Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Fomei szett Youtube videósok számára (haladó)

Termékkatalógus
Fomei szett Youtube videósok számára (haladó)
Szett - kis termékek világításhoz, álló portre vagy makró termékfotókhoz, a készlet tartalma: 1x Fomei LED Ring SMD 23W, 1x Fomei LED Light Slim 15W, 1x tápegység kapcsoló 3-12V/2,25A, 2x LS-260A stúdióállvány
Kód:  FOM008f2 Termékszám:  FY7474
Fomei szett Youtube videósok számára (haladó) Megszűnt

Fomei szett Youtube videósok számára (haladó)

A Fomei LED RING SMD és a LIGHT SLIM ideális a teljes jelenet, portré vagy interjú megvilágításához. A körkörös fény használatával teljes egészében megvilágíthatjuk az arcot, vagy bizonyos részeket kikapcsolhatunk, hogy árnyékot teremtsünk. A LIGHT SLIM készlet a részletek kiemelésére használható. A teljes megvilágítást egy fényvisszaverő ernyővel is kiegészíthetjük. 

A Terronic Youtube videósok számára (haladó) szett fő jellemzői

  • Fomei LED RING SMD és LIGHT SLIM lámpákat tartalmazó készlet
  • Ideális a teljes jelenet vagy interjúvilágításhoz
  • A SMART LED RING LED 4 részre osztott
  • A kreatív portrék is készíthetőek vele
  • Fényvisszaverő lap
  • A fényképezőgép közvetlenül a FOMEI LED RING SMD lámpához csatlakoztatható

Fomei LED RING SMD

A Fomei LED RING SMD 23 W körlámpa leginkább portrék fényképezésénél válik hasznodra. Segítségével tipikus visszatükröződést érhetsz el a szemekben és megvilágítod minden oldalról magát az arcot. A színhőmérséklet szabályozható 3000 K és 5600 K között. Ennek köszönhetően a már meglévő világításoddal is kombinálhatod. A lámpa 112 LED diódát tartalmaz, 0.2W teljesítménnyel, ami annyit jelent, hogy a lámpa összteljesítménye 23W. Ezen diódák egyenletesen 4 részre vannak elosztva és mind külön-külön kikapcsolható. A szemekben tehát többféle visszatükröződést tudsz létrehozni és különlegessé teheted a portrékat. A lámpa állványa fel-le mozgatható, valamint a fényképezőgép is rögzíthető közvetlenül a lámpára.

FOMEI LIGHT SLIM

Ez a hordozható LED panel ideális a kültér, a beltér vagy a kis termékek megvilágítására. Ez a könnyen kezelhető, 15 wattos, LED-es fényvisszaverő panel sok fénykombinációt hoz létre. Lehetőség van arra is, hogy a színhőmérsékletet 3200 K-ról 5600 K-ra állítsuk be. Ezzel kompatibilissé teheted a szettet a meglévő lámpáidhoz. A LED panelek hálózatról vagy akkumulátorról működnek. A panel hálózati adaptere és akkumulátora nem a csomag része.

Csomag tartalma:
1 × FOMEI LED Light Slim 15 W
1 × FOMEI LED Ring 23 W
1 x hálózati adapter
2 × LS-260A stúdió állvány
2 × UH-400T csuklós fej
1 x 5 az 1-ben fényvisszaverő panel 60 cm

Tömeg:
FOMEI LED Ring 0.9kg
FOMEI LED Light Slim 0,2 kg

Méretek:
FOMEI LED Ring 380 × 380 × 50 mm
FOMEI LED Light Slim 200 x 136 x 18 mm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fomei szett Youtube videósok számára (haladó) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei - set pro Youtubery (pokročilý). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fomei – set pre Youtuberov (pokročilý). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fomei - Set für Youtubers (Fortgeschrittene). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fomei - Set für Youtubers (Fortgeschrittene).
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ