30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

55" LG 55LJ625V

Termékkatalógus
55" LG 55LJ625V
Televízió SMART LED, 139 cm, Full HD, True Motion 100 (50 Hz), DCI 80%, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI +, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV, Miracast , WiDi, web böngésző, mágikus kapcsolat a mobiltelefonnal, USB felvétel, webOS 3.5, VESA, 20W hangszóró, A+
Kód:  WK607m3 Termékszám:  55LJ625V Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" LG 55LJ625V

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás végtelen forrása

Internet hozzáférés, film és zenelejátszás és népszerű szolgáltatások, úgy mint a Netflix és az Amazon, mind csak egy gombnyomásra. Egyszerű a navigáció mobiltelefonnal a mágikus kapcsolat használatával (Magic Remote), ami lehetővé teszi a kényelmes kommunikációt a TV-vel, egyszerű gesztusok és parancsok segítségével. A TV vezérlése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezenkívül a webOS 3.5 platform nagyon biztonságos, amint azt az elnyert díjak is bizonyítják.

Picture Mastering Engine

Élvezd a lenyűgöző képeket valódi és hihetetlenül élénk színekkel és ragyogó részletességgel Full HD minőségben. A fejlett képfeldolgozó technológiák kibővítik a fényerő-, a szín- és a kontraszttartományt. Hagyd magad elvarázsolni a filmek tökéletes képi világában közvetlenül a nappaliban.

Lenyűgöző kép

Élvezd a szórakozást maximális részletességben. A nagy felbontású Full HD nagyon tiszta képről és élénk színekről gondoskodik.

Resolution Upscaler

Élvezz bármilyen képet nagy felbontásban függetlenül annak minőségétől. A Resolution Upscaler fokozza az eredeti tartalom, például az internetes vagy mobiltelefonos videofelvételek képminőségét, így azok jól néznek ki a nagy képernyőn.

Virtual Surround Sound

A hangminőség kiváló a 20 W összteljesítményű digitális erősítőnek és a surround hangzásnak köszönhetően. A két elülső hangszóró fejlett Virtual Surround Sound segítségével gondoskodik a tökéletes hangminőségről. Hagyd magad bevonni az akcióba és élvezd a kedvenc filmjeidet úgy, mint még soha.

Gyönyörű kivitel

A TV stílusos kialakítása a fekete szín és a minimalista elemek kombinációjából született. A hab a tortán egy elegáns állvány.

USB csatlakozás

Csatlakoztass USB flash meghajtót vagy külső merevlemezt az USB porthoz, amelyen videók, fényképek és zene található, és élvezd ezeket a fájlokat a nagy képernyőn.

Plug and Play

A számos különböző csatlakozó segítségével sokféle funkciót kihasználhatsz a TV-n. Az USB-portokon kívül, amik lehetővé teszik, hogy a TV-n bármilyen multimédiás anyagot élvezhess külső meghajtókról, a HDMI csatlakozón keresztül játékkonzolok és más eszközök is csatlakoztathatók. Adott továbbá a lehetőség, hogy vezeték nélküli billentyűzetet vagy egeret használhass.

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    Full HD Kész!
    Maximális felbontás
    1920 × 1080 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    124,1 cm Kész!
    Magasság
    77,5 cm Kész!
    Mélység
    28,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    72 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,2 cm Kész!
    Tömeg
    18 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" LG 55LJ625V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55LJ625V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" LG 55LJ625V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55LJ625V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55LJ625V.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ