Rapture 30 dnů na vrácení

34" AOC u3477Pqu

Termékkatalógus
34" AOC u3477Pqu
4,3 3 értékelés
LCD monitor - fekete, 21: 9 IPS W-LED, 3440x1440, 320cd/m2, 5ms GTG, 1000: 1 kontraszt, Display Port, HDMI, DVI-D, 4x USB, D-Sub, MHL, Kensington zár, EPEAT Silver, Energy Star 6.0
Kód:  WK240b Termékszám:  u3477Pqu

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

34" AOC u3477Pqu

AOC egyik vezető gyártó a számítógépes kijelzők és a hosszú évek tapasztalata nyilvánvalóak minden termék. Az új modell egy nagy átlója 34 hüvelyk vonzza nem csak szakmai szerelmesei. Sőt, sok felhasználó vágynak nagy asztalon, vagy egyenes után kettős bevonásával monitorok, de helyet az íróasztalon mindig szűkös. Ezért, válasszon egy oldat formájában egy monitoron ultra szélesvásznú felbontás.

Megállt az értéke 3440 × 1440 és kínál tökéletes részletek megtekintéséhez. A szabvány használata IPS technológia, amely jelentős hatást gyakorol a hibátlan színhatású nagyon különböző szögekből. Megfelelő ergonómia segíti és ügyesen állítható tartóval 90 ° -os forgatás.

Jelentősen megnövekedett felület lehetővé teszi, hogy több, korábban fel nem ismert problémák. Meg kell választani a PIP és játszani a kedvenc konzol és bele, hogy kommunikálni barátaival a társadalmi hálózatok. Ha azonban inkább szánni dolgozni, értékelni fogja, hogy képesek a több ablakot egyszerre. A felszerelt modell is úgy gondolják, hogy támogassa a csatlakoztatását. Kéznél úgy, hogy két USB 3.0 csatlakozó, és még néhány, a régebbi 2.0 szabvány. Képátvitel ezután egy DisplayPort, HDMI, DVI-D és D-Sub idősek.
 

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 34" AOC u3477Pqu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" AOC u3477Pqu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 34" AOC u3477Pqu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" AOC u3477Pqu. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" AOC u3477Pqu.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ