Shop roku Akvizice ApF HU

27" Samsung S27R650

Termékkatalógus
27" Samsung S27R650
4,8 15 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány ultrawide, 5 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, HDMI, DisplayPort és VGA, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
Kód:  WH605e1p Termékszám:  LS27R650FDRXEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Samsung S27R650


Samsung S27R650 keret nélküli monitor

Teljes mértékben a munkára szeretnél összpontosítani? Ebben az esetben elég nagy munkafelületre lesz szükséged. A Samsung S27R650 monitor ideális választás lesz számodra, hiszen minimális keretettel rendelkezik, ennek köszönhetően pedig duál módban semmi sem zavarhat a munka során.



Samsung S27R650 monitor valósághű színvisszaadással

A Samsung S27R650 monitor csúcsminőségű IPS paneljét hibátlan színvisszaadás és széles látószög jellemzi. Természetesen Full HD felbontással is büszkélkedik, amelyen nagy méretű Excel táblázatokat vagy PowerPoint előadásokat tekinthetsz meg.



A monitor csatlakoztathatóságában sem találsz hibát

A Samsung S27R650 irodai monitor készen áll arra, hogy bármely videóforráshoz csatlakozzon, legyen szó modern laptopról vagy egy régebbi asztali számítógépről, hiszen analóg VGA csatlakozást is választhatsz. Minden más esetben a legjobb képet fogod kapni, ha HDMI-t vagy DisplayPort-ot használsz. Négy USB-csatlakozó is rendelkezésre áll 2×USB3.0 és 2× USB 2.0 konfigurációban.



Kipihent szemek hosszú munka után is

Éjszakai munkavégzés esetén a kék fényszűrő hasznos lesz számodra, hiszen elősegíti a jobb minőségű alvást. A szemfájdalom és a fáradtság elleni rendkívül hatékony védelemről a Flicker-free üzemmód gondoskodik, amely csökkenti a monitor képének vibrálását. Az AMD grafikus kártyákkal történő pontos képszinkronizálás a Samsung S27R650 monitor látványos funkciója játékosok számára, amelyet FreeSync elnevezés alá rejtettek.



Tökéletesen alkalmazkodó Samsung S27R650 monitor

A jó minőségű irodai szék mellett fontos az állítható magasságú monitor is a munkavégzéshez szükséges pozíció tökéletes beállításához. A Samsung S27R650 elforgatható és dönthető, hogy munkáid a kívánt módon tekinthesd meg. A monitor karcsú és tiszta kialakítása munkahelyed stílusos irodává változtatja, továbbá VESA kompatibilis, ígyközvetlenül falra vagy tartóba szerelhető.


Monitor olcsó működéssel

Még ha nem is tűnik úgy, az energiatakarékos monitor jelentős energia költségeket takaríthat meg néhány év működés alatt. Az intelligens környezettakarékos technológia akár 10% -kal képes csökkenteni az energiafogyasztást, miközben fenntartja a képminőséget.



Paraméterek

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Panel
IPS Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!
Képfrissítési gyakoriság
75 Hz Kész!
Válaszidő
5 ms Kész!
Maximális fényerő
250 cd/m2 Kész!
Natív kontraszt
1000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 2.0 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
VGA
1 × Kész!
USB
4 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot Kész!
Funkciók
Kék fény szűrő, Flicker-free Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
61,23 cm Kész!
Magasság
53,9 cm Kész!
Mélység
23,8 cm Kész!
Tömeg
6,4 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
HDMI, USB Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
24 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
F Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Samsung S27R650 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Samsung S27R650. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Samsung S27R650. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27R650. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27R650.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ