Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

75"TCL 75X915

Termékkatalógus
75"TCL 75X915
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, QLED, 191cm, 8K Ultra HD, PPI 4000 CMR (100Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Android operációs rendszer, 400×400 VESA, 40 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS HD, G energiaosztály
Kód:  WK690g2 Termékszám:  75X915 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75"TCL 75X915

TCL 75X915 8K felbontással - a lehető legnagyobb részletesség

A 8K felbontás a legfinomabb részletgazdagságot nyújtja. Ez 4× nagyobb felbontás, mint a 4K, és 16× nagyobb mint a Full HD: a 8K felbontásnak hála a részletek még nagy képernyőátló esetén sem vesznek el. Emellett a 8K AI Upscaling képes a hagyományos jel forrásainak újbóli mintázására 8K minőségre, így a kedvenc tartalmaidat magas minőségben élvezheted a TCL 75X915 televízión.

Quantum Dot - páratlan színreprodukció

A TCL 75X915 televízió QLED, ez pedig azt jelenti, hogy a Quantum Dot technológia gondoskodik a lenyűgözően széles választékú színek visszaadásáról - több mint egymilliárd színnel és színárnyalattal. Emellett 100%-os színtelítettség jellemzi, tehát minden fényerő beállítás mellett valósághű és telt színeket nyújt. A TCL 75X915 televízió más LED vagy OLED készülékhez nem hasonlítható módon képes a színek, a részletek és a mélység megjelenítésére.

Fantasztikus kontraszt és fényerő, amely állítható a kijelző független zónáiban - Local Dimming

A TCL 75X915 lenyűgöző 8K felbontását a fejlett Local Dimming (FALD vagy Full Array Local Dimming) technológia egészíti ki, amely fokozza a kontrasztot és magával ragadó mélységet és részletgazdagságot alkot különösen a HDR tartalmak esetében. A Quantum Dot technológiával, a HDR Premium 1000 nites fényerővel és a 8K felbontással kombinálva a TCL 75X915 televízió valóban lenyűgöző megtekintési élményt nyújt.

Lélegzetelállító részletgazdagság a 8K HDR10+ segítségével

A HDR10+ egy igazán fejlett HDR formátum dinamikus metaadatokkal, amely azt jelenti, hogy a HDR10+ tartalom információt biztosít a TCL 75X915 televízió számára minden egyes jelenetben és képkockánál arra vonatkozóan, hogy hogyan jelenítse azt meg. Ennek köszönhetően egyetlen részlet sem marad rejtve a sötét vagy világos jelenetekben. A TCL 75X915 mindig tökéletesen alkalmazkodik az adott jelenethez a rendező elképzelése szerint. Az így kapott végeredmény pedig maximálisan precíz a színek, a kontraszt és a részletek tekintetében.

Dolby Vision - Atmos: a Dolby mindig a kiváló választás jele

A Dolby Vision HDR a legfejlettebb HDR formátum. A HDR10+ versenyképes formátumhoz hasonlóan dinamikus metaadatokat közvetít, amelyek lehetővé teszik a TCL 75X915 TV számára, hogy minden egyes jelenetet és képkockát egyesével (scene-by-scene vagy frame-by-frame) igazítson ki. Ezáltal a televízió minden egyes jelenetben a lehető legnagyobb részletgazdagságot hozza létre. Szinte az egész filmipar a Dolby Vision HDR-t használja, pontosan ezért fontos a formátum támogatása. Legyen szó akár Apple TV, 4K Ultra HD Blu ray lemez, Netflix vagy Amazon megtekintéséről vagy játékról a játékkonzolon, a Dolby Vision támogatása kulcsfontosságú. A Dolby Atmos biztosítja, hogy a megtekintett tartalom teljesen magával ragadjon az akcióba, mindezt pedig lenyűgöző térhatású és dinamikájú hangzással.

TCL 75X915 televízió beépített Onkyo soundbar-ral

A páratlan képminőség még csak fél siker. A valóban lenyűgöző, minden tekintetben ámulatba ejtő filmes élményről a TCL 75X915 készüléke az Onkyo hangszóróval és mélynyomóval gondoskodik, amely lehetővé teszi a TCL 75X915 televíziónak a Dolby Atmos dinamikus térhatású hangzást és a DTS-HD támogatást. A tévékészülék elején található hangszórók hihetetlen tisztaságot és térhatású hangzást nyújtanak, így az otthoni filmnézés egy valóban új élményét ismerheted meg azáltal, hogy teljesen magával ragad a film élménye. A Dolby Atmos és a dupla D betű szimbóluma a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

A TCL 75X915, egy okos TV rengeteg szórakozási lehetőséggel 

Az Android TV-n rengeteg alkalmazást, játékot és tartalmat találsz a Google Play áruházban. Az olyan népszerű szolgáltatásokat is megtalálod a televízión, mint a Netflix vagy a YouTube, illetve más alkalmazásokat is fellelhetsz a Play Store áruházban. A Netflix és a YouTube platformok 8K HDR minőségben kínálják a tartalmakat. Csatlakoztathatsz a tévéhez egy játékpadot is a szórakoztató játékélményért. Rendelkezésedre állnak a legfejlettebb multimédia lejátszók, mint például a VLC vagy a KODI. A TCL 75X915 televízió emellett beépített Google Home és Google Assistant alkalmazásokkal rendelkezik. Az információkra a saját hangoddal is rákereshetsz, sőt még beépített mikrofonnal is büszkélkedhet.

Google Assistant: az asszisztensed és a társad az Android TV-n 

Kérdezz bármit a TCL 75X915 televíziótól, adj neki parancsokat és feladatokat. A Google Assistant számos feladatban segít és tanácsokkal lát el. Emellett a TCL 75X915 televízióval még a Hands-Free funkciót is kihasználhatod.

Android TV: a hangod a lehetőségekkel teli világ kulcsa. Még Hands-Free kihangosítással is.

A TCL 75X915 televízió közvetlenül a készülékbe integrált beépített mikrofonnal készült. Csak kattints a mikrofon ikonra és mondd el, mire van szükséged. A gyerekek rákereshetnek a mesékre anélkül, hogy ismerniük kellene az ábécé betűit a virtuális billentyűzeten. Csak mondd, például hogy "Bogyó és Babóca Youtube" és nézd a mesét. Még az időjárásról is érdeklődhetsz - "Milyen lesz az időjárás holnap Budapesten?". Az "OK Google" parancs a kiválasztott nyelveken működik, így valóban kihagyhatod a kezeidet a műveletből.

Alexa segít az okos birodalomban

Az Amazon Alexa egy hangsegéd szolgáltatás, az okos asszisztensed és mentorod. Lejátssza számodra a televízión a zeneszámokat, a híreket, megjeleníti az időjárást és segít az okos otthon működésében is.

NETFLIX: Hozd ki a legtöbbet az új TCL 75X915 tévéből kiváló minőségű 4K HDR tartalommal

A Netflix az egyik legelterjedtebb és népszerűbb streaming szolgáltatás. Páratlan képminőséget (akár 4K UHD) illetve számos érdekes műsort kínál, amelyek közül sok a Netflix saját gyártású alkotása. A platform a mozi egy teljesen új oldalát mutatja be. Elérhetőek rajta a szinkronos és az eredeti nyelvű filmek is, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A TCL 75X915 televízióban teljes mértékben kiélvezheted a 4K HDR támogatását illetve a részletgazdag képminőséget és lenyűgöző kontrasztot.

YOUTUBE: Tekintsd meg a lehető legmagasabb 8K HDR minőséget az AV1 kodekkel

A YouTube platformon mindenki megtalálja a neki tetsző tartalmakat. Sőt, a TCL 75X915 televízióval kényelmesen kereshetsz rá a videókra a YouTube-on a saját hangoddal. Még a legkisebbek is hamar megszeretik ezt a funkciót, hiszen ennek segítségével könnyedén megtalálják a kedvenc meséiket. Használhatod a T-Cast szolgáltatást is a tartalmak megosztásához a YouTube fiókodból a TCL 75X915 okos televízióra. A YouTube-on is elérhető a 8K UHD HDR képminőség, így a legtöbbet hozhatod ki az új TCL 75X915 televízióból, igazi kényeztetés a szemnek. Az AV1 kodek egy új szabvány, előkészíti a jövőbeli megtekintett tartalmakat, hogy a lejátszás a legmagasabb minőségben és a leghatékonyabb adatmentést szolgáló tömörítéssel történjen.

Kényeztesd magadat igazi IMAX mozival az otthonodban

A TCL 75X915 televízió az IMAX Enhanced® minősítéssel érkezik, amely azt jelenti, hogy valósághű, mozi szerű élményt nyújt a felhasználóknak a lehető legjobb kép- és hangminőségben. Többé már nem kell moziba menned az IMAX élmény megtapasztalásához, hiszen ezt kiélvezheted az otthonod kényelméből is. Az IMAX Enhanced a digitálisan módosított 4K HDR tartalmat kombinálja a DTS hangtechnológiával. Így mindent pontosan úgy jelenít meg, ahogy azt a készítők megálmodták.

Beépített kicsúsztatható kamera: kapcsolatba léphetsz a családoddal és a barátaiddal az otthonod kényelméből a nagy képernyőn

A TCL 75X915 televízió visszahúzható kamerája és az olyan internetes szolgáltatások, mint például a Google Duo teszik lehetővé a hang- és videohívások lebonyolítását vagy a chatelést a barátokkal és a családoddal. Élvezd ezeket a pillanatokat a nagy méretű, 75"-es kijelzőn a barátaiddal és a családoddal az otthonod kényelméből.

Nagy teljesítmény, vékony, stílusos formatervezés

A TCL 5X915 8K TV keret nélküli kialakítással készült, így semmi sem zavarhatja meg a valóban páratlan képminőséget. A fémes anyagok, amelyekből készült, az eleganciát és az időtlen stílust képviselik.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    358 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    446 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    358 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    446 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    169,3 cm Kész!
    Magasság
    116,8 cm Kész!
    Mélység
    37,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    96,2 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    9 cm Kész!
    Tömeg
    31,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75"TCL 75X915 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" TCL 75X915. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" TCL 75X915.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ