Rapture 30 dnů na vrácení

29" NEC MultiSync LED EA294WMi fekete

Termékkatalógus
29" NEC MultiSync LED EA294WMi fekete
LCD monitor IPS, 21: 9, 1000: 1, 300cd / m2, 6 ms, 2560x1080, 2x DVI, HDMI, D-Sub, DisplayPort, USB, MHL, TCO 5.1, pivot, repro
Kód:  WN322a Termékszám:  60003417 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

29" NEC MultiSync LED EA294WMi fekete

A monitor a NEC, kapsz egy panoráma kép egy csodálatosan pontos színvisszaadást biztosít. Kijelző képarányú, 21: 9 és a felbontása 2560 x 1080 kivételes asztali képernyő, amit kapott több monitort használ egymás mellett. Kombinációja soha nem látott kijelző bármilyen színű, köztük finom átmeneteket rugalmas állvány közvetlenül varázslatos. Emellett a készülék rendelkezik széles látószög, a teljes 178 fokos vízszintes és függőleges. Kitűnő válasz, amely lehetővé teszi a használatát ez a modell még ha játék vagy nézni leggyorsabb dinamikus jelenetek.

Bármelyik módszert is választja minden átviteli interfész, a monitor lesz kész. Ajánlatok DisplayPort, 2x DVI, HDMI, MHL, 2x VGA és kérem is könnyen megközelíthető oldali USB csatlakozó és egy fejhallgató kimenet. Beépített hangszórók közvetíteni tisztességes audio teljesítményt teljesítménye 2 x 1 W
 




energiatakarékosság


A monitor tele van a modern technológia, és még energiát takarít meg. Valóban környezeti fényérzékelő automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Emberi érzékelő reagál a felhasználó távollétében is, és azonnal készenléti üzemmódba kapcsol. Egyszer a monitor elé ül vissza, aktiválja a normál üzemmódba.




Ergonómia a tökéletesség


A kemény munka szükséges hűteni a kép paramétereinek, hanem rendkívül rugalmas ergonómia. Ezért, a NEC-hez magassága állítható, dönthető, lövés oldalra és 90 fokkal (pivot). És monitoring munka lesz a maximális kényelmet is hosszú használat alatt. Modern design, szokatlanul keskeny margók menti az asztalon egy csomó helyet. A munkahely okoz a friss és tömör.


Műszaki adatok:

képernyőn:
Képarány: 21: 9
Kontraszt: 1000: 1
Dynamic Contrast Ratio: 25000: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 178 ° / 178 °
Fényesség: 300 cd / m2
Színek száma: 16,7 millió

csatlakozók:
1x DisplayPort
1x DVI-D (Single Link)
1x DVI-D (Dual Link)
1x HDMI
2x VGA 15 tűs D-Sub
1x 3,5 mm-es audio kimenet
4x USB

talapzaton:
Döntés: -5 és 30 °
Forgatás: -170 és 170 ° jobbra / balra
Pivot 90 fok (pivot)
Magasságállítás: 130 mm

Speciális jellemzők:
Human Sensor, Auto Setup Control Sync DV mód, Öko mód
Intelligent Power Managment, ellenőrzés színhőmérséklet, Elalváskapcsoló, hangerő
USB hub
Beépített hangszórók (2 x 1W)

tanúsítvány:
EPEAT Gold; CE; ErP; TCO 6.0; TCO Certified él jeleníti 1.2; TÜV Ergonómia; TÜV GS; GEEA / energiacímke; Energy Star 5.0; FCC Class B; PCT / GOST; UL / C-UL vagy CSA; CCC; ISO 9241-307 (pixel hiba I osztály); MPR II / MPR III megfelel

Standard tartozékok:
Hálózati kábel, vezérlés szinkron kábel, USB kábel, audio kábel, CD-ROM, Sales Office lista, Használati utasítás, VGA kábel - VGA, DVI-D - DVI-D

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 29" NEC MultiSync LED EA294WMi fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 29" NEC MultiSync LED EA294WMi černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 29" NEC MultiSync LED EA294WMi čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 29" NEC MultiSync LED EA294WMi schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 29" NEC MultiSync LED EA294WMi schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ