Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" Samsung C27FG70

Termékkatalógus
27" Samsung C27FG70
4,0 2 értékelés
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920x1080, VA, LED, 1ms, 144Hz, 350cd/m2, 3000:1, 2x HDMI, DisplayPort, FreeSync, Flicker-Free, VESA, matt
Kód:  WH605e1e Termékszám:  LC27FG70FQUXEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung C27FG70

le
Samsung C24FG70

Korszerű ívelt monitor

Fedezz fel egy magával ragadó élményt ezzel az ívelt Samsung monitorral. A montior ívét az emberi szem inspirálta, követve a szem látómezejének ívét az IMAX mozi kijelzőkhöz hasonlóan - 1800 mm-es körívvel jobb ívet lehet elérni, hiszen nagyobb látómezőt biztosít, növelve a térérzékelést és minimalizálva a periférikus zavarótényezőlet. Ennek a monitornak köszönhetően teljesen elmerülhetsz az élményben.

Tökéletesen sima játékmenet

Tapasztald meg a gördülékeny játékélményt a 144hz képernyő frissítési ráta segítségével. Választhatsz 60hz, 100hz, vagy 120hz frissítési rátát is a játékhoz és hardveredhez megfelelően. Az erős, kettős csuklós kart úgy terveztük, hogy játék közben könnyedén tudd szabályozni monitorod helyzetét, ahogyan azt az adott játék igényli.

le
Samsung C24FG70
le
Samsung C24FG70

Quantum dot technológia

A Quantum dot technológia támogatja a 125%-os sRGB-t a szélesebb színskála és a pontosabb színek - főleg a sötét piros és zöld színek - elérése érdekében, így azok élesek és tiszták maradnak még fényesebb környezetben is. Az applikációktól kezdve, a játékokon és webes tartalmakon keresztül egészen a dokumentumokig, a képek életre kelnek a képernyőn.

Előre beállított játékmódok

A gyári beállítású játékmódok segítségével optimalizálhatóak a fekete gamma szintek, a kontrasztarány és az élesség FPS, RTS, RPG és AOS esetén is, így minden jelenetet a legjobb minőségben élhetsz át. Nem számít milyen játékkal játszol.

le
Samsung C24FG70

Legfontosabb jellemzők

  • 27" ívelt képernyő a nagyobb kényelem érdekében
  • Sima játékmenet az AMD FreeSync-nek köszönhetően
  • 144 Hz-es képfrissítési ráta
  • Quantom dot technológia
  • Kettős csuklós kar

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Samsung C27FG70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Samsung C27FG70. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Samsung C27FG70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung C27FG70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung C27FG70.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ