Shop roku Rapture

27" NEC MultiSync EA275UHD, fekete

Termékkatalógus
27" NEC MultiSync EA275UHD, fekete
5 1 értékelés
LCD monitor - IPS, LED, 16:9, 1000:1, 350cd/m2, 6ms, 4K Ultra HD 3840x2160, DVI, HDMI, DisplayPort, USB, hangszóró, VESA 100x100
Kód:  WN320b3 Termékszám:  60003865 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" NEC MultiSync EA275UHD, fekete

A 4K-s NEC MultiSync EA275UHD monitor a legjobb választás azok számára, akiknek nagy pixelsűrűségre van szükségük munkájukhoz. A lenyűgöző Ultra HD felbontású képernyő munkahelyi és otthoni használatra is tökéletes. Ideális multimédiás szórakoztató tartalmak megjelenítésére, fényképek szerkesztésére, videók lejátszására és egyéb grafikai tevékenységekre.

Főbb jellemzők:

  • Gyengéd Ultra HD
  • AH-IPS technológia
  • Széles beállíthatóság
  • Falra rögzíthető (VESA)
  • Beépített hangszórók
  • Emberi érzékelő - a monitor kikapcsol amikor felállsz a számítógéptől

Első osztályú kijelző

A monitor IPS panelt kapott, amely 178 fokos függőleges és vízszintes látószöget és kiváló színvisszaadást biztosít. A kép mindig tökéletes lesz, hiszen a monitor a fényerőt a fényviszonyok szerint állítja be. Ha senki nem nézi a monitort, a szenzor automatikusan kikapcsolja azt, így energiát takarít meg és a monitornak nem kell feleslegesen működnie.  A monitor másik különlegessége az ECO mód,. A beállításoknak köszönhetően az energiafelhasználás akár 56%-al csökkenthető.

Ideális beállítások

A monitor érintőgombokkal és PBP (Picture by Picture) móddal van ellátva két eszköz egyidejű csatlakoztatásához, valamint ControlSync szinkronizáló technológiával, amely segítségével egyszerre akár 6 monitor is irányítható. Egyszerű és kényelmes egy monitoron elvégezni az egész egység beállításait.  Az optimális beállítást a monitor rugalmassága biztosítja, amely 13 cm-ig állítható és olvasás módban is használható. A csatlakoztathatóságról a DisplayPort, a HDMI és a DVI-D bemenet gondoskodik. 

 

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" NEC MultiSync EA275UHD, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" NEC MultiSync EA275UHD černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" NEC MultiSync EA275UHD čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA275UHD schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA275UHD schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ