A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

55" Samsung RH55E

Termékkatalógus
55" Samsung RH55E
Nagyformátumú kijelző - 138 cm képátló, Full HD 1920x1080, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 10000:1, 8ms, 3x HDMI, D-Sub, USB, Stereo Mini Jack, LAN, WiFi, Bluetooth, PIP, 2x 10W hangszóró, billentyűzár, VESA, A energetikai osztály
Kód:  WH701l Termékszám:  LH55RHEELGW/EN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung RH55E

Egy sokoldalú kijelző, amely segít a vállalkozásoknak megszólítani az ügyfeleket promóciós tartalmak megjelenítésével. Ajánlhatsz termékeket, élő TV adást, vagy akár mindkettőt a vásárlóidnak. A kifinomult integrációs funkciók még több kreatív lehetőséget biztosítanak, mert lehetővé teszik a prezentációt fektetett és portré módban is. Az elhelyezést és az orientációt a belső tér és a tartalom alapján választhatod ki. A rugalmassága, az alacsony karbantartása és a költséghatékonysága miatt tökéletes a kis boltok számára is, ahol a tulajdonosok korlátozva vannak az adott tér és a költségvetés miatt.

Legfontosabb jellemzői

  • Megbízható kijelző a vállalkozásodhoz
  • Egyedi és rugalmas tartalom prezentálása
  • Full HD felbontást és széles látószöget biztosít, akár 178°-ban
  • A vásárlók hatékony megszólítása
  • Egyszerű telepítés szakértők segítsége nélkül
  • 16/7 működésre tervezték
  • WiFi vagy LAN csatlakozás
  • Beépített hangszórók

Kápráztasd el a vásárlóidat

A naprakész nyomtatott promóciós anyagok kivitelezése költséges és időigényes. Ezért a Samsung egy egyszerű és ingyenes szoftvert ajánl a promóciós anyagok készítéséhez. A MagicInfo Express Content Creator 1.0 programmal elő tudsz állítani, szerkeszteni és küldeni tartalmat akár percek alatt. A felhasználóbarát felület mellett 200 előre elkészített sablon is vár, amelyek ágazat alapján vannak szétosztva. A készülék egyik előnye az, hogy kompatibilis a számítógépekkel, tabletekkel és okostelefonokkal is, így a tartalom szerkesztése lehetséges bárhonnan és bármikor.

Egyszerű telepítés és kezelés

A kijelző számos funkcióval fel van szerelve, amelyek biztosítják a problémamentes telepítést és a tartalom megosztását a kisvállalkozások tulajdonosainak. A csomag tartalmaz állványt és fali tartót is a VESA szabványnak megfelelően, és nincs szükség szakemberre a telepítéshez. Könnyedén felkeltheted a vásárlóid figyelmét, és így a vállalkozásod is sikeresebb lesz. 

Megbízhatóság a vállalkozásod számára

A kitűnő képmegjelenítés és a prémium hangzás kielégíti az igényeidet. A reklám és a televízió kombinációja nem csak szórakoztatja majd a vásárlóidat, de tájékoztatja is őket. A hagyományos kijelzőkkel ellentétben, amelyek több órányi üzemidő után felmelegszenek és veszítenek a minőségükből, a Samsung akár kétszeres élettartamot kínál, ami fontos előrelépést jelent ezen a területen. Ez biztosítja, hogy soha nem fogsz lemaradni a vállalkozásoddal. A hosszú távú teljesítmény és a három év garancia biztosítja a nagyobb támogatást a hagyományos kijelzőkkel szemben.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
16 h/nap Kész!
Általános fogyasztás
159 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,3 W Kész!
Maximális fogyasztás
175 W Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
16 h/nap Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
159 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,3 W Kész!
Maximális fogyasztás
175 W Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 55" Samsung RH55E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung RH55E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung RH55E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung RH55E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung RH55E.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ