen a vertikális elforgatást is 90°-ban (pivot), amely kiváló a hosszú weboldalak böngészéséhez. 


EIZO monitor konfigurátor adminisztrátorok számára

Lehetővé teszi az egy darab lokális számítógéphez kapcsolt monitorok vezérlését és konfigurációját, pl. a céges hálózaton. Ezáltal az adminisztrátornak nincs szüksége az irodák között szaladgálni, és minden monitort egyenként beállítgatni, hiszen elég csupán egy pillanat alatt letudni az összeset. 


Zéró tolerancia

Az LCD monitor minden képpontját ún. sub-pixelek hármasa alkotja (R-G-B). Az EIZO garantálja a monitorainál a zéró toleranciát a hibás, a folyton ugyanúgy világító, nem világító pixelek vagy sub-pixelek esetében.

Hála az alkatrészek magasfokú minőségének, a gyártó 5 év garanciát vállal erre a modellre, beleértve az LCD panelt a maga háttérvilágításos rendszerével együtt. 


Kiegészítő információk:

Képernyő:
Felület: matt, 3H keménység
Pontméret: 0,233 mm
Kontraszt (statikus): 1 000:1
Látószög (horizontális/vertikális): 178°/178°
Színek száma: 16,7 millió
Videó üzemmódok: User1, User2, Movie, sRGB, Paper, DICOM (Röntgenhez)

Speciális funkciók és tulajdonságok:
Auto EcoView – automatikus fényerőszabályozás
EcoView Optimizer II – automatikus fehéregyensúly
SuperResolution – hardveres képélesítés
PByP – a kép két független felületre is bontható független képbeállításokkal
Energiatakarékos
Szoftveres vezérlés USB-n keresztül
(ScreenManager Pro és Admin-Configurator)

Csatlakozók:
1× DisplayPort v1.1a (HDCP támogatás)
1× HDMI v1.3 (HDCP támogatás)
1× Dual-Link DVI-D (HDCP támogatás)
1× analóg 2× 1 W (jack 3.5mm) bemenet/kimenet (fejhallgató)
1× digitális 2× 1 W (DP/HDMI) videókimenet
2× USB 3.0 (perifériák részére)

Állvány:
Döntés +35°/-5°, elforgatás o 344°
Vertikális elorgatás 90° (pivot)
Magasságállítás 155 mm tartományban
VESA 100 × 100 mm


További funkciók:
Kensington Lock
TCO Displays 6.0, ECO Sense Gold (US), EPA Energy Star, TUV/Ergonomics (ISO9241-307), TUV/GS, CE, CB, FCC-B, RoHS, WEEE

Méret, tömeg:
Állvány nélkül: 612 × 359 × 48,5 mm 
Állvánnyal: 612 × 390~545 × 245 mm 
Állvány nélkül: 5,1 kg
Állvánnyal: 7,9 kg
Ajánlott üzemi hőmérséklet: 5–35 °C

Standard kellékek:
Kábelek: tápkábel, videókábel 1× DP/DP, USB kábel
Disk CD: EIZO Utility Disk (PDF-használati útmutató, ScreenManager Pro)  

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
8 bit Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort, DVI Kész!
Csatlakozás típusa
DisplayPort 1.3, HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DVI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
USB
3 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot Kész!
Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
61 cm Kész!
Magasság
54,5 cm Kész!
Mélység
24,5 cm Kész!
Tömeg
7,9 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" EIZO FlexScan EV2750-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" EIZO FlexScan EV2750-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27 "EIZO FlexScan EV2750-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" EIZO FlexScan EV2750-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" EIZO FlexScan EV2750-BK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ