AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

Termékkatalógus
70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY
3,8 5 értékelés
Autós kamera - CMOS 1/2,8" szenzorral, 140°-os képszög, 1,2"-es kijelző, ADAS, akkumulátorral működő, GPS, hurok felvétel, hangvezérlés, ütközés érzékelő, parkoló mód, éjjellátás és g-szenzor, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), max. 60 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, 65536 MB belső memória, micro SD memóriakártya helyezhető bele, USB-C, töltőkábel/adapter a csomagban, USB-C gondoskodik az energiaellátásáról, 300 mAh akkumulátor-kapacitás
53 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MAIa16a Termékszám:  X200 64G BLACK+GREY Gyártó honlapja:
70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY 53 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni

Szereld fel járműved olyan kamerával, amely nem hagy ki egyetlen közlekedési eseményt sem. A 70mai Dash Cam Omni autós kamera széles látószöggel rögzít minden eseményt az úton és azon kívül is. 360°-ban forgatható, és Full HD minőségben rögzít felvételt még gyenge fényviszonyok között is. Ezenkívül a GPS-navigáció is elkísér Téged az utazás során. A 70mai Dash Cam Omni kamerát hangasszisztens segítségével vezérelheted, arendszer pedig a parkoló járművedet AI mozgásérzékeléssel figyeli - így a gyanús személyek is rögzítésre kerülnek.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

Magas felbontás és 360° dizajn

A 70mai Dash Cam Omni autós kamera könnyedén, 340°-ban elfordítható, és mindig tökéletesen tiszta felvételeket készít, minimális képtorzulással, 60 képkocka/másodperc sebességgel, holtterek nélkül. Ráadásul 140°-os látószöggel büszkélkedhet, ami három forgalmi sávra elegendő. Így a 70mai Dash Cam Omni kamerával nemcsak az előtted haladó autóról lesz felvételed, hanem arról is, hogy mi történik a járdaszegély mögött vagy azellenkező irányban.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY
Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni G-Senzorral


Abban a pillanatban, hogy elhagyod a járműved, a 70mai Dash Cam Omni megfigyelővé válik. Ha a kamera érzékeli, hogy a parkoló autód megrázkódik, automatikusan megkezdi a felvételt. Ha például szerencsétlenség történik, akkor a baleset időpontját is rögzíti. A felvételről hangjelzéssel tájékoztat, amint elindítod az autódat. A parkolási üzemmód használatához egy 70 mai hardverkészletet kell vásárolnod.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

AI mozgásérzékelő


A 70mai Dash Cam Omni a rezgés figyelés mellett arra is készen áll, hogy észlelje az autód körüli gyanús mozgásokat, így olyan károkról is lesz bizonyítékod, amelyeket egy hagyományos G-érzékelő nem észlel. Ehhez a funkcióhoz is meg kell azonban vásárolnod a 70mai hardverkészletet.

Tökéletesített éjjellátó üzemmód

Még sötétben vagy éjszaka sem maradsz le a minőségi felvételekről. Az extra nagy, F1,5 méretű és az új PureCel®Plus-S HDR-technológiával ellátott rekesznyílás több fényt ereszt a rendszerbe, és világosabbá teszi a sötét jeleneteket. A 70mai Dash Cam Omni felvételei mindig gyönyörűen tiszták lesznek.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY
Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

Továbbfejlesztett segédrendszer


A 70mai Dash Cam Omni fejlett ADAS rendszerekkel rendelkezik, amelyek segítenek elkerülni a különböző veszélyes helyzeteket. Figyelmeztetést kapsz például, ha nem tartod a biztonságos távolságot az előtted haladó járműtől, vagy ha elhagyod a sávodat. A vezetőtámogató rendszer figyeli a helyzetedet, sebességed és az időt is. Ezeket az információkat jó tudni például egy biztosítási kárigény elbírálásakor.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

Helymeghatározás és útvonalkövetés


Hagyd, hogy a GPS-navigáció vezessen útjaid során. Az autós kamera a GPS műholdak jeleit fogadja. Így valós időben nyomon követheted vezetési adataidat. A koordinátákon kívül az autó sebességéről is kapsz információt. Minden egyes utazás után egy térkép is készül az útról.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

Vezérlés telefonos alkalmazás segítségével


Töltsd le a 70mai mobilalkalmazást, és használd ki a 70mai Dash Cam Omni beépített Wi-Fi-t a valós idejű felvételek megtekintéséhez vagy saját képek készítéséhez.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

Hangvezérlés angol nyelven


Ha a hangalapú asszisztensek rajongója vagy, imádni fogod a 70mai Dash Cam Omni készüléket. Egyszerű hangparancsok használatával a kamera elvégzi a megfelelő műveleteket, például fényképeket készít.

Maix - a megbízható útitárs

A 70mai Dash Cam Omni nem csak egy kamera, hanem Maix, a medve is lakik benne, aki hangulatjelekkel válaszol neked. Fényképeket készít, hallgat a hangutasításokra, és képes felköszönteni a születésnapodon is. Az emotikonokon kívül egy LED-es fénysávval is kifejezi magát: kék, ha hallgatja vagy kezeli a kérésedet, narancssárga, ha hibáról értesít, és piros, ha sürgős dolgokról van szó.

Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY
Autós kamera 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY

A 70mai Dash Cam Omni autós kamera legfontosabb jellemzői

  • Full HD minőségű felvételek
  • 360°-ban elforgatható
  • 140°-os felvétel szög
  • G-Senzor és Al mozgásérzékelő (70 mai hardverkészlet vásárlása szükséges)
  • Továbbfejlesztett éjjellátó üzemmód
  • GPS navigáció és fejlett asszisztens rendszerek
  • Telefonos alkalmazás
  • Hangvezérlés angol nyelven
  • Operációs rendszer EN/DE/IT/FR/RU/JP/KR/SP/PT/PL/TC/TH/RO/HU/UA/VN/IN nyelveken

Körhinta hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Körhinta hozzáadása

Paraméterek

Szín
Fekete, Szürke Kész!
Adat interfészek
USB-C Kész!
Csomag tartalma
Töltőkábel/adapter Kész!
Objektívek száma
1 Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB-C Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel/adapter Kész!
Objektívek száma
1 Kész!

Memória és tárhely

Méretek és tömeg

Tömeg
0,52 kg Kész!
Szélesség
5,15 cm Kész!
Magasság
9,32 cm Kész!
Mélység
5,15 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
USB-C Kész!
Akkumulátor-kapacitás
300 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 70mai Dash Cam Omni 64G BLACK+GREY.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ