Shop roku Rapture

32" ASUS PB328Q

Termékkatalógus
32" ASUS PB328Q
5 1 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 10bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, DisplayPort 1.2, DVI, VGA, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 100M:1
Kód:  WA049n Termékszám:  90LM01A0-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" ASUS PB328Q

Élvezze a kiváló vizuális élményt a professzionális WQHD ASUS PB328Q monitorral. A részletgazdag képével és tökéletesen valósághű színeivel ideális játékokhoz és filmnézéshez, akárcsak grafikai munkához. Büszkélkedhet egy rendkívül széles látószöggel (178 ° / 178 °) és tükröződésmentes felülettel. Ennek eredményeként, torzításmentes képeket láthat teljes minőségben bárhonnan a monitor előtt. Esztétikai szempontból nagyon vonzó a rendkívül vékony keret, amelyet értékelni fog, ha például két képernyőt egyszerre használ. ASUS PB328Q 2560 x 1440 pixel felbontást kínál, ami négyszerese a standard 720p monitorokénak. Ez azt is jelenti, hogy akkor 77% -kal több helye lesz az asztalon, mint a hagyományos Full HD képernyőkön. Ez a különbség az elengedhetetlen, különösen, ha összetett videó, grafika vagy hang szerkesztésével dolgozik.

Legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül széles látószög kiváló vizuális élményt biztosít
  • Maximális részletesség, és tökéletesen valósághű színek
  • Nagy felbontás a nagy munkaterületért
  • Hat szín független beállítása
  • Ez lehetővé teszi, hogy egyidejűleg két forrásból nézzen videót
  • Ergonomikus kialakítás a VESA szabvánnyal

Nagy szemet gondozó képek

Köszönhetően a 10 bites színmélységnek az ASUS PB328Q képes több, mint egymilliárd szín megjelenítésére. Ugyancsak támogatja a 12-bites belső táblázatot (LUT), így megtapasztalhatja a simább színátmeneteket és a több természetes árnyalat átmenetet. Lenyűgöző és valósághű képet ad vissza a széles színskála reprodukció miatt, ami 100% sRGB színteret biztosít. Ezt segíti az ASUS Smart Contrast Ratio, ami javítja a kontrasztot, a 100 millió: 1 szintig. A vibrációmentes és alacsony kék fény technológiák lehetővé teszik a kényelmes használatot és mindimalizálják a szem fáradást.

Egyszerű beállítás és több forrás támogatása

Az intuitív beállításoknak köszönhetően a színárnyalat és a telítettség könnyen beállítható, vagy készítsen öneálló beállítást a piros, zöld, kék, cián, bíbor és sárga színeknek a többi módosítása nélkül. A leggyorsabb hozzáférésért a nyolc leggyakrabban használt funkcióhoz, ASUS OSD PB328Q egyedi OSD hivatkozás beállításokat kínál két különleges gomb révén. Egy másik kellemes funkció támogatása a Picture-in-Picture (PIP) és Picture-by-Picture (PBP). Ezek lehetővé teszik, hogy videót nézzen és hangot hallgasson két különböző forrásból egyidejűleg, vagy egyszerűen és gyorsan váltson köztük.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
32" (81,28 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
10 bit Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DVI
1 × Kész!
VGA
1 × Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
USB
1 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
73,5 cm Kész!
Magasság
62,5 cm Kész!
Mélység
24,2 cm Kész!
Tömeg
11,8 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 32" ASUS PB328Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" ASUS PB328Q. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" ASUS PB328Q.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ