Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

28" Samsung U28E590

Termékkatalógus
28" Samsung U28E590
4,5 78 értékelés
LCD monitor - 4K 3840 × 2160, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, FreeSync, 370cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  WH605e2 Termékszám:  LU28E590DSL/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

28" Samsung U28E590

AMD FreeSync

A funkció dinamikusan szinkronizálja a képernyő frissítési sebessége a frekvencia a tartalom, ezáltal minimalizálva látencia bemeneti és jelentősen csökkenti a dadogás közben videojátékokkal.

Hihetetlenül élénk színek

Összehasonlítva a hagyományos monitorok, élvezheti a 64-szer több szín, amelynek köszönhetően van egy tökéletesen valósághű képet. Nagy fényerő szintjét biztosítja, hogy a minősége a végső kép lesz élénkebb és tisztább.

Lenyűgöző képminőség

Ultra HD kilátást nyújt semmilyen tartalom lenyűgöző képminőséget. 8000000 pixel létre fantasztikus kép felbontása, hogy 4-szer nagyobb, mint a hagyományos Full HD. Nézze 4K képek valósághű részleteket és az érzés, hogy közvetlenül része a telek. Fedezze fel az új tisztasági szinten Ultra High Definition felbontású.

karcsú kialakítás

A kifinomult design, ez a modell sokkal több, mint egy nagyszerű monitor. Elegáns matt fekete test létrehozott egy állványon egy fémes megjelenésű határos keskeny keret egy fém szegéllyel. Kényelmes megtekintés képernyőn könnyen dönthető szögben 20 ° C és 2 ° előre hátra.

Kép a képben

A legújabb technológia PIP 2.0 lehetővé teszi, hogy néz több tartalmat forrásból egy képernyőn. Élvezze a videó eredeti felbontás torzítás nélkül. PIP nem csökkenti a felbontást, megtartja képek élesek és tiszták.

Két forrásból egyetlen képernyőn

A fejlett technológia Picture-by-Picture csatlakoztatását teszi lehetővé két számítógép ellenőrzése és nyomon követése az asztali egyetlen képernyőn két részre oszlik.

Menti a szemed

Eye üzemmódban intelligensen csökkenti a kibocsátott kék fény, ami eleminována terhelését. Villódzásmentes technológia csökkenti a képernyő vibrálást, így egy sokkal kényelmesebb vizuális élményt.

legfontosabb jellemzői

  • Átlós 28 "
  • ultra HD
  • A válaszidő 4 ms
  • karcsú kialakítás
  • 2x HDMI csatlakozó

Paraméterek

Képátló
28" (71,12 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
28" (71,12 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort Kész!
Csatlakozás típusa
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
2 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Kép a képben (PIP), Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
66,09 cm Kész!
Magasság
46,85 cm Kész!
Mélység
18,71 cm Kész!
Tömeg
5,28 kg Kész!
VESA felfüggesztés
75×75 Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
HDMI, DisplayPort Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
29 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
G Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Meddig tart az akció ?

Ez a monitor párosítható xfx radeon rx 580 gts oc típusú videókártyával is? Amennyiben igen, és megrendelném a terméket Önöktől, megkapom-e alaptartozékként ezt a kábelt, vagy azt külön opciós tételként rendeljem meg? Segítségét előre is köszönöm

Ps4 pro konzollal tudok 4k ban játszani ezen a monitoron

A paramétereknél 1ms a válaszidő viszont a leirásban 4ms! Mi az igaz?

mennyi garanciát kapok önöktől???

Kérdések és válaszok: 28" Samsung U28E590
Kiegészítők: 28" Samsung U28E590 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" Samsung U28E590. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 28" Samsung U28E590. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 28" Samsung U28E590. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 28" Samsung U28E590.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ