AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming

Termékkatalógus
34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming
5 1 értékelés
LCD monitor - fekete-ezóst, QHD (3440x1440) IPS LED panel, Curved 21:9, 75 Hz, 100M:1, 300 cd/m2, 5 ms, HDMI 2.0 (MHL), DisplayPort, mini DisplayPort, USB 3.0 Hub, AMD FreeSync Support, WideColorGamut (sRGB), BlueLightFilter, ComfyView, ZeroFrame, PIP/PBP, Navigation Key, DTS 2x 7 W-os hangszóró, Height adjustment, VESA
Kód:  WO097h8e8 Termékszám:  UM.CX2EE.001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming

Ez a lenyűgöző kialakítású hajlított kijelzős monitor elsőrangú élményt nyújt a játékok és a filmek szerelmeseinek egyaránt. A hatalmas, 34 hüvelykes (86 cm), 21:9-es képarányú QHD kijelző 100%-os színskála-lefedettséget biztosít. A tökéletes felbontással és teljesen élethű színekkel egy teljesen új világba kalandozhatsz el.

Főbb jellemzők: 

  • Ívelt 34" kijelző
  • QHD felbontás (3440 x 1440 p)
  • WideColorGamut sRGB: tökéletes színek
  • Szemkímélő technológia
  • DTS Sound: a tökéletes hangrendszer
  • AMD FreeSync (Adaptive-Sync) támogatás

Adaptive-Sync technológia

Az Acer Adaptive-Sync technológiájának köszönhetően a játékok olyan simán és szépen fognak futni, amiről eddig még álmodni sem mertél. 

Tökéletes kényelem, szemkímélő technológia

Az Acer EyeProtect technológiának köszönhetően egy tökéletes, villódzásmentes, kékfény-szűrős, homálymentes monitort használhatsz, amivel kímélheted a szemed. A tökéletes rugalmasságnak, állítható magasságnak és ívelt kivitelnek köszönhetően a lehető legkényelmesebben beállíthatod a kijelzőt, ezzel a nyakad is kímélve.

Prémium hangzás: DTS Sound

A DTS Sound technológiával olyan hangzást kaphatsz, amit soha nem várnál egy monitortól. Nem lesz többé szükséged az asztali hangszórókra, ha meghallod ezt a világklasszis audiót.

 

Paraméterek

Képátló
34" (86,36 cm) Kész!
Kijelző felülete
Fényes Kész!
Konstrukció
Ívelt Kész!
Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
34" (86,36 cm) Kész!

Kijelző

Kijelző felülete
Fényes Kész!
Konstrukció
Ívelt Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
53 W Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Acer XR342CKbmijpphz Gaming.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ