Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/historie-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

A mobiltelefonok története: hogyan fejlődött a mindennapi asszisztensünk?

Valószínűleg ez napjainkban a leggyakrabban használt technológia. A mobiltelefon már 3 évtizede velünk van, és sokat változott az idők során. Legyen szó akár a kinézetről, akár a funkciókról, ma már egy teljesen más készüléket tarthatunk a kezünkben, mint évekkel ezelőtt. Hogyan fejlődtek a mobiltelefonok? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-stahnout-hudbu-do-mobilu-iphone-nahled.jpg

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/delete-phone-data-securely.jpg

Telefon adatok végleges törlése biztonságosan (ÚTMUTATÓ)

Tudtad, hogy a gyári beállítások visszaállítása valójában nem törli az adatokat? Ha túladsz egy régi telefonon, tableten vagy akár laptopon, alaposabban törölnöd kell az adatokat, hogy az érzékeny információk, bejelentkezési adatok, hitelkártyaadatok, és végső soron a fotóid és dokumentumaid ne legyenek kitéve a visszaélés veszélyének. Hogyan törölhetők biztonságosan az adatok az Android és iOS készülékekről? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Gemini-nahled.jpg

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/satelitni-telefon-nahled.jpg

Műholdas telefon: hogyan működik és mennyibe kerül a hívás?

A műholdas telefon egy olyan kommunikációs eszköz, amely lehetővé teszi, hogy ott is kapcsolatot létesíts, ahová a hagyományos mobiljel nem ér el. Cikkünkből mindent megtudhatsz a műholdas telefonokról, amit tudni kell. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/utopeny-telefon-uvodni-1.jpg

Beázott a telefonom, mit tegyek?

Ha az ember véletlenül vízbe ejti a telefonját, az nem egy kellemes élmény, és ha olyan készülékről van szó, amely nem vízálló, nagy lehet a baj. Ebből a cikkből megtudhatod, mit kell tenned és hogyan kezeld a vízbe fulladt telefont, és mit kell elkerülnöd ilyen esetben. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pro 5G (TESZT): egy nagyszerű középkategóriás telefon, amely még a zászlóshajókkal is vetekszik

A Poco szorosan kapcsolódik a Xiaomi-hoz, és ezt a telefonjaikon is érezni lehet. Hogy ez jó vagy rossz dolog-e, megtudhatod a Poco X6 Pro 5G tesztünkből. A teszt részeként kipróbáltuk a HyperOS-t és a kamerát is, ami kissé vegyes érzéseket váltott ki bennünk. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/android-15-logo-nahled.jpg

Elkezdődött az Android 15 fejlesztési ciklusa. Mire számíthatunk?

A Google elérhetővé tette az Android 15 operációs rendszer első fejlesztői verzióját, amely 2024 második felében fog megjelenni. Mint mindig, az első verzió most is csupán informatív jellegű, előrevetíti a soron következő verzió tulajdonságait. Mire számíthatunk a legújabb Android 15-től? Hogyan folytatódik a fejlesztési ciklus? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

A legolcsóbb okostelefonok kategóriájában a Poco nagy hírnévre tett szert. Az új C65-tel is ezt szeretné tovább erősíteni. Ennyi pénzért egyáltalán nem rossz a felszereltsége. De hogyan teljesített az új Poco C65 a teszt során? A tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (TESZT): csúcsszintű ellenállóság és éjjellátó a zsebedben

Az Oukitel telefonok az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítottak maguknak térségünkben, különösen a kiváló ár/érték arányú készülékek területén. Pontosan ezt szeretné nyújtani az Oukitel WP30 Pro strapatelefon, amely a csúcs vízállóság mellett szokatlan funkciókat is kínál a hátlapon elhelyezett másodlagos kijelző és az éjjellátóval ellátott kamera formájában. Mi mindent tud még és hogyan teljesít a gyakorlatban? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

A Samsung idén olyan változtatásokat vállalt be, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Arról a mesterséges intelligenciáról van szó, amellyel új Galaxy S24 telefonjait szerelte fel, és amely ma már a világot is felforgatja. Ezt, és persze minden mást is leteszteltünk az új Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken. Cikkünkből megtudhatod, milyen benyomást tett ránk. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-readmi-note-13-pro-plus-recenze-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G (TESZT): a legjobb Redmi Note-nak számos előnye van, a negatívumok nem jelentősek

Alaposan leteszteltük az új Redmi Note 13 széria legerősebb tagját, a Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G-t. Jelentős mérföldkőnek számít a márka történetében, mivel rengeteg fejlett funkciót kínál. Van egyáltalán valamit, ami hiányzik belőle? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-propojit-mobil-s-pc-nahled.jpg

Telefon csatlakoztatása számítógéphez (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan csatlakoztathatod a mobiltelefonodat a számítógépéhez, például ha fájlokat kell átvinned egyikről a másikra vagy akár mindkét irányba? Akkor cikkünk pont neked szól. Tanácsokkal látunk el azzal kapcsolatban, hogyan csatlakoztasd a számítógépedet és mobiltelefonodat. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/restart-telefonu-uvodni-1.jpg

Telefon újraindítása (ÚTMUTATÓ)

Ha a mobiltelefon nem reagál vagy nem működik úgy, ahogyan kellene, az újraindítás egy lehetséges megoldás. Előfordulhat azonban, hogy a telefon egyáltalán nem reagál semmire. Cikkünkben ismertetjük a telefon újraindításának alapvető típusait, és elmagyarázzuk, hogyan érheted el őket. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odposlech-telefonu-uvodni-1.jpg

Telefon lehallgatás – Hogyan észlelhető és mire kell figyelni?

Azt gyanítod, hogy lehallgatják a telefonodat? A lehallgatás hozzáférést jelent az SMS-ekhez, a csevegőalkalmazásokhoz, sőt, még a készülék tartózkodási helyéhez is. Cikkünkből megtudhatod, mi az a lehallgatás, és hogyan észlelheted a telefonodon. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/porovnani-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

Telefonok összehasonlítása. Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A piacon kapható mobiltelefonok kínálata valóban nagyon változatos, és ha új mobiltelefont szeretnénk választani, a mobiltelefonok összehasonlítása, pontosabban azok paramétereinek összehasonlítása segíthet a választásban. Emellett jól jöhetnek a különböző kategóriák legjobb mobiltelefonjairól szóló naprakész ismertetők is. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-13c-recenze-nahled.jpg

Xiaomi Redmi 13C (TESZT): egy alapszintű telefon, amely egyáltalán nem rossz, de nem is lenyűgöző

Az olcsóbb, de izgalmas telefonok koncepciója népszerű a felhasználók körében. A legolcsóbb okostelefonok között az érdekes Xiaomi Redmi 13C is újdonságnak számít. A készülék az árát tekintve nem néz ki rosszul. Hogyan teljesített a teszt során? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-fe-nahledova.jpg

Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben

Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy döntöttünk, hogy teszt alá vetjük és megosztjuk a tapasztalatainkat. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-8-nahled.jpg

Google Pixel 8 Pro (TESZT): egy nagyszerű, ámde kiszámítható utódja a Pixel sorozatnak

Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít a gyakorlatban? Read more »
1234...
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info