A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

65" LG 65SM8200PLA

Termékkatalógus
65" LG 65SM8200PLA
4,8 12 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 164cm, 4K Ultra HD, TruMotion 100 TrueMotion (50Hz), HDR10 és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, hangvezérlés,, Apple TV Netflix, HBO GO, Voyo, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS 4.5 operációs rendszer, 300×300 mm VESA, 20 W hangszóró, DTS Virtual: X, A+ energiaosztály
Kód:  WK607u9g1 Termékszám:  65SM8200PLA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" LG 65SM8200PLA

Harmonikus ultravékony design

A csúcsminőségű, 164 cm-es képátlójú LG 65SM8200PLA 4K televíziót rendkívül vékony, a lehető legkisebb kerettel kiegészített design jellemzi, így harmonikusan egészíti ki a modern belső teret. A lekerekített fém talp még jobban kiemeli a készülék egyedi megjelenését.

Csúcsminőségű NanoCell kijelző 4K felbontással

Az LG 65SM8200PLA Smart TV csúcstechnológiás Nano Cell kijelzővel rendelkezik, amely egészen lenyűgöző képminőséget, pontos színvisszaadást és kiváló betekintési szöget kínál. A 4K Ultra HD képernyő 4x nagyobb felbontást ér el, mint a hagyományos Full HD-televíziók, így tisztább, élesebb, lenyűgöző részletességgel megjelenített képeket élvezhetsz.

Még finomabb színtisztaság

Az LG Nano Cell kijelző speciális nanorészecskéket használ, amelyek folyamatosan optimalizálják az egyes színeket, lehetővé téve a teljes színspektrum létrehozását a tökéletesen valósághű és élénk képért.

Pontos színek még széles betekintési szög esetén is

Az LG NanoCell televízió képernyője széles betekintési szöggel rendelkezik, ennek köszönhetően a kiváló minőségű kép valósághű színekkel, lenyűgöző felbontásban és torzítás nélkül tárul a szemed elé, a nappali bármely pontjából is nézed.

DTS Virtual: X - a hangzás új dimenziója

A beépített 20 W-os hangszórók a DTS Virtual: X térhatású technológiának köszönhetően gazdag, hibátlan és többirányú hanggal örvendeztetnek meg, amely teljes mértékben körülvesz téged.

4K Active HDR technológia

A 4K Active HDR technológia minden egyes jelenetet optimalizál, így teremtve finom részleteket és gazdag, valósághű színvilágot. A többfunkciós HDR-nek köszönhetően, amely a HDR10-et és a HLG-t ötvözi az egy képkockás szerkesztési technológiával, lélegzetelállító HDR-minőségű képekben gyönyörködhetsz.

Négymagos processzor

A pontos képfeldolgozásról és a rendszer gyors működéséről egy erőteljes négymagos processzor gondoskodik, amely korszerű zajcsökkentést, dinamikusabb színeket és gazdagabb kontrasztot biztosít. Intelligens algoritmusokat is alkalmaz annak érdekében, hogy a kis felbontású tartalmat 4K formátumra konvertálja, a részleteket is megőrizve.

Támogatja a hangvezérlést

A Google Assistant és az Amazon Alexa hangvezérlő támogatása lehetővé teszi, hogy kedvenc műsorod nézése közben választ kapj a kérdéseidre, és közvetlenül a képernyőn láthasd az eredményeket, anélkül, hogy meg kellene szakítanod a műsort. Ezen felül gyorsan megkeresheted a kedvenc filmjeidet, zenéidet, vezérelheted a TV funkcióit vagy a kompatibilis okos otthon eszközöket.

Zökkenőmentes játék 4K HDR-ben

A LG NanoCell TV televízió rendkívül gördülékeny játékélményt nyújt, így a játékos azonnal reagálhat a képernyőn zajló eseményekre. A 4K HDR felbontás és a Dolby Atmos technológia támogatásának köszönhetően, amely gazdag térhatású hangot biztosít, csodálatos játékkörnyezetet teremt.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,1 cm Kész!
    Magasság
    91 cm Kész!
    Mélység
    32,37 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    84 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,4 cm Kész!
    Tömeg
    25,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Üdvözlöm! Tegnap éjjel kinéztem egy 65SM8200PLA típusú készüléket, volt 1db felbontott és egy alig használt. Eladták őket vagy csak nem jeleníti meg a honlap? Köszönöm, Attila

    Tisztelt Hölgyem/Uram! Érdeklődni szeretnék, hogy a kedvezményes áron, raktáron lévő, "Kis ideig használt" tv, egy bemutató darab és van-e lehetőség a vásárlás előtt megtekinteni? Köszönöm!

    Magic remote tartozik a készülékhez?

    Udvozlom! A hangfelismero funkcio irant erdeklodnek. Felismeri a magyar szavakat a televizio vagy csak az angol kiejtest erti? Elore is koszonom a valaszukat!

    Kérdések és válaszok: 65" LG 65SM8200PLA
    Kiegészítők: 65" LG 65SM8200PLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65SM8200PLA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG 65SM8200PLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65SM8200PLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65SM8200PLA.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ