Articles in the category Major Appliances

Catalogue
A legjobb szárítógépek 2020-ban (ÁTTEKINTÉS)

A legjobb szárítógépek 2020-ban (ÁTTEKINTÉS)

Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul tanácsokkal is szolgálunk a választást illetően.

Read more
Legjobb hűtők 2020-ban

Legjobb hűtők 2020-ban

Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket kínálunk; minden kategóriában 3 modellt találsz, és megindokoljuk, miért épp az adott modell érdemli meg azt, hogy felfigyelj rá. Átlátható hűtőszekrény összehasonlítást kapsz, hogy a feltételeidnek és az anyagi helyzetednek megfelelően választhass. Tehát, melyik a legjobb hűtőszekrény?

Read more
A gőzmosógép és -szárítógép eltávolítja a ruhából az allergéneket, baktériumokat és vírusokat

A gőzmosógép és -szárítógép eltávolítja a ruhából az allergéneket, baktériumokat és vírusokat

A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan lehet megvédeni magunkat a fertőzéstől. A higiéniai előírások következetes betartása és a zsúfolt helyek elkerülése mellett a háztartásunkra is fokozott figyelmet kell szentelni. A gyakori takarítás mellett a ruházat gondos tisztítására is nagy hangsúlyt kell fektetni. A vírusok nemcsak a felületeken, hanem a ruházaton is több órán át életben maradhatnak. Ebben az esetben nagyszerű megoldást kínálnak a gőzmosógépek és -szárítógépek, amelyek hatékonyan eltávolítják a ruhából nemcsak a vírusokat, hanem a baktériumokat és az allergéneket is. Ezenkívül a ruházatot és a környezetet is kímélik. Hogyan működnek valójában?

Read more
Refrigerator energy efficiency rating

Refrigerator energy efficiency rating

Energy consumption is indicated by a rating system measured by Energy efficiency. Every refrigerator carries a obligatory label clearly indicating its energy efficiency rating, with illustrated energy consumption obtained from ideal operating conditions with an ambient temperature of 20°C, and 70% storage space usage.

Read more
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info