A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

46" NEC MultiSync X462S

Termékkatalógus
46" NEC MultiSync X462S
Nagyformátumú kijelző - nyilvános kijelző, S-PVA, LED háttérvilágítás, 16:9, Full HD 1920x1080, 3500:1, 700cd/m2, 8ms GTG, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, STV2 OPS slot, 2x5W hangszóró, munkaképes a nap 24 órájában, állvány nélkül, vékony dizájn
Kód:  WN355e1 Termékszám:  60003399 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

46" NEC MultiSync X462S

Elegáns előadás kijelző NEC X462S PD jellemzi egy nagyon hosszú élettartam és a megbízhatóság is igényes 24/7 működésre. Nagyon vékony profil és egy átlós mérete 46 "Full HD hagy mély benyomást, hogy a képernyő használható a lakossági jelzések, tárgyalóterem, recepció, vagy úgy dönt, hogy integrálja bútorok. A kiváló képminőséget biztosít S-PVA technológiával, amely garantálja a széles látószöget biztosít. V kombinaci s LED podsvícením podává věrné zobrazení barev s vysokým jasem až 700 cd/m2 a přitom nízké spotřebě elektrické energie. Ezen kívül, környezeti fényérzékelő intelligensen beállítja a háttérvilágítás intenzitását úgy, hogy a kép nem zavarja a szemét túl sok, vagy fordítva elégtelen megvilágításnál.

Minőségi kép vetítés is lehetséges, hogy adjunk hangot beépített sztereó hangszórók kimeneti 2x5 W Csatlakozó berendezés hátsó oldalán, azonban azt is lehetővé teszi, hogy kapcsolatot külső hangszórók keresztül hangsugárzó csatlakozók vagy 3,5 mm-es jack audio kimenet. Közvetlenül is talál audio bemenet. A választás a belső és a külső hangszóró könnyedén, hogy a gombnyomásra. Gyártó természetesen nem felejtette sokféle videó bemeneti aljzathoz, mint a DisplayPort, HDMI, DVI-D pár (input-output). Vannak analóg bemenet D-Sub vagy kompozit BNC csatlakozóval.

Speciális tengely lehetővé teszi az azonnali hátsó oldalán a kijelző telepíteni slot-in PC és a képernyőt, hogy az All-In-One PC megzavarása nélkül a vékony kialakítás. Úgy találja kijelző az egészségügyben például. megtekintésekor röntgenfelvételek köszönhetően DICOM profilt. Továbbá megbirkózni fűzve jelet a digitális hurok. Képernyő NEC X462S PD nélkül szállítjuk alap, de kérem sok kiegészítővel, amely magában foglalja egy távirányító. Hála LAN port (RJ-45) és az RS-232C is vezérelhető és kezeli a kijelzőn.

Paraméterek

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
24 óra/nap Kész!
Általános fogyasztás
110 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
24 óra/nap Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
110 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
255 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 46" NEC MultiSync X462S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 46" NEC MultiSync X462S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 46" NEC MultiSync X462S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 46" NEC MultiSync X462S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 46" NEC MultiSync X462S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ