A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

85" Sony Bravia KD-85ZG9

Termékkatalógus
85" Sony Bravia KD-85ZG9
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 215cm, 8K Ultra HD, 100 / 120 Hz, Direct LED, HDR10, Dolby Vision és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, Android operációs rendszer, 400×400 VESA, 80 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos és Dolby Digital Plus,
Kód:  WS1022a9 Termékszám:  KD85ZG9BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

85" Sony Bravia KD-85ZG9

Smart LED TV 8K nagy felbontással

A filmek, sorozatok vagy sportműsorok maximális élvezete érdekében a legjobb, ha beszerzel egy TV-t, amely számos funkciót és kiváló képmegjelenítést biztosít. A hatalmas 85"-es képátló és a 8K Ultra HD felbontás kombinációját nagy területekre tervezték. A hihetetlen 8K Ultra HD felbontás és a 24 millió pixel tökéletes vizuális élménytgarantál. Az Adroid TV technológia intuitív kapcsolatot alkot az okostelefonoddal, és lehetővé tesz a különféle alkalmazások telepítését. Az LCD LED technológia és a nagy teljesítményű fénykibocsátó diódák változó fehér színt jelenítenek meg a képernyő széléig.

A Sony Bravia KD-85ZG9 8K Smart LED TV legfontosabb jellemzői

  • Exkluzív 8K felbontás a jelenleg alkalmazott technológiák csúcsával
  • A HDR dinamikus tartomány az alapja az átlag feletti dinamikának és a természetes élményeknek
  • A TV 85"-es képátlóval rendelkezik
  • A piros gombbal böngészhetsz a programok, pl. TV csatornák, archív műsorok, az időjárással vagy játékokkal kapcsolatos alkalmazások között
  • Standard VESA konzol előre kivágott menetekkel csavarokhoz 400x400 mm-es távolsággal az állványra szereléshez
  • DLNA átviteli protokoll a szinte korlátlan fájlátvitelhez

Full Array LED a nagyobb és jobb kontraszt érdekében

A Sony Bravia KD-85ZG9 okostelevízió képernyője mögött több LED található, mint az Edge LED TV-kben. A nagyobb LED-ek a helyi fényerő-szabályozás technológiával együtt független fényerő-növelést vagy csökkentést biztosít minden egyes LED régióban. Ezzel sokkal pontosabb és tisztább kontraszt érhető el, amely növeli a filmélményt.

Sony Bravia KD-85ZG9

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Igazán hiteles élmény

A Sony exkluzív 8K Smart LED TV-jét nagy teljesítményű X1 Ultimate processzor hajtja, amely páratlan vizuális élményt nyújt a 4x nagyobb felbontással bíró 4K TV-hez képest. A Sony Bravia KD-85ZG9 TC képe sokkal részletesebb, jobb textúrával és továbbfejlesztett mélységgel rendelkezik. A képernyőre nézve azonnal a jelenet közepébenérezheted magad.

Fedezd fel a rejtett részleteket a 8K felbontással

A Sony Bravia KD-85ZG9 Android Smart LED TV képe valós időben fókuszált és hangolt, így egyre több részletet fed fel, amely a hagyományos TV-ken nem igazán látható.

Még intenzívebb kontraszt

A Sony Bravia KD-85ZG9 8K Smart LED TV képernyőjén a világos részletek és a sötét helyek is jól látszanak. A készülék kontrasztja 20x magasabb a hagyományos LED TV-khez képest. A maximális kontraszt érdekében a Sony Bravia KD-85ZG9 8K Smart LED TV X-tended Dynamic Range PRO technológiával lett ellátva, amely biztosítja,hogy a sötét jelenetek még sötétebbek, a világosak pedig még világosabbak legyenek. Ennek köszönhetően páratlan részletességben lesz részed.

A Sony Bravia KD-85ZG9 Smart LED TV képe és hangzása tökéletes harmóniában van

Sound-from-Picture Reality

A Sony Bravia KD-85ZG9 TV a tökéletesen autentikus hangzás érdekében négy hangszóróval lett ellátva. Az élettel telibb vizuális élményt továbbfejlesztett hangzás egészíti ki.

Helyezd magad kényelembe és merülj el az eseményekben a nagy, 8K felbontású képernyővel

X-Wide Angle

Az X-Wide Angle technológiának és a TRILUMINOS  képernyőnek köszönhetően a TV-t akár oldalról is nézheted, a tartalom mindig tisztán látszik.

Mindent tisztán fogsz látni

Az X-Motion Clarity ™ technológiával búcsút inthetsz az elmosódásnak. Legyen szó lenyűgöző csatákról, izgalmas versenyekről vagy sportközvetítésekről, mindig tökéletes tiszta képmegjelenítésben lesz részed, amelyből világosan látható, hogy mi történik. Élvezz minden tartalmat teljes egészében!

Minőségi Netflix Calibrated mód

Ezt a speciális módot kifejezetten a valódi Netflix műsorokhoz fejlesztették ki. Alkalmazásával ugyanaz a videó- és hang akár stúdióminőségű is lehet.

Egyetlen gombnyomás, és már kezdődhet is a szórakozás

A Sony Bravia KD-85ZG9 okostelevízió távirányítója Netflix gombbal is rendelkezik, amely elindítja az alkalmazást és máris átadhatod magad kedvenc filmjeidnek vagy sorozataidnak..

DOLBY VISION-ATMOS technológia

Amellett, hogy a Sony Bravia KD-85ZG9 képmegjelenítése abszolút népszerűségnek örved, a Dolby Atmos technológia mozi-minőségű hangzást garantál. Ez jelentősen növeli az élményt a filmek és sorozatok nézése közben.

Praktikusan elrejtett kábelek

A Sony Bravia KD-85ZG9 összes kábelét állvány rejti el, a mellékelt kábelrögzítő pedig a helyükön tartja azokat.

Továbbfejlesztet hangvezérlés a kényelmesebb használat érdekében

A Sony Bravia KD-85ZG9 Android TV platformon működik, amely számos alkalmazást nyújt számodra. A továbbfejlesztett hangvezérlés maximálisan kényelmes TV-használatot eredményez, így nem kell folyton a távirányítót keresned.

Egyszerű vezérlés

Az egyéb eszközök okostelevízióhoz való csatlakoztatásához HDMI-n keresztül és vezérlésükhöz mindössze egy távirányítóra lesz szükség, így nem kell többet használnod.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    191,3 cm Kész!
    Magasság
    122,6 cm Kész!
    Mélység
    43,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    114,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    12 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    156,7 cm Kész!
    Tömeg
    74,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Sony Bravia KD-85ZG9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Sony Bravia KD-85ZG9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Sony Bravia KD-85ZG9.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ