Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

32“ TCL 32ES570F

Termékkatalógus
32“ TCL 32ES570F
3,3 3 értékelés
Televízió - SMART ANDROID, 81cm képátló, Full HD, PPI 600 (50Hz), Direct LED, HDR10, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 1.5, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, Google Assistent, párosítás mobileszközzel, VESA 100×100, hangszóró 10W, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Kód:  WK690a11h Termékszám:  32ES570F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

32“ TCL 32ES570F

Kis méret, nagy felbontás és sok lehetőség - ez a 32" TCL 32ES570F SMART ANDROID TV

A TCL 32ES570F számos lehetőséget és nagy képfelbontást kínál kis méretű kivitelben. A képfelbontás Full HD 1920x1080p, ami a HD Ready felbontáshoz képest nagyobb részletességet biztosít. Az alkalmazott VA panel mély feketéket és nagy kontrasztot biztosít, amit a Micro Dimming funkció tovább fokoz. Ez a tévé támogatja a HDR-t és maga a 32"-os TCL 32ES570F SMART ANDROID TV kategóriájában igen kiváló fényerőt kínál. Az Android TV rendszer hatalmas potenciált rejt magában a Play Store alkalmazások széles választékában és a tartalom megosztásának lehetőségében a beépített Chromecast vagy a TCL MagiConnect alkalmazás segítségével. A Google Assistant és a hangvezérlés is a rendelkezésedre áll, az alkalmazások tartalmának és lehetőségeinek széles skálájával. Bluetooth segítségével párosíthatsz például egy headsetet vagy gamepadot a Play Store-ból származójátékok lejátszásához. A HbbTV vagy a piros gomb kibővíti a tévéopciókat. Mindezt karcsú és elegáns kivitelben.

Az 32" TCL 32ES570F SMART ANDROID TV - tényleg intelligens 

A TCL 32ES570F Android TV-vel nem fogsz unatkozni. A Play Store rengeteg alkalmazást kínál a tartalomnézéshez, játékokhoz, médialejátszáshoz és még sok máshoz. Csak jelentkezz be a Google-fiókoddal, és nézd meg az Android TV TCL 32ES570F hatalmas választékát. Hasznos tartalommegosztási funkciók is a rendelkezésedre állnak - a Chromecast és a MagiConnect, vagy a Google Asszisztens a segítségedre áll, mintútmutató az okosvilágban. Az alkalmazások apk fájlokból is telepíthetők.

HDR az élénk és valósághű képekért és a nagyobb részletességért

A HDR szélesebb színpaletta használatával, valamint a nagyobb fényerő- és kontraszttartományban történő munkával életet visz a képbe. Ebben a kategóriában a TCL 32ES570F kiváló HDR-élményt nyújt, köszönhetően annak, hogy a normál fényerőnél nagyobb fényerőt képes biztosítani.

600 pontos képteljesítmény-index (PPI)

A PPI-index a képminőséget egy belső pontskálán határozza meg. A teljes PPI-pontszámot az egyes képfajtákban kapott pontszámok összege adja, ahol a kép általános minőségét befolyásoló jellemzőket is figyelembe veszik. A kontrasztot, a felbontást, a mozgásábrázolást és más jellemzőket is értékelni fogod. A TCL 32ES570F összességében 600 PPI értéket ér el, amely figyelembe veszi a Micro Dimming funkciót a jobbkontraszt ésfényerő, magas Full HD felbontás és a nagyobb fényerősségű HDR támogatása érdekében.

Dolby Audio - moziszerű hangminőség és térhatás

A Dolby Audio a Dolby Laboratories, a mozi-, zene- és játékipar prémium audio- és videotechnológiáinak vezető képviselője, a kiváló minőségű térhatású hangzás terén. A TCL 32ES570F készülék Dolby Audio funkciójának köszönhetően kristálytiszta hangzást élvezhetsz otthonodban.

A 32" TCL 32ES570F SMART ANDROID TV nagy teljesítményű, funkciógazdag és elegáns

A TCL 32ES570F a kategóriájában nagyszerű választás. Lenyűgözően vékony kerettel és prémium megjelenésű fém kialakítással rendelkezik. Ezzel az egyszerű, mégis elegáns kialakítással bármilyen belső térbe beleillik.

Google Assistant - hangoddal beléphetsz a szórakozás és az információk világába a TCL 32ES570F SMART ANDROID TV-n

A Google Assistant* egy hangalapú asszisztens, amely rengeteg feladatban segíthet. A 32ES570F hangfunkciói használhatók a MagiConnect (korábban T-Cast) mobilalkalmazáson keresztül, vagy még egyszerűbben és kényelmesebben - az RC802V Smart Bluetooth Controller segítségével, amely külön megvásárolható opcionális tartozékként.

*A Google Assistant bizonyos országokban és nyelveken nem érhető el. A Google Assistant internetkapcsolatot igényel. Adatforgalmi díjakat számíthat fel. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatás-, eszköz- és hálózatfüggő és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.

A TCL 32ES570F TV hangalapú keresési funkciót kínál az információk és a megtekintendő tartalmak kereséséhez

A Google hangfunkciói számos nyelven támogatottak. A hang így alkalmas a Youtube -on népszerű tartalmak keresésére, amelyeket felnőttek és gyerekek egyaránt értékelni szoktak. Például a hang segítségével megtalálhatják kedvenc rajzfilmjeiket. Csak mondd ki, hogy "Jégkorszak" és a tévé felajánlja a YouTube-keresés eredményeit. Ez működik a MagiConnect alkalmazásból egy mobileszközről vagy közvetlenül a TCL32ES570F TV-n a SmartBluetooth Controller RC802V segítségével, amely opcionális tartozékként megvásárolható.

A Chromecast és a MagiConnect (T-Cast) megoszthatja a tartalmakat a TCL 32ES570F TV-vel

A Chromecast segítségével megoszthatod a támogatott eszközök tartalmát a tévéképernyőre. Legyen szó fotókról, videókról, zenéről vagy képernyőmegosztásról. Ez az opció számos eszközön elérhető, például iPhone®, iPad®, Android OS telefonok és táblagépek, Mac®, Windows® és Chromebookok. A MagiConnect a T-Cast alkalmazás új neve. Lehetővé teszi, hogy ne csak megoszd, hanem irányítsd is a TV-t és hangoddalinformációkat keress, valamint egy virtuális távirányító funkciót, amellyel egy hagyományos távirányító helyett irányíthatod a TV TCL 32ES570F készüléket. Androidra és iOS-re egyaránt elérhető a Play Store-ban és az App Store-ban.

A YouTube hatalmas kínálatában mostantól HDR videók is szerepelnek 

Légy lenyűgözve a jobb kontrasztnak és a széles színpalettának köszönhető magasabb minőségtől, amely hihetetlen mélységet ad a képnek, és lehetővé teszi, hogy minden típusú jelenetben több részletet láss. A HDR a magas minőség szimbóluma. A MagiConnect mobilalkalmazás vagy az RC802V intelligens Bluetooth-vezérlő segítségével, amely a 32"-os TCL 32ES570F SMART ANDROID TV-hez opcionális tartozékkéntmegvásárolható, hanggal iskereshetsz YouTube-tartalmakat. A YouTube-on több nyelven is kereshetsz hang alapján.

NETFLIX nagy címválaszték lenyűgöző HDR minőségben

A HDR soha nem látott részletességgel jeleníti meg a TCL 32ES570F képernyőjét. A HDR nagyobb kontraszt- és fényerősség tartományban, valamint széles színskálával dolgozik a részletgazdagság érdekében. A Netflix HDR kínálata széles körben használja a HDR-t, így új tévéjének maximális minőségét élvezheted. Csatlakozz a HDR világához a Netflixszel. A Netflix egy hónapos ingyenes próbaverziót is kínál.

Játékok a Google Play Áruházból - a TCL 32ES570F SMART ANDROID TV-n

A Play Áruházban rengeteg játék közül választhatsz. Vannak fizetős játékok, valamint számos ingyenes játék. A játékokat a mellékelt TV-távirányítóval vezérelheted és a TCL 32ES570F Bluetooth-támogatásának köszönhetően Android-képes gamepadokat is párosíthatsz a tévével.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    29 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    44 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    29 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    44 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    32" (81,28 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!
    Maximális fényerő
    300 cd/m2 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    73,2 cm Kész!
    Magasság
    48 cm Kész!
    Mélység
    17,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    43,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    61,5 cm Kész!
    Tömeg
    4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    100×100 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 32“ TCL 32ES570F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" TCL 32ES570F. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 32" TCL 32ES570F. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32“ TCL 32ES570F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32“ TCL 32ES570F.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ