Rapture 30 dnů na vrácení

50" BenQ SV500

Termékkatalógus
50" BenQ SV500
Nagyformátumú kijelző - D-LED, 3000:1, 16:9, 400cd/m2, 6.5ms GTG, Full HD 1920x1080, 2x HDMI, DVI-D, VGA, RS232, RJ45 Port, USB lejátszó, 2x 10W-os hangszóró, VESA 300x200
Kód:  WT235k Termékszám:  9H.F0TTB.NA2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

50" BenQ SV500

A BenQ SV550 egy modern professzionális LED kijelző, amellyel termékének értékesítése és kiállítása örömére fog szolgálni. A SV550 olyan eszköz, amelyet speciálisan az ún. digitális feliratok, vagyis digitális vetítés számára terveztek, kifejezetten nyilvános helyekre. Ideális termékek, információk, marketing üzenetek és más tartalom prezentációjához az ügyfeleid és partnereid számára. Mindezt tökéletes vizuális minőségben,amit egyhamar biztosan nem felejtenek el. 

Legfontosabb jellemzői

  • USB bemenet az audio-vizuális tartalom lejátszásához
  • MDA az eszköz távirányításához
  • Videófal létrehozásának lehetősége  jelmegosztó birtoklásának szükségessége nélkül
  • Full HD felbontás a mindenkor tökéletesen éles videóért
  • Beépített hangszórók teljesítménye: 2 x 10 W
  • DVI és HDMI bemenet az egyszerű csatlakoztatáshoz  - például számítógépek csatlakoztatása
  • Falra szerelési lehetőség VESA szabvány szerint

Éles kép - tájkép vagy portré

A Full HD felbontásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a prezentációd és termékbemutatód mindig tökéletesen éles lesz. Az energiatakarékos LED háttérvilágítás pedig gondoskodik arról, hogy a gazdaságosság szempontjából a lehető leghatékonyabbá válik a készülék, miközben mindig éles és tiszta képet nyújt, mindezt természetes színekkel. 

Készíts hatásos videófalat

A cégek látványos prezentációjára nagy hangsúlyt kell fektetni napjainkban és a SV550 készülék készen áll, hogy pontosan így támogassa a munkát - egyszerűen csatlakoztass akár 16 SV550 kijelzőt anélkül, hogy jelmegosztóra legyen szükséged - és a DVI bemenetek, HDMI, VGA és DisplayPort segítségével képes lesz analóg és digitális forrásokból is képet generálni, miközben az eredmény mindig jól néz ki. Csatlakoztasd az USB flash eszközt a videófal első készülékéhez, az összes HDMI-n keresztül láncolatban egymáshoz kapcsolódik, és a multimédiás tartalmat azonnal megjelenítheti a készülék. Hála a szuper vékony keretnek, a vásárlókat szó szerint le fogja nyűgözni a gyönyörű kép és az információid és termékbemutatóid nem maradnak figyelmen kívül.

Kezeld az eszközöket távirányítással is

Az intelligens MDA rendszerrel (Multiple Display Administrator) a berendezést mindig tökéletesen kézben tudod tartani. Továbbá a nagyobb kényelem érdekében a készülék olyan praktikus funkciókat kínál, mint például a tervezési rendszerekbe való integráció, e-mail értesítés a felmerülő problémákról, központi felügyelet és irányítás, valamint a képesség, hogy könnyen kikapcsolhatod a nem használt eszközöket, így a megtakarítás jelentős mértékű lesz a felmerülő energiaköltségek tekintetében is.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
18 h/nap Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
18 h/nap Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 50" BenQ SV500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" BenQ SV500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 50" BenQ SV500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" BenQ SV500.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ