Még ma kézbesítjük! Még ma kézbesítjük!

A legjobb gamer telefonok 2021 (FRISSÍTVE)

Termékkatalógus

Cikk

Frissítve

A mobil játékok népszerű időtöltésnek számítanak, és az utóbbi években egyre inkább növekvő tendenciát mutatnak. És erre a gamer telefonok a legjobbak, ugyanis például a teljesítményre, hangzásra és bizonyos funkciókra lettek optimalizálva. Te is szeretsz a mobilodon játszani és tervezed, hogy beszerzel hozzá egy megfelelő eszközt? Az alábbiak közül választhatsz. Ezek jelenleg a legjobb gamer telefonok a piacon.

A legjobb gamer telefonok – TARTALOM

 1. Miben másak a gamer telefonok, mint a hétköznapi darabok?
 2. ASUS ROG Phone 5 – telefon túlcsorduló teljesítménnyel
 3. Xiaomi Black Shark 4 – a nagy sikerű Black Shark gamer telefonok folytatása
 4. Realme GT 5G – erős telefon nagyszerű áron
 5. Lenovo Legion Duel 2 – játékosoknak készült
 6. A legjobb gamer telefonok összehasonlítása
 7. További telefonok játékhoz
 8. E-sportok okostelefonon
 9. Régi gamer telefonok

A gamer telefonok és a hagyományos okostelefonok összehasonlítása 

A gamer telefonok általában jobb paraméterekkel rendelkeznek, mint az átlagos okostelefonok. A következőkben ezek viszik a pálmát:

 • Minőségi kép nagy kijelzőn, magasabb képfrissítési rátával, mint 60 Hz.
 • Jól irányított hűtés, amely a CPU és GPU maximális frekvenciája mellett is hosszú távú teljesítményt garantál (egy átlagos telefon esetében a teljesítmény a felmelegedés hatására csökken).
 • Erőteljes grafikus gyorsító.
 • Egyedi megjelenés és összességében nagyobb méretek, amelyek lehetővé teszik egy nagyobb kapacitású akkumulátor használatát.
 • Sztereó hangzás, amely akkor sem torzul, ha két kézzel fogod a telefont.
 • Egyes gamer telefonok csatlakozói úgy vannak elhelyezve, hogy a játék még töltés közben is kényelmes legyen.

ASUS ROG Phone 5 – telefon túlcsorduló teljesítménnyel

2021 márciusában a mobil játékosok üdvözölhették a taiwani gamer telefongyártó legújabb modelljét, az ASUS ROG Phone 5-öt. Az eszköz teljesítményéről az Android mobiltelefonok számára legjobb és legerőteljesebb processzor, a Qualcomm Snapdragon 888 gondoskodik. Ez a 16 GB RAM-mal együttműködve több, mint elegendő kraftot biztosít bármelyik mobilos játékhoz. Ekkora adag teljesítményhez minőségi hűtésre van szükség. A gyártó ezért a processzort a telefon felső részéről inkább középre helyezte át. Itt egy speciális grafitlemez, egy párologtató kamra és egy réz hűtő található, amely sokkal hatékonyabban tartja a készüléket a szükséges működési hőmérsékleten.

A játékosoknak lehetőségük van a telefon teljesítményének rendszerbeállításaira, ahol különféle módok közül választhatnak. A játék módok magukban foglalják, például az X Mode+, X Mode vagy Advanced üzemmódot, amelyek magát a teljesítményt aktiválják. Ily módon például csökken az érintés késleltetése vagy javul a kijelző képfrissítési rátája.

A gamer telefonok számára minden kétséget kizáróan kívánatos a megfelelő üzemidő, ezért itt két 3 000 mAh cella került elhelyezésre, amelyek együtt 6 000 mAh-t biztosítanak. A készülék több órányi intenzív játék mellett, töltés szükségessége nélkül is jól bírja. Pontosabban, akár 10 órányi League of Legends Wild Rift-et vagy hét és fél órányi Call of Duty Mobile-t tesz lehetővé. Természetesen, a gyakorlatban ezek az idők egyénenként eltérhetnek olyan tényezők függvényében, mint az egyéb paraméterek beállítása, ám elvben az értékek hasonlóak lesznek.

Támogatja a 65 W-os gyorstöltést is, amelynek köszönhetően az ASUS ROG Phone 5 fantasztikus módon 51 perc alatt töltődik fel nulláról 100%-ra. Nem csak a sebessége nagyszerű, hanem maga tény is, hogy az USB-C csatlakozó ismét a készülék oldalára került, amelynek hála a kábel játék közben sincs útban.

Azonban, a taiwani gyártó nem kötött kompromisszumot az előlapon sem, ahol egy 6,78"-es AMOLED kijelzővel találkozhatunk a Samsung-tól 144 Hz-es képfrissítési rátával és HDR 10+ technológiával, amely teljes mértékben ideális a mobil játékokhoz. A GameFX hangrendszer szintén kellemes élményt biztosít, hála a készülék alján és tetején elhelyezett szimmetrikus duál hangszóróknak, amelyeket a DxOMark tesztplatform is a második helyre sorolt, és ez azért már kétségkívül elárul róluk valamit.

ASUS ROG Phone 5 - fehér ASUS ROG Phone 5 - fekete

A telefon oldalára speciális gamer gombok kerültek a még jobb játékélmény érdekében.

A vállalat nem csak a legjobb komponensek megválasztására, de a megjelenésre is nagyon odafigyelt. A korábbi modelleknél láttunk már viszonylag agresszív kialakítást, ám ezúttal a készülék hátoldalát egy futurisztikus Dotted-matrix design díszíti egy kis LED panellel, amely két szín átmenetében ábrázolja a cég logóját.

A telefon jobb és bal oldalon is elhelyezett, speciális Air Triggers gombokkal, bekapcsológombbal és hangerő-szabályozóval ellátott. Ezek helyettesítik a fizikai trigger gombokat, amelyeket a felhasználóknak általában külön kell beszerezniük a telefonhoz.

Xiaomi Black Shark 4 – a nagy sikerű Black Shark gamer telefonok folytatása

2021-re a Xiaomi is meglepett minket egy új gamer telefonnal. A Xiaomi Black Shark 4 nevet kapta és jó, játékhoz alkalmas felszereltséggel rendelkezik. A telefon hátulja az elegancia jegyében készült és három objektívet helyeztek el rajta egy 64 Mpx-es főérzékelővel.

A kijelző egy 6,67"-es E4 AMOLED 144 Hz-es képfrissítési rátával, amely szükség szerint 60, 90 vagy 120 Hz-re kapcsolható. A felső részen egy kis sziget található a 20 Mpx-es szelfikamera számára. A gyártó a szerkezet oldalát nyomásérzékeny kicsúsztatható játék gombokkal is ellátta.

i A legnagyobb teljesítményű 2020-as mobiltelefonok

Itt szintén a teljesítményre került a hangsúly. A készülék belsejében egy Qualcomm Snapdragon 870 5G processzor dübörög, amely nem olyan erőteljes, mint a Snapdragon 888, de a 12GB-os RAM-mal kombinálva kétségtelenül tisztességes kiinduló helyzetet nyújt a játékokhoz. A telefon felmelegedésének elkerülése érdekében a készüléket egy speciális folyadékhűtéses rendszerrel látták el, amely akár 18 °C-ra is képes lecsökkenteni a működési hőmérsékletet. Az eszköz egy különleges Xiaomi RAMDISK funkciót is a magáénak tudhat, amely a telefon RAM-ját bizonyos alkalmazások esetében meghajtóként használhatja a jobb teljesítmény eléréséhez.

Xiaomi Black Shark 4

A Xiaomi Black Shark 4 sikeres mind a megjelenés, mind pedig a teljesítmény szempontjából. Forrás: techradar.com

A telefon hosszú távú üzemidejéről egy 4 500mAh-s akkumulátor gondoskodik, amely támogatja az akár 120 W-os gyorstöltést is. A gyártó szerint a mobiltelefont hihetetlen módon már 15 percen belül teljesen fel lehet tölteni.

A Xiaomi Black Shark 4 gamer telefon Kínában már kapható, de sajnos még nem tudni, hogy a mikor éri el az európai piacot.

Realme GT 5G – erős telefon nagyszerű áron

Realme vállalat nemrégiben mutatta be egyedülállóan nagy teljesítményű modelljét, a Realme GT 5G-t. Már a gamer okostelefon neve is azt sugallja, hogy ez a modell jó felszereltséggel büszkélkedhet, és ez így is van. Nem csak minőségi komponenseivel, de nagyszerű árával is elkápráztat.

Az előlapon egy hatalmas, 6.43"-es Super AMOLED kijelző foglal helyet a Samsung 120 Hz-es képfrissítési technológiájával. A hátlapon 3 objektívet találunk egy 64 Mpx-es főkamerával, amelyet egy 8 Mpx-es objektív és egy 2 Mpx-es makróérzékelő egészít ki.

Realme GT 5G

A Realme GT 5G külsejével elsősorban a fiatal felhasználókat célozták meg. A klasszikus kék mellett a készülék most már sárga változatban is elérhető, amelynek hátoldalát vegán bőr díszíti.

A Realme GT telefon fő vonzereje a teljesítménye. A Qualcomm Snapdragon 888 egyik legerőteljesebb lapkakészletét tudhatja a magáénak, amely a 12 GB-os RAM memóriával még a legújabb játékok futtatására is alkalmas.

A gyártó a hűtésre is gondolt egy speciális vízhűtés formájában, amely párologtatókamrákból és egy nagy felületű hűtőberendezésből áll. Ennek köszönhetően a telefon hőmérséklete akár 15 fokkal csökkenhet. Maga a készülék ára, amely nem éri el a 200 000 forintot, szintén nagyon kedvező.

Lenovo Legion Duel 2 – játékosoknak készült

Lenovo vállalat bemutatta második gamer modelljét, a Legion Duel 2-t. Felszereltségét a mobiljátékosokhoz igazították. Nem csak rendkívül sikeres külsejével, de teljesítményével és számos funkciójával is le fog venni a lábadról.

A tényt, hogy a Lenovo Legion Duel 2 egy igazi gamer telefon, a 6,92"-es AMOLED kijelző is megerősíti 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával és HDR10+ támogatással. A kivágást nem a legtöbb telefon esetében megszokott helyén találjuk. A telefon oldalán egy 40 Mpx-es kicsúsztatható szelfikamera foglal helyet. Emellett a készüléken egyedi ultrahangos gombok helyezkednek el, amelyeket további gombok egészítenek ki a hátoldalon.

Lenovo Legion Duel 2

A telefon hátoldala két részre oszlik, középen pedig egy RGB Legion logó foglal helyet két objektív, a fő- és a széles látószögű kamera társaságában. Forrás: lenovo.com

A nagyszerű funkciókat továbbfokozza a csúcskategóriás teljesítmény, hála a Qualcomm Snapdragon 888 chipsetnek, amely a 18 GB RAM memóriával hihetetlen erőt kölcsönöz az eszköznek. Szintén említésre méltó a telefon egyedülálló hűtőrendszere, amely dupla hátsó ventilátorral és réz passzív hűtőelemekkel dolgozik. Az 5500 mAh kapacitású akkumulátor akár 90 W-os gyorstöltést is támogat, így az okostelefon 0-ról 100%-ra mindössze 30 perc alatt tölthető fel.

A legjobb gamer telefonok összehasonlítása

A kiválasztott játéktelefonok összehasonlítása nem annyira egyszerű, mivel néhányuk esetében egyelőre nem ismerjük a legfontosabb paramétert, nevezetesen az árat. A többi paraméter összehasonlítása azonban így néz ki:

Választott paraméter ASUS ROG Phone 5 Xiaomi Black Shark 4 Realme GT 5G Lenovo Legion Duel 2
Kijelző 6,78" AMOLED 6,67" AMOLED 6,43" Super AMOLED 6,92" AMOLED
Kép felbontása 1 080 × 2 448 px 1 080 × 2 400 px 1 080 × 2 400 px 1 080 × 2 460 px
Képfrissítési frekvencia 144 Hz 144 Hz 120 Hz 144 Hz
Hang sztereó DTS:X sztereó 
sztereó 
sztereó 
Chipset
Qualcomm Snapdragon 888 Qualcomm Snapdragon 870 5G Qualcomm Snapdragon 888 5G Qualcomm Snapdragon 888 5G
CPU 1× 2,84 GHz Kryo + 3× 2,42 GHz Kryo + 4× 1,8 GHz Kryo 1× 3,2 GHz Kryo + 3× 2,42 GHz Kryo + 4× 1,80 GHz Kryo 1× 2,84 GHz Kryo + 3× 2,42 GHz Kryo + 4× 1,8 GHz Kryo 1× 2,84 GHz Kryo + 3× 2,42 GHz Kryo + 4× 1,8 GHz Kryo
GPU Adreno 660 Adreno 650 Adreno 660 Adreno 660
Memória 8/128 GB,
12/256 GB, 16/256 GB
6/128 GB, 8/128 GB, 12/128 GB
12/256 GB
8/128 GB,
12/256 GB
12/256 GB,
16/512 GB
Hátlapi kamera 64 Mpx, f/1,8 + 13 Mpx UW (125°)
5 Mpx (makró)
48 Mpx, f/1,8 + 8 Mpx, f/2,2 UW
5 Mpx, f/2,4 (makró)
64 Mpx, f/1,8 + 8 Mpx, f/2,3 UW
2 Mpx, f/2,4 (makró)
64 Mpx, f/1,9 + 16 Mpx, f/2,2 UW
Előlapi kamera 24 Mpx, f/2,5 20 Mpx, f/2,0 16 Mpx, f/2,5 44 Mpx, f/2,0
Akkumulátor 6 000 mAh 4 500 mAh 4 500 mAh 5 500 mAh
Töltés 65Wgyorstöltés 120W gyorstöltés 65W gyorstöltés 90W gyorstöltés
Csatlakozás Bluetooth 5.2, USB-C Bluetooth 5.2, USB-C Bluetooth 5.2, USB-C Bluetooth 5.2, USB-C
Méretek 172,8 × 77,3 × 10,3 mm 163,8 × 76,4 × 9,9 mm 158,5 × 73,3 × 8,4 mm 176 × 78,5 × 9,9 mm
Tömeg 238 g 210 g 186 g 259 g
Ár 328 090 Ft* +- 130 000 Ft** 169 99 Ft* +- 273 000 Ft**
*Az árak 2021.08.15-én érvényesek **Becsült ár

További telefonok játékhoz

Habár sok telefon nem kifejezetten gamerként van megjelölve, specifikációjuk lehetővé teszi, hogy bármely játék gond nélkül elinduljon rajtuk. Ezek általában a zászlóshajók:

E-sportok okostelefonon

Bár a mobilos játékokat korábban nem tartották sokra, az utóbbi évek alapján elmondhatjuk, hogy a játékok nagy sikert arattak és sokan pártoltak át a mobil játékokhoz. A közelmúltban rengeteg érdekes cím látott napvilágot, beleértve a PUBG Mobile, Clash Royale, Brawl Stars, Clash of Clans és sok más egyéb játékot, amelyekben játékosok milliói merülnek el nap mint nap, szerte a világon. Már nagy versenyek is kezdenek indulni ezekben a mobil játékokban, ahol a nyeremény évről évre csak nő.

A Business Insider szerint a mobil játékok a következő években akár az egész e-sport ipar 45%-át is kitehetik. Rengeteg más hírre is számítunk, amely idén még meglepetést okozhat.

i Még érdekelhet

Ha szeretsz a telefonodon játszani és komolyan is veszed, akkor egy gamer telefon elengedhetetlen a számodra. Az e-sport trendek növekvő számával egyre nagyobb és nagyobb az igény a gamer mobiltelefonokra. Míg az átlagos zászlóshajók nagyszerű teljesítménnyel rendelkeznek, addig a gamer telefonok mindig tartogatnak valami extrát is, mint például a hangolt rendszer, amely létfontosságú a játékhoz. Csak találgatni tudunk, merre mozdulnak a gamer telefonok, de a jövőjük ígéretes.

Régi gamer telefonok

ASUS ROG Phone III –⁠ hihetetlen teljesítmény és számtalan funkció

Ha a legerősebb játéktelefont keresed, akkor az ASUS ROG Phone III készülékkel rendkívül elégedett leszel. Az egyik nagyszerű dolog, amelyet a telefonnal kapcsolatban észre lehet venni, nem csak a hihetetlen teljesítmény, hanem az ismét fergeteges formatervezés is. A vállalat az előző modellhez képest kissé kevésbé agresszív irányba indult el, és a telefont nagyon elegáns külsőbe bújtatta. A készülék előlapját egy nagyméretű, 6,6"-es AMOLED kijelző díszíti, amely Full HD+ felbontással és 144 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik - az egyik legjobb. A felhasználók örülni fognak a továbbfejlesztett színkalibrációnak is, amely jobb játékélményt biztosít.

Ami a legérdekesebb a telefonban, az, természetesen, a belső része. A ROG Phone 3 belseje egy Qualcomm Snapdragon 865+ processzort rejt, amely 5,1 GHz-es frissítéssel fut. A gyors 16GB-os RAM-mal kombinálva igazán nagy adag teljesítményre tehetünk szert. A legújabb AnTuTu benchmark szerint ez a modell hihetetlen 650 000 pontot ért el. Ez a gamer telefon passzív hűtéssel is rendelkezik, és még a legnagyobb terhelés esetén sem melegszik túl.


ASUS ROG Phone III

Az ASUS ROG Phone III a formatervezés és a teljesítmény szempontjából is egy rendkívül sikeres telefon.

A felhasználók értékelni fogják az 512GB-os belső tárhelyet, amely kiváltja az SD kártya iránti igényt. A telefon az 5G-t és a WiFi 6-ot is támogatja. A játékosok fülhallgató nélkül is élvezhetik a hangzást, hála az erős hangszóróknak, amelyek akár a szoba felét is képesek bezengeni. Az ASUS az akkumulátornak is rengeteg figyelmet szentelt, így belül egy 6000mAH-s példányt találhatunk, amely a telefon normál használata mellett akár 3 napig is bírja.

i Asus ZenUI – Asus telefonok grafikus közege

A telefon hátoldalát nem csak az izzó logó, de elsősorban a kamera és három objektívje díszíti. A korábbi modellhez viszonyítva ez a darab egy makrófotózásra alkalmas, 5Mpx-es objektívvel lett gazdagabb. A 64Mpx-es főkamera szintén fejlesztésen esett át, és ott van még a 13Mpx-es széles látószögű objektív is.

Xiaomi Black Shark 3 Pro –⁠ gamer telefon mechanikus gombokkal és lélegzetelállító teljesítménnyel

Futurisztikus formatervezésének köszönhetően a Xiaomi Black Shark 3 Pro gamer telefon egy rendkívül szép eszköz lett. A játékmasina elejét egy 7,1"-es AMOLED kijelző uralja 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával. Hátoldalán három érdekesen elhelyezett kamera foglal helyet. A 64Mpx-es főkamera, a 13Mpx-es ultraszéles látószögű kamera és az 5Mpx-es mélységérzékelő.

A Black Shark 3 Pro gamer telefonban egy Qualcomm Snapdragon 865 chipszett dübörög 5G hálózati támogatással. A 12GB-os RAM-mal együtt a teljesítmény több, mint elég, habár a belső tárhely mindössze 256GB. Ekkora adag teljesítmény, azonban, speciális folyadékhűtést igényel, amely az aljától a tetejéig lehűti a fontos komponenseket.

A Xiaomi nagy újdonsággal rukkolt elő ennél a modellnél, nevezetesen a megjelenő mechanikus gombokkal. Ezek egy kompatibilis játék elindításakor bújnak elő, felváltva a mechanikus kontrollert, amelynek beszerzése a legtöbb mobiljátékhoz szükséges. A gombok a telefon normál használata során visszahúzódnak és nem zavarják az egyéb folyamatokat.
Xiaomi Black Shark 3 Pro

A gombok a telefon oldalának felső részén foglalnak helyet. Amikor nincsenek használatban, visszahúzódnak és nem zavarják a felhasználót a telefon további használatában.

A telefon egy 5 000mAg-s akkumulátort kapott, amelynek nagy előnye a 65W-os gyorstöltés, ezáltal mindössze 38 perc alatt képes a telefont 100%-ra feltölteni.

Nubia Red Magic 5G –⁠ az első Esports kijelző 144 Hz képfrissítési frekvenciával

A Nubia hat havonta ad újabb gamer modellt a RedMagic gamer termékvonalához. Legújabb modellje a Red Magic 5G nevet kapta, és számos újítással érkezik. A legnagyobb különbséget a korábbi modellhez képest a formatervezésében fedezhetjük fel. Egy nyugodtabb és letisztultabb külső köszön vissza, amely nem veri ki a felhasználó szemét. A feketét a szürke árnyalataival kombinálja. A második verzió teljes mértékben piros, így a felhasználó kiválaszthatja, hogy mennyire intenzív színű telefont szeretne.

A Red Magic 5G telefon elejét egy 6,65"-es Full HD+ AMOLED kijelző uralja 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával. A modell piacra dobásakor nem ez volt a legelső gamer telefon, amely ilyen frissítési rátát kínál. A hátoldalán 3 kamerát helyeztek el. A 64Mpx-es főkamerát egy 8Mpx-es széles látószögű, valamint egy 2Mpx-es makró egészíti ki. 

Xiaomi Black Shark 3 Pro

A telefon háromféle változatban érkezik. A bal oldalon a teljesen pirosat láthatjuk. Jobb oldalon a fekete-szürke kombinációt láthatjuk, középen pedig a piros-fekete verzió foglal helyet. Forrás: gsmarena.com

A telefon a teljesítmény tekintetében jól fel van szerelve. Belsejében a Qualcomm Snapdragon 865 chip és 16GB RAM ötvözete tombol. A modell aktív léghűtéssel rendelkezik. A gyártó szerint a processzor hőmérséklete akár 18 fokkal is csökkenthető. A hűtés a töltés során is aktiválódik, így a gyorstöltés is a lehető leggyorsabb. A 4 500mAh-s akkumulátort 55W-os gyorstöltés támogatás teszi teljessé.

Lenovo Legion Duel –⁠ oldalra csúsztatható kamera és 90W-os töltés

A Lenovo bemutatta Lenovo Legion Duel-nek nevezett első gamer telefonját. A figyelmet a megjelenésével vonja magára, főleg izgalmas színeinek és az eszköz szokatlan formájának köszönhetően.

A Lenovo Legion Duel telefon hátulján 2 kamerával találkozunk, melyek szinte a telefon hátlapjának közepén helyezkednek el. Egy 64Mpx-es főkamera és egy 16Mpx-es széles látószögű objektív. A készülék előlapi periszkópos szelfikamerával is rendelkezik, amely a telefon oldalából csúszik ki.

i A legnagyobb teljesítményű 2021-es mobiltelefonok

Az előlapon egy 6,65"-es AMOLED Full HD+ kijelzőt találunk 144 Hz-es frissítési frekvenciával. A készülékbe ujjlenyomat-olvasót is építettek be. A telefon teljesítmény oldalról is nagyon jó, hiszen itt is a legerősebb mobiljáték processzort, a Qualcomm Snapdragon 865+-t fedezhetjük fel, amelyhez ezúttal 16 GB RAM társul. A belső memória kapacitása eléri az 512 GB-ot, és támogatott a WiFi 6, és természetesen az 5G is. A telefon passzív hűtéssel rendelkezik, és a felhasználók használhatják a készülék oldalán található triggereket, amelyek a mechanikus gombok helyettesítésére szolgálnak.

Lenovo Legion Duel

Már az első pillantásra megerősíthető, hogy a STYLISH OUTSIDE, SAVAGE INSIDE kifejezés valóban helytálló. Forrás: news.lenovo.com

A Lenovo Legion Duel gamer telefon 5000 mAh-s akkumulátorral is büszkélkedhet, amely támogatja a villámgyors 90 W-os gyorstöltést. Az akkumulátor 2 cellára van osztva, mindegyik cella kapacitása 2500 mAh. A gyorstöltésnek köszönhetően azonban az akkumulátor mindkét cellája mindössze 30 perc alatt teljesen feltöltődik.

Összehasonlítás: ASUS ROG Phone III, Xiaomi Black Shark 3 Pro, Red Magic 5G, Lenovo Legion Duel

A kiválasztott gamer telefonok összehasonlítása nem egészen egyszerű, mert jelenleg nem ismerjük a legfontosabb paramétert, amely nem más, mint az ár. Így, bár a gyártók kiváló hardverparamétereket mutatnak be (szinte a játék laptopok szintjén), még nem ismerjük az összes modell végleges árát. A paraméterek a következők:

Választott paraméterek ASUS ROG Phone III Xiaomi Black Shark 3 Pro Nubia Redmagic 5G Lenovo Legion Duel
Kijelző 6,59" AMOLED 7,1" AMOLED 6,65" AMOLED 6,65" AMOLED
Kép felbontása 1 080 × 2 340 px, 19,5 : 9 1 440 × 3 120 px, 19,5 : 9 1 080 × 2 340 px, 19,5 : 9 1 080 × 2 340 px, 19,5 : 9
Képfrissítési frekvencia 144 Hz 90 Hz 144 Hz 144 Hz
Hangzás sztereó DTS:X sztereó 
sztereó 
sztereó 
Chipszett Qualcomm Snapdragon 865+ Qualcomm Snapdragon 865 Qualcomm Snapdragon 865+ Qualcomm Snapdragon 865+
CPU 1× 3,1 GHz Kryo + 3× 2,42 GHz Kryo + 4× 1,8 GHz Kryo 1× 2,84 GHz Kryo + 3× 2,42 GHz Kryo + 4× 1,80 GHz Kryo 1× 2,84 GHz Kryo + 3× 2,42 GHz Kryo + 4× 1,8 GHz Kryo 1× 3,09 GHz Kryo + 3× 2,42 GHz Kryo + 4× 1,8 GHz Kryo
GPU Adreno 650 Adreno 650 Adreno 650 Adreno 650
Memória 8/128 GB, 12/128 GB, 12/256 GB, 12/512 GB, 16/512 GB 8/256 GB,
12/256 GB, 12/512 GB
8/128 GB, 12/128 GB,
12/256 GB,
16/256 GB 
12/256 GB,
16/512 GB
Hátlapi kamera 64 Mpx, f/1,8 + 13 Mpx UW (125°)
5 Mpx (makró)
64 Mpx, f/1,8 + 13 Mpx, f/2,3 UW
5 Mpx, f/2,2 (mélység)
64 Mpx, f/1,8
8 Mpx, f/2,0 UW
2 Mpx, makró
64 Mpx, f/1,9 16 Mpx, f/2,2 UW
Előlapi kamera 24 Mpx, f/2,0 20 Mpx, f/2,2 8 Mpx, f/2,0 20 Mpx, f/2,2
Akkumulátor 6 000 mAh 5 000 mAh 4 500 mAh 5 000 mAh
Töltés 30W gyorstöltés 65W gyorstöltés 55W gyorstöltés 90W gyorstöltés
Csatlakozás Bluetooth 5.1, USB-C Bluetooth 5.0, USB-C Bluetooth 5.1, USB-C Bluetooth 5.0, USB-C
Méretek 171 × 78 × 9,9 mm 177,8 × 83,3 × 10,1 mm 168,6 × 78 × 9,8 mm 169,2 × 78,5× 9,9 mm
Tömeg 240 g 253 g 218 g 239 g
Ár 414 270 Ft* +- 246 000 Ft** 245 920 Ft* 148 925 Ft**
*Az árak 2020. 9. 28-án érvényesek **Becsült ár
Asus ROG Phone 5 128 GB fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es kijelző, 2448 × 1080, 144Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 888 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 64 Mpx felbontású (f/1,8) + 13 Mpx felbontású (f/2,4) + 5 Mpx felbontású (f/2), hátlapi kamera, 24 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 65W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer

289 990 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: AST044b2
Realme GT DualSIM 128 GB kék
Mobiltelefon - 6,4"-es kijelző, 2400 × 1080, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 888 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 64 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,3) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 65W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer

159 990 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: REAM022b1
Realme GT DualSIM 256 GB sárga
Mobiltelefon - 6,4"-es kijelző, 2400 × 1080, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 888 processzor, 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, 64 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,3) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 65W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer

199 990 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: REAM022c1
iPhone 12 Pro Max 512GB szürke
Mobiltelefon - 6,7"-es kijelző, 2778 × 1284, OLED kijelző, 6 magos Apple A14 Bionic processzor, 512 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,6) + 12 Mpx felbontású (f/2,2) + 12 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, optikai zoommal, 12 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, UWB, Lightning port, single + eSIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 3687 mAh kapacitású akkumulátor, iOS 14 operációs rendszer

539 290 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RI035d3
iPhone 12 Pro Max 128GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es kijelző, 2778 × 1284, OLED kijelző, 6 magos Apple A14 Bionic processzor, 128 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,6) + 12 Mpx felbontású (f/2,2) + 12 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, optikai zoommal, 12 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, UWB, Lightning port, single + eSIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, 3687 mAh kapacitású akkumulátor, iOS 14 operációs rendszer

462 190 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RI035b1
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Fantomfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es kijelző, 3200 × 1440, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Samsung Exynos 2100 processzor, 12 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 108 Mpx felbontású (f/1,8) + 10 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 40 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, single + eSIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, fordított töltés 4,5W, érintőceruza, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer

409 990 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HSAMO0209b1
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Fantomfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es kijelző, 3200 × 1440, 120Hz, AMOLED kijelző, 8 magos processzor, 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, 108 Mpx felbontású (f/1,8) + 10 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 40 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, single + eSIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, érintőceruza, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer

429 990 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HSAMO0209c1
Asus ROG Phone 3 12 GB/512 GB fekete
Mobiltelefon - 6,59"-es kijelző, 2340 × 1080, 144Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 865+ processzor, 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, 64 Mpx felbontású (f/1,8) + 13 Mpx felbontású (f/2,4) + 5 Mpx felbontású (f/2), hátlapi kamera, 24 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 30W, fordított töltés 10W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10 operációs rendszer

+ INGYEN Mobiltelefon tok ASUS ROG TwinView Dock 3

361 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AST041b1
0
Nyomtatás
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ