0% splátky mobily, notebooky 0% splátky Siguro

30" Dell UP3017Q UltraSharp

Termékkatalógus
30" Dell UP3017Q UltraSharp
LCD monitor - OLED panel, 16:9, 400000:1 statikus kontraszt, 0,1ms, 3840x2160 4K
Kód:  CES5a002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

30" Dell UP3017Q UltraSharp

A Dell egyik legszebb és legkiemelkedőbb teljesítményű modellje első pillantásra lenyűgöz bárkit. A legkorszerűbb OLED technológiával felvértezett kijelző több mint 1 milliárd színt képes reprodukálni, és ezzel az Adobe RGB színtér 100%-át lefedi. A monitor 97,8%-os standard DCI-P3 színtérlefedettsége pedig valószínűleg még az animátorok és a videószerkesztők igényeinek is megfelel. Ráadásul ez az OLED kijelző páratlan sebességgel képes reagálni, hiszen válaszideje mindössze 0,1 ms, amely a gyorsan mozgó képsorok tökéletes megjelenítését garantálja.

Legfontosabb jellemzői

  • Felülmúlhatatlan, a grafikára igényes felhasználók és a szakértők elvárásainak is megfelelő képminőség
  • Kifinomult színek (1 milliárd szín, 100% -os Adobe RGB)
  • Tökéletesen mély fekete és kimagasló kontrasztarány (OLED + 400000:1)
  • Azonnal reagál a változásokra (0,1 ms válaszidő)
  • 4K felbontás, 3840 × 2160 képpont
  • Csodaszép kivitel, vékony profil és minimális keret, így több monitor is elhelyezhető egymás mellett
  • Laptopppal vagy telefonnal a töltőcsatlakozón keresztül összekapcsolható (USB-C)

Felülmúlhatatlan technológia

A hagyományos LED monitorokkal ellentétben, az OLED képernyők ellenfényben az adott helyzethez igazodva, saját fénypontokat hoznak létre. Ennek eredményeként, a kijelző valóban sötét fekete színt és hihetetlen kontraszt arányt (400000: 1) képes létrehozni. Az OLED technológia pozitívan befolyásolja a monitor minimális szélességét is.

Nem csak egy modern monitor

A monitor megfelel az aktuális trendeknek, amelyet a csatlakozói is bizonyítanak. Legnagyobb büszkesége az USB-C port, amelyen keresztül videókat, adatokat és elektromos áramot is továbbítani tud! Ennek köszönhetően a monitor csatlakoztatható laptopokhoz vagy tabletekhez, így azok tartalmát a nagy képernyőn is meg tudjuk jeleníteni.  Sőt, mindeközben még a csatlakoztatott eszköz akkumulátorát is feltölthetjük!

 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 30" Dell UP3017Q UltraSharp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 30" Dell UP3017Q UltraSharp. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 30" Dell UP3017Q UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 30" Dell UP3017Q UltraSharp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 30" Dell UP3017Q UltraSharp.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ