A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

32" STRONG SRT32HB5203

Termékkatalógus
32" STRONG SRT32HB5203
Televízió - SMART TV, LED, 80cm, HD Ready, IQR 400 CMR (50Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, HbbTV 1.5, Netflix, Linux operációs rendszer, 100×100 VESA, 10 W hangszóró, energiaosztály F
Kód:  JT880m04 Termékszám:  SRT32HB5203 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32" STRONG SRT32HB5203

Minden nappali és egyéb szoba megérdemel egy televíziót minőségi képpel, amelyen megbízhatóan tekintheted meg a sporteseményeket illetve a népszerű filmeket és műsorokat. A STRONG B250-es szériába tartozó okos LED televízió ideális választás számodra, hogyha hely szűkében vagy, illetve hogyha kisebb, második televíziót keresel a vidéki házba vagy a másik szobába, és nem elégszel meg az ingyenes műsorokkal. Kompakt, 32"-es képátlójával és HD Ready felbontásával a STRONG SRT32HB5203 televízió megfelel minden felhasználó számára. A magas kontrasztarányú élő videó és a szuper betekintésiszög mellett nagyra értékelheted a készülék olyan további funkcióit is, mint például az elektronikus műsorfüzet (EPG), a beépített DVB-T2/C/S2 tuner vagy az USB illetve HDMI bemeneti nyílás. Továbbá az okos televízió olyan szolgáltatásaira is számíthatsz, mint a beépített Wi-Fi, Netflix vagy Youtube, a mobiltelefon csatlakoztatása a fájlok megosztásához vagy a képernyő tükrözéséhez. A STRONG SRT32HB5203 32"-es SMART LED televízió egyszerűen a legjobb választás, hogyha a maximumon szeretnéd kiélvezni a modern okos TV szolgáltatásait.


A STRONG SRT32HB5203 32" SMART LED TV főbb jellemzői 

  • Igazán kompakt 32"-es SMART LED TV könnyű hozzáféréssel a szórakozáshoz és az információkhoz
  • A STRONG SRT32HB5203 kivételes kontraszttal és gazdag színekkel alkotja meg a rendkívül realisztikus képet
  • A beépített DVB-T2/C/S2 tunerrel és a CI+ bővítőhellyel a rendelkezésre álló csatornák széles választékát kínálja
  • Még a nagy igényű film- és sorozatrajongók is elégedettek lesznek a HD Ready felbontással
  • A sima képet az 50 Hz-es képkockasebesség és az Image Quality Ratio 400 biztosítja
  • SMART STRONG SRT32HB5203 TV számos népszerű alkalmazással (Netflix, YouTube, AccuWeather és mások) a beépített Wi-Fi technológiának hála
  • A Netflix kényelmesen elérhető egy parancsikonon keresztül a távirányító saját gombjával 
  • Lehetőség a média megosztására vagy a képernyő tükrözésére az okostelefonról a STRONG B520 okos TV-re
  • A kényelmes csatornaböngészésről az elektronikus műsorfüzet (EPG) gondoskodik közvetlenül a képernyőn, amely lehetőséget nyújt az időzítők beállítására is
  • A STRONG B520 sorozatú 32"-es okos LED TV-vel létrehozhatod a kedvenc műsoraid listáját az általad kívánt sorrendben
  • Többnyelvű képernyőn megjelenő menü (OSD)
  • A beépített USB bemenetek lehetővé teszik a lejátszást külső meghajtókról és flash meghajtókról
  • Két HDMI bemenet a játékkonzol, hangprojektor vagy házimozi csatlakoztatásához
  • Az intuitív vezérlésű távirányítóhoz szükséges elemek a csomagban találhatók


STRONG SRT32HB5203 - Okos TV még a kisebb szobákba is

Amennyiben nem elégszel meg egy hagyományos televízióval, amelyen csak az átlagos csatornák érhetők el, minden bizonnyal Téged is megörvendeztet a STRONG SRT32HB5203 okos LED televízió. 32"-es képátlójával a B250-es sorozat teljesen helytakarékos, tehát tökéletesen elfér a szűkösebb lakásban vagy második televízióként például a konyhában vagy a vidéki házban. Egyik legfőbb előnye az olyan modern alkalmazások támogatása, mint például a Netflix vagy a YouTube, ahol a STRONG SRT32HB5203 32"-es SMART LED TV beépített Wi-Fi-jének köszönhetően megtekintheted a kedvenc műsoraidat. Remek betekintési szöggel gondoskodik a tökéletes nézői élményről.


A modern alkalmazások széles választékával

Az imént említett, YouTube és Netflix platformokon elérhető széleskörű és átgondolt sorozat és videólejátszó szolgáltatások mellett a STRONG SRT32HB5203 televízión keresztül hozzáférhetsz például az AccuWeather időjárás-előrejelzéshez és még sok más alkalmazáshoz. Egyetlen gombnyomásra rendelkezésedre áll a Wi-Fi vagy a LAN kapcsolat. A STRONG B250-es televízió páratlan betekintési szögét nem csak a Netflix megtekintésekor, hanem videójátékok közben is kihasználhatod. A készülék hátulján található két HDMI bemenettel lehetőséged van játékkonzol, házimozi rendszervagy hangprojektor csatlakoztatására is. A két csatlakozóból az egyik támogatja az ARC (Audo Return Channel) technológiát is. A STRONG SRT32HB5203 32"-es LED televízió másik nagyszerű tulajdonsága a mobiltelefon kijelző tükrözésének lehetősége.



Realisztikus kép

A STRONG SRT32HB5203 SMART LED televízió kompakt megjelenése mellett lenyűgöz kiemelkedő kontrasztjával és gazdag színvilágával. A képe életre kel a tévé képernyőjén. Még a legnagyobb elvárásokat támasztó sorozat fanoknak is eleget tesz a B250-as televízió HD Ready felbontása. A felhasznált LED technológiával ötvözve csodálatosan jeleníti meg az egyes színárnyalatokat a kijelző egészén az erőteljes diódákkal, le sem tudod majd venni a szemedet a STRONG SRT32HB5203 tévé képernyőjéről. A jelenetek tökéletes simaságáról az 50 Hz-es képkockasebesség és az Image Quality Ratio 400 gondoskodnak. A kedvenc filmjeid és műsoraid megtekintését a remek hangzású beépített hangszórókkal teszi még élvezetesebbé.


Készen áll a DVB-T2-re

A változó műsorszórás új jelenségének tudható be, hogy többé már nem éri meg olyan készüléket vásárolni, amely nem képes az új műsorszórás közvetítésére. Azonban a STRONG SRT32HB5203 LED televízió ilyen tekintetben sem okoz csalódást, hiszen beépített DVB-T2/C/S2 tunerrel és CI+ nyílással képes a műholdas jel fogadására, így számos csatornát kínál, emellett pedig használhatod a kábeltévé adás csatornáit is. A STRONG B250-as sorozatú televízióval még az új DVB-T2 műsorszórásra való átállás sem érint majd téged.


STRONG B520 sorozatú TV a kedvenc csatornáiddal, EPG és USB bemenettel

Az élő videó, a pazar hangzás és a széles jel lefedettség mellett a STRONG SRT32HB5203 televízió számos más praktikus funkcióval is bír. Például kihasználhatod a beépített USB portot a fájlok lejátszására a külső és flash meghajtókról, így az egész család megtekintheti a nyaraláson készült fotókat és videókat a kanapé kényelméből. Természetesen a STRONG SRT32HB5203 32"-es LED tévén rendelkezésedre áll az egyes csatornák mentése a kedvencek listába az általad kívánt sorrendben. Így többé már nem szükséges hosszasan váltogatnod az unalmas csatornák között. Az elektronikus műsorfüzetben (EPG) tökéletesen tekintheted át a csatornákat, sőt könnyedén állíthatsz be rájuk időzítőt is.

Távirányító elemekkel együtt

A 80 cm képátlójú, 32"-es STRONG SRT32HB5203 LED televízió valóban lenyűgöz, úgy mint eddig semmi más. Örömmel fogadod majd a két darab AAA elemmel működő (a csomag része) teljesen felhasználóbarát távirányítót, amellyel azonnal bekapcsolhatod a készüléket és kiélvezheted a kivételes képvilágát. Tapasztald meg a sorozatok és filmek megtekintésének élményét, mintha Te is részese lennél a történéseknek a STRONG SRT32HB5203 32"-es televízióval.


A STRONG SRT32HB5203 32"-es okos LED TV tartozékai

  • Távirányító
  • 2 × AAA elem a távirányítóhoz
  • 2 × állvány
  • 4 × ST4 × 20 mm csavar



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    32 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Felbontás
    HD Ready Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    32 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Felbontás
    HD Ready Kész!
    Maximális felbontás
    1366 × 768 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Maximális fényerő
    220 cd/m2 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    2 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    73,21 cm Kész!
    Magasság
    47,95 cm Kész!
    Mélység
    17,43 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    43,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8 cm Kész!
    Tömeg
    4,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    100×100 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Több paraméter

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Kérdezni. Szeretném Strong. Led. Tv. 32". 80cm.kiment.a.kep.es.hang.video.panel.lehet.e.kapni.hozza.es.menyi.az.ara.koszonom

    Kérdések és válaszok: 32" STRONG SRT32HB5203
    Kiegészítők: 32" STRONG SRT32HB5203 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" STRONG SRT32HB5203. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" STRONG SRT32HB5203. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" STRONG SRT32HB5203. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" STRONG SRT32HB5203.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ