AD květen univerzal Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nothing-phone-2a-recenze-uvod-nahled.jpg

Nothing Phone (2a) (TESZT): átveszi a legjobbakat a zászlóshajó modelltől, de csak fele annyiba kerül

A Nothing betört a középkategóriába az új Nothing Phone (2a) készülékkel. Első pillantásra azonban nem látszik rajta semmi lemaradás. Miben különbözik a jobban felszerelt modelltől? És vajon megállja-e a helyét a félelmetes konkurenciával szemben? Kipróbáltuk a telefont, és hozzuk a szokásos értékelést. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-recenze-test.jpg

iPhone 15 (TESZT): 48 Mpx-es kamera és Dynamic Island. Az idei modell több újdonságot kínál, mint az elődje

A mobiltelefonok áradatában megtalálni a megfelelő kedvencet nem könnyű, ráadásul az Apple úgy döntött, hogy még jobban megnehezíti a dolgunkat. A sokat vitatott és már-már értelmetlennek tűnő iPhone 14-et maga mögött hagyta, és bemutatta az iPhone 15-öt. Szokásunkhoz hűen teszt alá vetettük, és megírtuk róla a véleményünket. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-note-30-nahled.jpg

Pazar specifikációk bagóért. Megérkeztek a pénztárca-nyitogató Infinix Note 30 telefonok

Az Infinix mobiltelefonok talán még mindig nem eléggé ismertek a mi területünkön, de az Infinix Note 30 új generációja hozzájárulhat a nagyobb ismertséghez. Miben különböznek egymástól? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wwdc-2023-nahled.jpg

WWDC 2023: az Apple új rendszereket és egy AR/VR headsetet mutatott be

Új rendszerek az összes Apple-eszközhöz, az utolsó hiányzó számítógép frissítése Apple Silicon processzorral, és végül "még egy dolog". Ennyire zsúfolt volt a WWDC 2023 nyitó keynote. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-razr-40-nahled.jpg

Két új, hajlítható telefon egyszerre. A Motorola bemutatta a Razr 40 Ultra-t és a Razr 40-et

A Motorola Razr 40 Ultra nagy teljesítményű, hajlítható okostelefon egy olyan változattal együtt mutatkozott be a világnak, amely csak néhány szempontból marad le tőle. Milyenek lettek a Motorola újdonságai? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-ultra-recenze-nahled-2.jpg

Samsung Galaxy S23 Ultra (TESZT): még jobb kamera és brutális teljesítmény

A Samsung Galaxy S23 sorozat a történelem egyik legjobban felszerelt okostelefon-sorozata. Bemutatónkban most annak legjobb képviselőjét vettük górcső alá. A Samsung Galaxy S23 Ultra még jobb teljesítményt és lenyűgöző kameraspecifikációkat tesz le az asztalra. Vajon ez elég lesz a sikerhez? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g53-5G-nahled.jpg

Motorola Moto G53 5G (BEMUTATÓ): számos kompromisszummal ugyan, de 5G támogatással jön

A Motorola Moto G53 5G a népszerű márka egyik új terméke. Az előző generációs Moto G52 alapjaira építkezik. Mit várhatunk tőle? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g23-nahled.jpg

Motorola Moto G23 (BEMUTATÓ): nagyobb teljesítmény és kétszer gyorsabb töltés

A Motorola Moto G23 nincs könnyű helyzetben. A fergeteges Moto G22 után eljött az ideje, hogy még magasabbra tegye a lécet. Hogy áll a dolog? Cikkünkből megtudhatod. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/black-shark-5-nahled.jpg

Black Shark 5 Pro 5G (TESZT): kiváló okostelefon, gamer trükkökkel a tarsolyában

Brutális teljesítmény, gyorstöltés, játékos színekben pompázó LED háttérvilágítás és ügyesen elrejtett extra gombok - ez a Black Shark 5 Pro 5G dióhéjban. Hogyan teljesített a tesztelés során? Milyen összbenyomást tett ránk? Cikkünkből megtudhatod. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12t-pro-recenze-nahled_1.jpg

Xiaomi 12T Pro (BEMUTATÓ): nagy teljesítményű zászlóshajó, rekorder kamerával

A Xiaomi 12T Pro az egyik első olyan okostelefon a piacon, amely 200 Mpx-es kamerát kapott. Emellett csúcsteljesítményt és villámgyors töltést kínál. Vajon ez elég lesz a sikerhez, vagy valami mást is tartogat számunkra a Xiaomi új zászlóshajója? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-9-recenze-nahled.jpg

Asus Zenfone 9 (TESZT): kompakt telefon nagyvonalú specifikációkkal

Még hogy a kis telefonok nem sokat tudnak nyújtani? Az Asus a legigényesebb felhasználóknak szánt újdonságával próbál meggyőzni minket az ellenkezőjéről. Az Asus Zenfone 9 olyan sok funkcióval rendelkezik, hogy egyszerűen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a kompakt mobilok szegmensében. Teszt alá vetettük, majd ezen bemutató keretein belül összefoglaltuk a tapasztalatainkat. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-gimbal.jpg

Hogyan válasszunk gimbalt?

Szeretnél videókat készíteni a mobiltelefonoddal, de nem vagy elégedett a stabilitással? Szerezz be egy gimbalnak nevezett stabilizátort! Gimbal segítségével jobb eredményeket érhetsz el, mint az optikai stabilizálással. Cikkünkben elmondjuk, mire érdemes odafigyelni a gimbal kiválasztásakor. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s22-ultra-recenze-nahled-10.jpg

Samsung Galaxy S22 (BEMUTATÓ): az Androidok királya visszatért

A Samsung Galaxy S22 a Samsung zászlóshajó modelljeinek vadonatúj generációja. 2022-re a gyártó néhány dizájnváltozással és praktikus újdonsággal is készült. Milyenek új Samsung telefonok?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-13-pro-nahled.jpg

iPhone 13 Pro and Pro Max (PREVIEW): First-Class Photo Equipment

Az iPhone 13 Pro az okostelefonok világának egyik abszolút éllovasa. A négy legújabb iPhone egyike, amely elsősorban a legigényesebb felhasználókat célozza meg. Górcső alá vettük, majd hosszabb használatot követően kiértékeltük. Kívácsni vagy, hogyan teljesített a felülvizsgálat során? Olvass tovább és megtudhatod.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-note-20-ultra-5G-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (RECENZIÓ): csúcsminőségű felszereltség luxus kivitelezésű külsőbe rejtve

A várakozásoknak megfelelően idén nyáron bemutatták a Samsung Galaxy Note okostelefonok új generációját, a Note 20 és a Note 20 Ultra 5G-t. Még jobb érintőceruzával és kompromisszumok nélküli felszereltséggel érkezik, legalábbis ami a drágább modelleket illeti. A Samsung úgy döntött, hogy felpezsdíti a versenyt, és nem hagyott kétséget afelől, hogy az okostelefonok között csak a legjobbaknak van helyük. Ebben a termékismertetőben meg is győződhetünk erről. Hogyan kell használni az új Galaxy Note20 Ultra 5G-t? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p40-recenze-test.jpg

Huawei P40 (PREVIEW): fantasztikus kijelzők és kompromisszummentes kamerák

A  legjobb telefonok kategóriában manapság számos gyártó harcol, s a kínai Huawei cégből az utóbbi években erős versenytárs vált. A Huawei most dobta piacra legújabb csúcsminőségű okostelefonjait, a Huawei P40-et, P40 Pro-t és P40 Pro +-t. Nézzük, milyen fejlesztésekkel fognak harcba szállni a legjobb telefonok versenyében? Read more »
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info