Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" NEC MultiSync EA275WMi fekete

Termékkatalógus
27" NEC MultiSync EA275WMi fekete
LCD monitor - IPS, LED-es háttérvilágítás, 1000:1, 350cd/m2, 6 ms, 2560x1440, DVI, HDMI, DisplayPort, USB hub, hangszóró, matt
Kód:  WN320b2c Termékszám:  60003813 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" NEC MultiSync EA275WMi fekete

A NEC márka első osztályú kijelzője kombinálja a kiváló minőségű IPS panelt, a kényelmet és különleges környezetbarát használatot. Olyan univerzális használatra tervezték irodákban, orvosi rendelők, és az igényes háztartásokban, ahol multimédiával dolgoznak és a legteljesebb mértékben kihasználják. A kijelző pontosan szemmagasságba állítható és a kép mindig tökéletes, hiszen a fényerő pontosan illeszkedik az aktuális fényviszonyokhoz. Távvolét esetében egy szenzorral a kijelző automatikusan kikapcsol, energiát takarítva meg és feleslegesen nem fut.

Legfontosabb jellemzői

  • Prémium képminőség az igazi ínyenceknek
  • Gazdaságos üzemeltetés - 35 W Eco módban
  • QHD felbontás 2560 x 1440 pont
  • Beépített hangszóróval és USB 3.0 hub
  • Tökéletes elhelyezés elforgatható 90 ° -kal
  • Kép szimulációja DICOM minőség (egészségügyi ellátásban felhasználható)

Csúcsminőségű kijelző az igényekért

A kijelző felbontása 2560 × 1440 pontú szélesvásznú 16: 9. Ezt a formátum minden bizonnyal értékelni fogja, ha sok időt tölt, különösen multimédiával és számítógépes játékokkal. Az LCD fel van szerelve számos funkcióval a kiváló képalkotásért és egy sereg más funkcióval a kényelmes használat érdekében. A videojel digitális DVI, HDMI vagy profi DisplayPort révén lehetséges. Továbbá könnyen használható USB 3.0 csatlakozót kapsz a beépített USB hub-nak köszönhetően.

Mindent a hosszú és megbízható működésért

A központ rendelkezik beépített sztereó hangszórókkal, bár a keret nagyon vékony, és lehetővé teszi a több képernyő egymás melletti használatát. A másik előnye az eszköznek egy rugalmas állvány amely garantálja a magasság állítási tartományt 130 mm-ig, az LCD majdnem körbe forgatható, billentés és elfordítás a tengely körül a kijelző portré funkcójáért. A tipikus 47 watt fogyasztása, ECO üzemmódban csak 35 W. Köszönhetően ennek hitelesített TCO 6.0 besorolású. 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" NEC MultiSync EA275WMi fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" NEC MultiSync EA275WMi černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" NEC MultiSync EA275WMi čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA275WMi schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA275WMi schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ