A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

505 Games playStation 5 (PS5) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(8)
PlayStation 4
(4)
Műfaj
Akció
(5)
RPG
(1)
Stratégiai
(1)
Szimulátor
(2)
Lövöldözős
(1)
Kaland
(1)
Versenyzős
(3)
Next-gen optimalizálás
PlayStation 5 optimalizálás
(5)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(3)
Szöveg
EN
(8)
DE
(8)
IT
(1)
Szinkron
EN
(8)
DE
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-

Amennyiben az általad választott 505 Games playStation 5 (PS5) játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó 505 Games playStation 5 (PS5) játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő 505 Games playStation 5 (PS5) játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

505 Games playStation 5 (PS5) játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha 505 Games playStation 5 (PS5) játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

505 Games playStation 5 (PS5) játékok – típusaik

A leírás elrejtése
8 termék
Ghostrunner 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
+Ajándék Elektronikus promo kód Ghostrunner 2 - Traditional Katana - PS5 melynek értéke 1 590 Ft
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0539
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Előrendelési ár
20 990 Ft
Megjelenés dátuma: április 23, 2024
Termékkód: PSV0586
4,0
Assetto Corsa Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Teljes mértékben kiérdemelte a "saját versenyszimulátor" becenevet, mivel a verseny tiszta realizmusát ötvözi a tökéletes pontossággal, ami minden pályán tapasztalható, amely valaha is szerepelt ebben a játékban. Az Assetto Corsa legújabb, frissített verzióján kívül DLC csomagokat is kapsz: Prestige csomag, három Porsche csomag, Red csomag, ReadyToRace és Japanese, valamint a Ferrari 70th Anniversary DLC. Élvezd ki maximálisan ezt az áttörést jelentő versenyszimulátort!
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX490
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Blancpain GT Series bajnokság hivatalos játéka. A tökéletesített vezetési szimulációnak köszönhetően a saját bőrödön is megtapasztalhatod a FIA GT3 bajnokság hangulatát.
14 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX819
5,0
Hellblade: Senua's Sacrifice - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Még a sokat látott neurológusokat és pszichológusokat is megdöbbentette, amikor belepillantottak a játék Senua nevű főhősnőjének pszichéjébe. Ő egy megtört és megkínzott személyiség, aki a transzcendens északi mitológia legmélyébe merül alá, hogy ott a halottak lelkét tanulmányozza.
8 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX587
5,0
Control Ultimate Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Használd ki a dinamikus környezetrombolás előnyeit az izgalmas harci lehetőségekhez, és sajátíts el összetett rituálékat, hogy átalakítsd a környezetedet. Az Ultimate Edition a The Foundation és az AWE kiegészítőket is tartalmazza.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX916
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A GT World Challenge versenysorozat hivatalos játékaként az Assetto Corsa Competizione lehetővé teszi, hogy a GT3-as sportautó-bajnokság hamisítatlan hangulatát a saját bőrödön tapasztald meg. 24 licenszelt autót és 11 lézerrel szkennelt pályát találsz benne, amelyekkel rövid sprintmeneteket vagy többórás állóképességi körversenyeket játszhatsz egy- és többjátékos módban egyaránt.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0189
3,0
Crime Boss: Rockay City - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Csöppenj a szervezett bűnözés világába egyedül vagy baráti társaságban a Crime Boss: Rockay City játékban, amely a belső nézetes lövöldözést és a bandaháborúkat egyesíti.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0446

505 Games playStation 5 (PS5) játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) játékok 505 Games Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) játékok 505 Games
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ