Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/bosch-pro360-nahled.jpg

A Bosch új portálja számos előnyt kínál

Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására is lehetőséget kínál. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-merici-technika-nahled.jpg

Bosch méréstechnika: pontosság, megbízhatóság és tartósság

Megbízhatóság, tartósság és mindenekelőtt 100%-os pontosság. Ezek a Bosch méréstechnikai eszközök főbb jellemzői. Mi mindent kínálnak, milyen modern technológiákra és újításokra támaszkodnak? Cikkünkből megtudhatod. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-biturbo-brushless-kladivo-nahled.jpg

A Bosch BITURBO akkumulátoros szerszámok nyújtják a legnagyobb teljesítményt a piacon

Az új Bosch BITURBO Brushless akkumulátoros szerszámok több szempontból is meglepetést okoznak. Lényegében véve akkora teljesítményt nyújtanak, amely nemcsak megegyezik a hagyományos eszközökével, hanem sok esetben felül is múlja azokat. Mit kínálnak a Bosch új fűrészei és fúrókalapácsai? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-servis-nahled.jpg

A Bosch Szerviz egyszerűvé, gyorssá és néhány kattintással elérhetővé teszi a szerszámok javíttatását

Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-18v-power-for-all-navod.jpg

A Bosch 18V POWER FOR ALL akkumulátor a Bosch szerszámok széles köréhez használható

Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-bosch.jpg

A legjobb szárítógépek 2020-ban (ÁTTEKINTÉS)

Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul tanácsokkal is szolgálunk a választást illetően.

Read more »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info