Shop roku LEGO v APP pro AP+

505 Games

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A népszerű 505 Games márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó 505 Games - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő 505 Games termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben 505 Games terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a 505 Games termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

505 Games márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
17 termék
4,0
Assetto Corsa Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Teljes mértékben kiérdemelte a "saját versenyszimulátor" becenevet, mivel a verseny tiszta realizmusát ötvözi a tökéletes pontossággal, ami minden pályán tapasztalható, amely valaha is szerepelt ebben a játékban. Az Assetto Corsa legújabb, frissített verzióján kívül DLC csomagokat is kapsz: Prestige csomag, három Porsche csomag, Red csomag, ReadyToRace és Japanese, valamint a Ferrari 70th Anniversary DLC. Élvezd ki maximálisan ezt az áttörést jelentő versenyszimulátort!
8 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX490
4,0
Sniper Elite 3 Ultimate Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Tartalmazza az eredeti játékot és az összes eddig kiadott DLC kiterjesztést.
Leárazás -17 %
9 890 Ft 11 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW572
Ghostrunner 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
+Ajándék Elektronikus promo kód Ghostrunner 2 - Traditional Katana - PS5 melynek értéke 1 590 Ft
14 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0539
4,7
Zombie Army Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Zombie Army trilógia egy második világháborús lövöldözés egy harmadik fél szemszögéből. Berlinben játszódik, 1945-ben. A szövetségesek vereségével szembesülve Hitler egy utolsó szörnyű kísérletet indított el - élőhalott szuperkatonák légióját, amely azzal fenyeget, hogy elárasztja egész Európát. Játék 1-4 játékos számára.
9 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX087c
Death Stranding - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - A Metal Gear Solid sorozat legendás alkotójától - Hideo Kojimától. Járj végig Sam Bridges karakterével egy megsemmisített nemzeten, emeld fel újra a megtört társadalmat, és mentsd meg az emberiséget a kihalástól.
36 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005346
Ghostrunner 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland
+Ajándék Elektronikus promo kód Ghostrunner 2 - Traditional Katana - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
12 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0436
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
24 090 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: NSW1324
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
20 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: PSV0586
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Blancpain GT Series bajnokság hivatalos játéka. A tökéletesített vezetési szimulációnak köszönhetően a saját bőrödön is megtapasztalhatod a FIA GT3 bajnokság hangulatát.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX819
5,0
Hellblade: Senua's Sacrifice - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Még a sokat látott neurológusokat és pszichológusokat is megdöbbentette, amikor belepillantottak a játék Senua nevű főhősnőjének pszichéjébe. Ő egy megtört és megkínzott személyiség, aki a transzcendens északi mitológia legmélyébe merül alá, hogy ott a halottak lelkét tanulmányozza.
8 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX587
5,0
Control Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Használd ki a dinamikus környezetrombolás előnyeit az izgalmas harci lehetőségekhez, és sajátíts el összetett rituálékat, hogy átalakítsd a környezetedet. Az Ultimate Edition a The Foundation és az AWE kiegészítőket is tartalmazza.
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX916
3,0
Control Ultimate Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - használd ki a környezet dinamikus rombolását az izgalmas harci lehetőségek érdekében, és sajátíts el különféle szertartásokat, amelyek megváltoztatják a környezetedet. Az Ultimate Edition további frissítéseket kínál mind a The Foundation, mind az AWE játékokhoz.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO802
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A GT World Challenge versenysorozat hivatalos játékaként az Assetto Corsa Competizione lehetővé teszi, hogy a GT3-as sportautó-bajnokság hamisítatlan hangulatát a saját bőrödön tapasztald meg. 24 licenszelt autót és 11 lézerrel szkennelt pályát találsz benne, amelyekkel rövid sprintmeneteket vagy többórás állóképességi körversenyeket játszhatsz egy- és többjátékos módban egyaránt.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0189
Crime Boss: Rockay City - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Csöppenj a szervezett bűnözés világába egyedül vagy baráti társaságban a Crime Boss: Rockay City játékban, amely a belső nézetes lövöldözést és a bandaháborúkat egyesíti.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0446
4,5
Payday 2 - The Big Score - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX349
Crime Boss: Rockay City - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Csöppenj a szervezett bűnözés világába egyedül vagy baráti társaságban a Crime Boss: Rockay City játékban, amely a belső nézetes lövöldözést és a bandaháborúkat egyesíti.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0361
Zombie Army Trilogy - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, elektronikus licenc, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Zombie Army trilógia egy külső nézetes lövöldözős játék, amely a második világháborúban játszódik. 1945, Berlin. A szövetségesektől elszenvedett vereséggel szembenézve Hitler egy utolsó szörnyű kísérletet tesz: élőhalott szuperkatonák légiója fenyegeti egész Európát. Játék 1-4 játékos számára.
12 630 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO141c

505 Games

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ