AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

30" iiyama ProLite XB3070WQS

Termékkatalógus
30" iiyama ProLite XB3070WQS
5 2 értékelés
LCD monitor
Kód:  WA840u3 Termékszám:  XB3070WQS-B1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

30" iiyama ProLite XB3070WQS

A 30 hüvelyk nagyságú monitor kitűnik kiváló, 2560x1600-as felbontásával és élességet nyújt még a nagy részletekben is. Nem jelent problémát, ha egyidejűleg több ablakot vagy alkalmazást nyitsz meg, és ezáltal  növeled a munka sebességét és hatékonyságát. A monitor alkalmas irodákba és háztartásokba, valamint mindazok számára, akik például grafikával vagy web designnal foglalkoznak. 

Tökéletes ábrázolás

A monitor AH-IPS panel technológiával működik, kontrasztaránya 1000:1, fényereje 350 cd/m2, válaszideje 5 ms. Örülhetsz a valódi élénk színeknek, beleértve a világos fehér és sötét fekete színeket is. Nagyon hiteles a 178 fokos látószög mindkét irányban, amely lehetővé teszi a kép teljesértékű megtekintését szinte bármely helyről a kijelző elől. A LED-es háttérvilágítás gazdaságos az energiafogyasztás szempontjából, és ezen felül környezetbarát.

A számítógéphez való csatlakoztatáshoz a VGA, DisplayPort és HDMI bemenetek szolgálnak. Fennáll annak a lehetősége, hogy a panelt a falhoz rögzíthesd a VESA szabvány segítségével. A beépített 3W-os hangszórópárt az alapvető hangosításhoz használhatod.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 30" iiyama ProLite XB3070WQS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 30" iiyama ProLite XB3070WQS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 30" iiyama ProLite XB3070WQS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 30" iiyama ProLite XB3070WQS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 30" iiyama ProLite XB3070WQS.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ