0% splátky Siguro Guzzanti

Archív - Szendvicssütők 4 in 1

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A szendvicssütő 4 in 1 változatai forradalmat hoznak a különböző ételek elkészítésében, mindezt a cserélhető sütőlapjaiknak köszönhetően. Fő előnyük a sokoldalúság, mivel egy eszközből szendvicssütőt, gofri sütőt, grillt és palacsintasütőt is készíthetsz. Hogyan válassz szendvicssütő 4 in 1 berendezést? További információkért olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
Tefal Snack Collection 4 az 1-ben SW854D16 + Tefal ACC Snack Collection Club SDW Box
Háztartási gép szett - Kenyérpirító - teljesítmény: 700 W, palást anyaga: rozsdamentes acél, használatra kész jelző, tapadásmentes felülettel ellátott kivehető lapok, a csomag része: szendvicssütő, gofrisütő, aprósütemény, panini/grillsütő lapok és védőburkolat, mosogatógépben mosható kivehető részek, szigetelt fogantyú biztonsági retesszel, kábeltároló rendszer, szín: fekete és rozsdamentes acél + tartalék cserélhető sütőlap és háromszögletű sütőlapok.
Megszűnt
Termékkód: TEFSE001bun
4,4 28×
Gallet CRO 616 Torcy
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, 700 W teljesítményfelvétel, tapadásmentes bevonattal rendelkező munkalapok, működést jelző fény, szendvicssütő - háromszög és négyszög, gorfri, valamint grill/panini, automatikus hőszabályozás, hőbiztosíték
Megszűnt
Termékkód: GALSN351
3,0
Adler AD3040
Szendvicssütő - 5 az 1ben, pirítós - háromszögek és négyzetek, gofri, grill, desszertek, nagyteljesítményű, tapadásmentes lemezek, cserélhető lemezek, extra vastag lemezek az optimális hőelosztáshoz, rozsdamentes acél külső, biztonsági hőbiztosító, automatikus elektronikus hőmérséklet szabályozó, műkődéskjelző lámpák , teljesítménye: max 1200 W, rozsdamentes acél
Megszűnt
Termékkód: ADLSE168
4,7 13×
Gallet CRO 615 Trelon
Szendvicssütő - 750 W teljesítmény, Háromszögletű szendvics sütőlap, lezárás, túlmelegedés elleni védelem, ellenőrzőfény és hőszigetelt nyél, szendvicssütő anyaga: rozsdamentes acél, sütőlapok felülete: tapadásmentes,
Megszűnt
Termékkód: GALSE016
választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ