30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

65" Samsung UE65DU8072

Termékkatalógus
65" Samsung UE65DU8072
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, levehető webkamera, G energiaosztály
Variánsok
Szuper ár
319 900 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR175g5 Termékszám:  UE65DU8072UXXH Gyártó honlapja:
65" Samsung UE65DU8072 319 900 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

65" Samsung UE65DU8072

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Crystal UHD TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung UE65DU8072 TV alapvető paraméterei

  • A nagyszerű Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert futtatja
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és iVysílání

Kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung televízió a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, így érdekes választás azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást részesítik előnyben.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV nagyszerű látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely tiszta képet biztosít.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához.

Televízió 65
Televízió 65

Légy profi játékos ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Ez a nagyszerű Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Eme Tizen smart televízió számos hasznos funkciót tartogat, mint Bixby. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern Samsung TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez külső eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ez lehetővé teszi, hogy navigáljunk a környezetben, és olyan részleteket fedezzünk fel, amelyek el lennének rejtve egy normál videóban.

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű Samsung LCD LED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. Az integrált webkamera segítségével részt vehetünk videóhívásokban, arcfelismerő alkalmazásokat használhatunk, illetve kipróbálhatunk sok egyéb funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

86,96 × 145,09 × 28,18 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,19 × 2,57 cm (ma×mé)

Tömeg:

28,3 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Bixby Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!
    Tápellátás
    AC 220-240V Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,09 cm Kész!
    Magasság
    86,96 cm Kész!
    Mélység
    28,18 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,19 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,57 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    108,55 cm Kész!
    Tömeg
    28,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    107 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 65" Samsung UE65DU8072 termékhez:

    85" Samsung UE85DU8072

    Televízió - SMART, LED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, levehető webkamera, G energiaosztály
    Kosárba
    659 900 Ft
    Szállításra kész 4 db
     

    75" Samsung UE75DU8072

    Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, levehető webkamera, G energiaosztály
    Kosárba
    499 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    43" Samsung UE43DU8072

    Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    179 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    50" Samsung UE50DU8072

    Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, G energiaosztály
    Kosárba
    209 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    55" Samsung UE55DU8072

    Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, levehető webkamera, G energiaosztály
    Kosárba
    249 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung UE65DU8072 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung UE65DU8072. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung UE65DU8072. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65DU8072. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung UE65DU8072.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ