A legjobb gamer telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Termékkatalógus

Cikk

Aktualizálva • Szerző: Szerkesztőség

A mobiljátékok népszerű időtöltésnek számítanak és az utóbbi években egyre inkább növekvő tendenciát mutatnak. Játszásra pedig kétségtelenül a gamer telefonok a legjobbak, ugyanis például a teljesítményre, hangzásra és bizonyos funkciókra lettek optimalizálva. Te is szeretsz a mobilodon játszani és azt tervezed, hogy beszerzel hozzá egy megfelelő készüléket? Az alábbiak közül választhatsz. Ezek jelenleg a legjobb gamer telefonok a piacon.

A legjobb gamer telefonok 2022-ben

Legjobb gamer telefonok – TARTALOM

 1. A gamer telefonok és a hagyományos okostelefonok összehasonlítása
 2. Az Asus ROG Phone 8 Pro az abszolút csúcskategóriás gamer telefon
 3. Xiaomi Black Shark 5 Pro - kifinomult hangzás és villámgyors töltés
 4. A Nubia Redmagic 9 Pro újratervezett futurisztikus köntösbe bújva érkezik
 5. A legjobb gamer telefonok összehasonlítása
 6. További telefonok játszáshoz
 7. E-sportok okostelefonon
 8. Korábbi gamer telefonok

A gamer telefonok és a hagyományos okostelefonok összehasonlítása

A gamer telefonok általában jobb paraméterekkel rendelkeznek, mint az átlagos okostelefonok. A következőkben ezek viszik a pálmát:

 • Minőségi kép nagy kijelzőn, magasabb képfrissítési rátával, mint 60 Hz.
 • Jól irányított hűtés, amely a CPU és GPU maximális frekvenciája mellett is hosszú távú teljesítményt garantál (egy átlagos telefon esetében a teljesítmény a felmelegedés hatására csökken).
 • Erőteljes grafikus gyorsító.
 • Egyedi megjelenés és összességében nagyobb méretek, amelyek lehetővé teszik egy nagyobb kapacitású akkumulátor használatát.
 • Sztereó hangzás, amely akkor sem torzul, ha két kézzel fogod a telefont.
 • Egyes gamer telefonok csatlakozói úgy vannak elhelyezve, hogy a játék még töltés közben is kényelmes legyen.
 • Az utóbbi időben különböző gamer kiegészítők jelentek meg, például a beépített érintésérzékeny "kontrollerek".

Az Asus ROG Phone 8 Pro az abszolút csúcskategóriás gamer telefon

A tajvani gyártó legújabb gamer telefonja nem más, mint az Asus ROG Phone 8 Pro. A korábbi modellekhez képest itt egy kicsit más filozófiát láthatunk - továbbra is a legelszántabb és legigényesebb mobiljátékosoknak szánt telefonról van szó, de az Asus igyekszik a hétköznapi vásárlók kedvében járni. A nagyszerű teljesítmény mellett finomhangolt fotórendszert kapott, többek között egy teleobjektívet, dizájn szempontjából pedig egy szolid kompromisszum az agresszív gamer dizájn és a hagyományosabb zászlóshajós megjelenés között.

Az Asus ROG Phone 8 Pro kompromisszumok nélküli teljesítményét természetesen a legújabb és legerősebb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipset támogatja. Ez akár 30%-kal erősebb és 20%-kal hatékonyabb az akkumulátor üzemidejét tekintve, mint elődje. A nagy újdonság továbbá az LLM (language models for AI) integrálása közvetlenül a chipbe. Az elérhető legmagasabb konfigurációban a ROG Phone 8 Pro 16 GB LPDDR5X RAM-mal és akár 512 GB gyors UFS 4.0 belső memóriával van megáldva.

Azt, hogy a telefon formatervezésében meglehetősen jelentősen eltér a korábbi modellektől, már fentebb megállapítottuk. A gyártó a fotómodul hagyományosabb kialakítását választotta, így az Asus ROG Phone 8 Pro gamer lelke vizuálisan "csak" egy futurisztikus kijelzőn figyelhető meg a hátoldalon. Azonban ez is átesett egy átalakításon - idén az AniMe mátrix kijelzőt kapta, amely sokkal jobban illeszkedik a telefon általános dizájnjához, miközben továbbra is széleskörű testreszabási lehetőségeket biztosít.

A gamer telefonok új generációja a hűtés új generációját is jelenti. Az Asus GameCool 8 névre keresztelt új rendszer akár 22%-kal jobb hűtési hatékonyságot biztosít. A megszokott módon külső hűtőt is csatlakoztathatsz a telefonodhoz. A legújabb, az AeroActive Cooler X szintén jelentős változásokon ment keresztül, és további 20%-kal növeli a hűtés hatékonyságát. Jelentősen kompaktabb, mint a korábbi modellek.

i Az Asus ROG Phone 8 és 8 Pro új dizájnnal és lapkakészlettel, valamint egy különleges üzemmóddal rendelkezik

A gyártó olyan régi kedvenceket is újrahasznosított a telefonban, mint az AirTrigger ultrahangos kapcsolók és az X-Haptics haptikus válasz. Az akkumulátor idén valamivel kisebb kapacitással rendelkezik - 5500 mAh a 6000 mAh-val szemben. A gyártó azonban azt állítja, hogy a megnövelt hatékonyságnak köszönhetően az akkumulátor üzemideje szinte azonos. Konkrétan a telefon 23 órányi videostreaminget, 17 órányi közösségi médiát és legalább 3,4 órányi nagy intenzitású játszást kell, hogy kibírjon.

Mint sok más gamer telefon esetében, itt is jelen van a Bypass funkció, amely lehetővé teszi, hogy a telefont az elektromos hálózatra csatlakoztassuk, és az alkatrészek közvetlenül onnan kapják az áramot - ahelyett, hogy az áramot az akkumulátorban tárolnánk, mielőtt az alkatrészekhez eljutna. A telefon még gyakori játszás mellett is magas akkumulátor-üzemidőt biztosít. A töltés egyébként 65 W-os, akárcsak az előző modellnél.

Asus ROG Phone 8 Pro

Az Asus ROG Phone 8 Pro idén egy kicsit visszafogottabb, de még mindig gamingre alkalmas megjelenést kínál.

Ha túl magasnak találod az Asus ROG Phone 8 Pro árcéduláját, akkor választhatod az Asus ROG Phone 8 alapmodelljét is. Valamivel olcsóbban ugyanazokat az alapvető specifikációkat kínálja, mint a Pro modell. Csakhogy a hátlapján nem találsz másodlagos kijelzőt, csak egy megvilágított logót. Emellett alacsonyabb konfigurációval kell beérned. Az alapmodell 12 GB RAM-ot és 256 GB belső tárhelyet kínál.

Xiaomi Black Shark 5 Pro - kifinomult hangzás és villámgyors töltés

A következő gamer telefon a népszerű kínai gyártó, a Xiaomi, műhelyéből származik és a Xiaomi Black Shark 5 Pro nevet viseli. Ez a Black Shark modellmárka ötödik képviselője. Lehet ugyan, hogy nem a piac legerősebb Snapdragon processzorával rendelkezik, de számos teljesen egyedi funkciót kínál.

Az új Shark megjelenése után nem kellett sokáig várni arra, hogy a készülék az e-sport területén is etalonná váljon, köszönhetően a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészletnek, az akár 12 GB LPDDR5 RAM-nak és a 6,67 hüvelykes OLED panelnek, mely 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával és SGS tanúsítvánnyal rendelkezik. A telefon 720 Hz-es kijelző képkockasebességgel és egy speciális TouchControl Master algoritmussal is büszkélkedhet, amelynek köszönhetően az érintések csak minimális reakcióidőt igényelnek.

i A legjobb teljesítményű mobiltelefonok

A Black Shark 5 Pro gamer telefon ráadásul szó szerint hemzseg a játszáshoz szánt finomságoktól. Az első és legfontosabb a telefon oldalán található két beépített mágneses gomb, melyek célja, hogy a mobiljátékokban közelebb hozzák a konzoljátékok érzetét. A játékosok az új, még hatékonyabb vízhűtést is élvezhetik. Az alkatrészek újratervezett elrendezése, amely biztosítja, hogy a legfontosabbakat 100%-ban lefedje a hűtő, szintén hozzájárul a hőmérséklet csökkentéséhez.

A gamerek jól tudják, hogy a hangzás is élményt teremt. Természetesen a Xiaomi is felismerte ezt, ezért a Black Shark 5 Pro-t két sztereó hangszóróval és a csapatkommunikációhoz egy négy mikrofonból álló rendszerrel szerelték fel. Ennek eredményeképpen ez a gamer telefon a DXOMARK rangsorának hangkategóriájában megszerezte az első helyet.

Xiaomi Black Shark 5 Pro

A Xiaomi Black Shark 5 Pro-t még 2022 júniusában mutatták be külföldön, majd rövid várakozást követően eljutott hazánkba is.

Egyetlen másodperc sem veszhet kárba - ezt próbálja a Xiaomi Black Shark 5 Pro az akkumulátorával és a töltőrendszerével elérni. Míg maguk a cellák nem túl nagyok (kapacitásuk 4650 mAh), az igazi varázslat a töltésben rejlik. A készülék rendkívül gyors, 120 W-os töltést kínál, méghozzá két üzemmódban. Az Ultimate mód mindössze 15 perc alatt nulláról százra tölti fel a telefont. Ez főleg akkor jön jól, ha nagyon gyorsan kell tölteni. Az Even üzemmód egy kicsit akkumulátor-barátabb, 24 perc alatt tölti fel teljesen a telefont.

A gamerek számára talán a legérdekesebb funkció az, hogy bekapcsoláskor teljesen megkerülhető az akkumulátor használata. A Black Shark 5 Pro képes elindítani egy olyan üzemmódot, amelyben az egyes komponensek közvetlenül a hálózatról kapják az áramot és pontosan annyit vesznek fel, amennyire szükségük van. Így addig játszhatsz, ameddig csak akarsz, anélkül, hogy károsodna az akkumulátor. Ráadásul a keletkező hő eloszlik a telefonban, így a hűtő is könnyebben kezeli. Ezt a funkciót már láttuk korábban az Asusnál, de hamarosan más versenytársaknál is számíthatunk rá.

i

A verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra.

A Nubia Redmagic 9 Pro újratervezett futurisztikus köntösbe bújva érkezik

A Nubia Redmagic 9 Pro is beszáll a legjobb gamer telefon címért folyó harcba. Redmagic telefonok meglehetősen szeszélyesnek számítottak a gamer telefonok világában, mivel hazánkban az elérhetőségük sosem volt túl jó. Szerencsére ez már a múlté, így a széria legújabb, kilencedik modelljét már itthon is megvásárolhatjuk.

A paraméterek tekintetében eléggé hasonlítanak az idei ROG Phone-ra. A legerősebb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipset, 16 GB RAM és 512 GB belső tárhely. A különbséget a kijelzőben találjuk. A Redmagic 9 Pro valamivel nagyobb, 6,8 hüvelykes képátlóval büszkélkedhet, ugyanakkor csak alacsonyabb, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát tud felmutatni. A fent említett Asus-hoz hasonlóan itt is AMOLED panellel találjuk magunkat szembe.

Nubia Redmagic 9 Pro

Különösen a Nubia Redmagic 9 Pro fehér változatán figyelhető meg a keleti dizájnfilozófia erős inspirációja.

Szóval mit is tud a telefon? A gyártó saját fejlesztésű ICE 13.0 hűtőrendszerét és 520 Hz-es kapcsolókat kínál - bár a közvetlen összehasonlítás a versenytársakkal trükkös lenne, az biztos, hogy az Asus ROG Phone 8 Pro egy kicsit jobban teljesít majd a hátlapon elhelyezett hatalmas külső hűtővel. Azonban a Redmagic 9 Pro-hoz is kapható ilyen, konkrétan a Redmagic Turbo Cooler 4 Pro. A korlátozott elérhetőség miatt azonban a hivatalos disztribúció keretében itt nem fogod tudni megvásárolni.

A Nubia Redmagic 9 Pro kétségtelenül lenyűgöző a dizájn terén is. A telefon egy kicsit inkább gamer telefonként van profilozva, de különösen a cyberpunk és nem kis részben a keleti dizájnfilozófia által inspirált fehér dizájnja fog sok gamert magával ragadni. A fekete dizájn ezzel szemben egy kicsit konzervatívabb, visszafogottabb stílust kínál. Mégis, már ránézésre látszik, hogy ez egy csúcsgamer.

A legjobb gamer telefonok összehasonlítása

Az egyes gamer telefonok összehasonlítása nem annyira egyszerű, mivel néhányuk esetében egyelőre nem ismerjük a legfontosabb paramétert, nevezetesen az árat. A többi paraméter összehasonlítása azonban így néz ki:

Paraméterek ASUS ROG Phone 8 Pro Xiaomi Black Shark 5 Pro Nubia Red Magic 9 Pro
Kijelző 6,78" AMOLED 6,67" OLED 6,80" AMOLED
Kijelző felbontása 1 080 × 2 400 px, 388 ppi 1 080 × 2 400 px, 394 ppi 1 116 × 2 480 px, 400 ppi
Frissítési frekvencia 165 Hz 144 Hz 120 Hz
Hangzás sztereó sztereó sztereó
Lapkakészlet Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
CPU 1× 3,3 GHz Prime + 3× 3,2 GHz Gold + 2× 3,0 GHz Gold + 2× 2,3 GHz Silver 1× 3,0 GHz Prime + 3× 2,5 GHz Gold + 4× 1,80 GHz Silver 1× 3,3 GHz Prime + 3× 3,2 GHz Gold + 2× 3,0 GHz Gold + 2× 2,3 GHz Silver
GPU Adreno 750 Adreno 730 Adreno 750
RAM 16 GB 8/12 GB 12/16 GB
Belső tárhely 512 GB 128/256 GB 256/512 GB
Hátlapi kamera 50 Mpx, f/1,9 + 13 Mpx, f/2,2 UW
32 Mpx, f/2,4 (teleobjektyv)
108 Mpx, f/1,75 + 8 Mpx, f/2,2 UW
5 Mpx, f/2,4 (makró)
50 Mpx + 50 Mpx, f/2,2 UW
2 Mpx, f/2,4 (makró)
Előlapi kamera 32 Mpx 20 Mpx 16 Mpx, kijelző alatt
Akkumulátor 5 500 mAh 4 650 mAh 6 500 mAh
Töltés 65 W-os gyorstöltés 120 W-os gyorstöltés 80 W-os gyorstöltés
Csatlakozás Bluetooth 5.3, WiFi 7, USB-C 3.2 Bluetooth 5.2, WiFi 6, USB-C 2.0 Bluetooth 5.3, WiFi 7, USB-C 3.2
Méret 163,8 × 76,8 × 8,9 mm 163,8 × 76,4 × 9,9 mm 164 × 76,4 × 8,9 mm
Tömeg 225 g 220 g 229 g

További telefonok játszáshoz

Habár a legtöbb telefon nem kifejezetten gamerként van megjelölve, specifikációjuk lehetővé teszi, hogy bármely játékot gond nélkül futtassák. Ezek általában a zászlóshajó modellek:

E-sportok okostelefonon

Bár a mobilos játékokat korábban nem tartották sokra, az utóbbi évek alapján elmondhatjuk, hogy a játékok nagy sikert arattak és sokan pártoltak át a mobil játékokhoz. A közelmúltban rengeteg érdekes cím látott napvilágot, beleértve a PUBG Mobile, Clash Royale, Brawl Stars, Clash of Clans és sok más egyéb játékot, amelyekben játékosok milliói merülnek el nap mint nap, szerte a világon. Már nagy versenyek is kezdenek indulni ezekben a mobil játékokban, ahol a nyeremény évről évre csak nő.

A Business Insider szerint a mobil játékok a következő években akár az egész e-sport ipar 45%-át is kitehetik. Rengeteg más hírre is számítunk, amely idén még meglepetést okozhat.

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ha szeretsz a telefonodon játszani és komolyan is veszed, akkor egy gamer telefon elengedhetetlen a számodra. Az e-sport trendek növekvő számával egyre nagyobb és nagyobb az igény a gamer mobiltelefonokra. Míg az átlagos zászlóshajók nagyszerű teljesítménnyel rendelkeznek, addig a gamer telefonok mindig tartogatnak valami extrát is, mint például a finomhangolt rendszer, amely létfontosságú a játékokhoz. Csak találgatni tudunk, merre mozdulnak a gamer telefonok, de a jövőjük ígéretes.

Korábbi gamer telefonok

Az Asus ROG Phone 6 az AirTrigger 6 ultrahangos vezérlővel tűnik ki a versenytársai közül

A tajvani gyártó legújabb gamer vállalkozása nem más, mint az Asus ROG Phone 6. A maximális teljesítmény, a stílusos dizájn és nem utolsósorban a gamereknek szánt funkciók sokasága áll a középpontban. A telefon például a vadonatúj GameCool 6 hűtőrendszerrel és az egyedülálló AirTrigger 6 funkcióval örvendeztet meg, amelyekhez hasonlót a márka rajongói már a ROG Phone 6 elődeinél is megtapasztalhattak.

Az Asus ROG Phone 6 kompromisszumok nélküli teljesítményét a legújabb és legerősebb Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet biztosítja, ennek köszönhetően akár 15%-kal erősebb és az akkumulátor üzemideje szempontjából 20%-kal hatékonyabb, mint elődje. A legmagasabb konfigurációban a telefon 16 GB LPDDR5 RAM-mal és akár 512 GB gyors UFS 3.1 belső tárhellyel rendelkezik.

A telefon már első pillantásra is gamer mivoltát sugallja, köszönhetően az elegáns cyberpunk megjelenésének, amely az elődje óta átalakuláson ment át. A telefon hátlapján egy Dot Matrix panelből álló RGB ROG logó látható, melynek színei tetszés szerint testre szabhatók.

A készülék emellett praktikus funkciókat is kínál. Az AirTrigger 6 rendszer mostantól számos új gesztust támogat, nem utolsósorban lehetővé teszi, hogy a beépített giroszkóp segítségével elforgathasd a nézetet a játékokban. A telefon mozgatásával így közvetlenül a játékbeli karaktered is mozog. A jobb haptikus visszajelzés érdekében a telefont erősebb rezgőmotorral szerelték fel.

Az Asus a kijelzőn is dolgozott. Míg a méretek és a technológia maradt a régi (6,78 hüvelykes AMOLED), ez az első gamer telefon a piacon, amely 165 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál. Ennek köszönhetően a telefonon való játszás minden bizonnyal teljesen zökkenőmentes.

Asus ROG Phone 6

Az Asus ROG Phone 6 ismét megmutatja, hogy egy gamer telefon is lehet elegáns.

A ROG Phone 6 akkumulátorának kapacitása nem változott az elődjéhez képest. A gamer telefon ezúttal is két 3000 mAh-s cellát kínál, így a teljes kapacitás 6000 mAh. Ez több órányi játékidőt biztosít, de ha elfogy az energia, a 65 W-os HyperCharge töltő mindössze 42 perc alatt 100%-ra tölti fel. Az USB-C port hagyományosan az oldalán található, hogy ne legyen útban játszás közben.

A készülék Asus ROG Phone 6 Pro változatban is kapható, azonban hazánkban nem kerül értékesítésre. De ne légy szomorú emiatt, nem maradsz le olyan sok mindenről. A ROG Phone 6 Pro egy kicsivel nagyobb teljesítményt nyújt, köszönhetően a nagyobb, akár 18 GB RAM kapacitásnak. A másik eltérés a hátlapon figyelhető meg. A Dot Matrix panel helyett a modell egy 2 hüvelykes másodlagos kijelzővel rendelkezik, amelyen értesítések és testreszabható dizájn témák jelennek meg.

Xiaomi Black Shark 4 – a nagy sikerű Black Shark gamer telefonok folytatása

2021-re a Xiaomi is meglepett minket egy új gamer telefonnal. A Xiaomi Black Shark 4 nevet kapta és jó, játékhoz alkalmas felszereltséggel rendelkezik. A telefon hátulja az elegancia jegyében készült és három objektívet helyeztek el rajta egy 64 Mpx-es főérzékelővel.

A kijelző egy 6,67"-es E4 AMOLED 144 Hz-es képfrissítési rátával, amely szükség szerint 60, 90 vagy 120 Hz-re kapcsolható. A felső részen egy kis sziget található a 20 Mpx-es szelfikamera számára. A gyártó a szerkezet oldalát nyomásérzékeny kicsúsztatható játék gombokkal is ellátta.

Itt szintén a teljesítményre került a hangsúly. A készülék belsejében egy Qualcomm Snapdragon 870 5G processzor dübörög, amely nem olyan erőteljes, mint a Snapdragon 888, de a 12GB-os RAM-mal kombinálva kétségtelenül tisztességes kiinduló helyzetet nyújt a játékokhoz. A telefon felmelegedésének elkerülése érdekében a készüléket egy speciális folyadékhűtéses rendszerrel látták el, amely akár 18 °C-ra is képes lecsökkenteni a működési hőmérsékletet. Az eszköz egy különleges Xiaomi RAMDISK funkciót is a magáénak tudhat, amely a telefon RAM-ját bizonyos alkalmazások esetében meghajtóként használhatja a jobb teljesítmény eléréséhez.

Xiaomi Black Shark 4

A Xiaomi Black Shark 4 sikeres mind a megjelenés, mind pedig a teljesítmény szempontjából. Forrás: techradar.com

A telefon hosszú távú üzemidejéről egy 4 500mAh-s akkumulátor gondoskodik, amely támogatja az akár 120 W-os gyorstöltést is. A gyártó szerint a mobiltelefont hihetetlen módon már 15 percen belül teljesen fel lehet tölteni.

A Xiaomi Black Shark 4 gamer telefon Kínában már kapható, de sajnos még nem tudni, hogy a mikor éri el az európai piacot.

A Realme GT 2 Pro rengeteg erővel és egyedi dizájnnal örvendeztet meg

A Realme gyártótól idén megkaptuk a meglehetősen népszerű gamer telefon utódját, a Realme GT 2 Pro-t. A készülék elsősorban az ár-teljesítmény arányával tűnik ki a tömegből, köszönhetően a nagyszerű specifikációknak és a szimpatikus árcédulának.

Elődjéhez képest alapvetően fontos fejlesztéseken esett át. A kijelző AMOLED technológiát használ és 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál. A képátló és a felbontás tekintetében azonban jelentős a változás. A panel immár 6,7 hüvelykes, emellett 3216×1440 px felbontással büszkélkedhet, ami kétségtelenül nemcsak játszás közben, hanem filmnézés és multimédia tartalomfogyasztás közben is előnyös.

Realme GT 2 Pro

A Realme GT 2 Pro kamerája is lenyűgöző. A szokásos objektívek mellett beépített mikroszkóppal is rendelkezik.

A teljesítménye sem ad okot elégedetlenkedésre. A készülék Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlettel, 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel rendelkezik. Bár a cikkünkben nem ezek a legjobb paraméterek, de az árcédula tekintetében mindenképpen kiválónak számít. A meglehetősen nagy, 5000mAh-s akkumulátor és a 65W-os gyorstöltés szintén jól jön a játszáshoz.

A Realme GT 2 Pro legjelentősebb változása a dizájnon figyelhető meg. Nem annyira maga a megjelenés, mint inkább a telefon anyagfelhasználása. A fejlesztésben részt vett a híres japán terméktervező, Naoto Fukasawa, ennek eredményeképpen a telefon hátlapja egy egyedülálló újrahasznosított + újrahasznosítható biopolimerből készült, amelynek célja a papír textúrájának utánzása. A csomagolás is ugyanabból az anyagból készült, ez pedig a Realme egyik lépése a fenntarthatóság felé.

Nubia Red Magic 7 - a telefon, amely átlépte az AnTuTu egymilliós ponthatárát

Ha figyelemmel követed a gamer telefonokat, az AnTuTu teljesítményrangsorolása valószínűleg nem újdonság számodra. A Nubia Red Magic 7, a kiválasztott telefonok kvartettjének utolsó tagja, volt az első okostelefon, amely ebben a rangsorban átlépte az egymilliós ponthatárt és az új Snapdragon plusz verziójának megjelenéséig uralta is azt. A készülék nálunk nem kapható, de mindenképpen említést érdemel.

Hogyan került a Red Magic 7 a lista élére? Ez elsősorban a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészletnek és az akár 16 GB RAM-nak köszönhető. Tulajdonképpen az elsők között hozta el a legújabb Snapdragon-t és egyszerűen tarolt a teljesítményével. Ugyanakkor a gamerek az oldalsó játékgomboknak, a gyorsabb memóriakezelést biztosító speciális Magic Write rendszernek és a hatalmas, 6,8 hüvelykes AMOLED panelnek is örülhettek, amely 165 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik.

Nubia Red Magic 7

A Nubia Red Magic 7 ezúttal is a híres átlátszó dizájnnal mutakozott be. Hozzánk azonban idén sem érkezik meg globális terjesztésben. Forrás: redmagic.gg

A Nubia, vagyis a ZTE, szintén nagy hangsúlyt fektet a telefon hűtésére. A telefon kifinomult hűtőrendszerrel rendelkezik, amelyet egy nagysebességű ventilátor és fejlett anyagokból készült hűtők irányítanak, de emellett a töltéshez is van egy speciális hűtőegysége. Így a Red Magic 7-et sokkal hosszabb ideig tarthatod 65W-os töltésen anélkül, hogy aggódnod kéne a túlmelegedés miatt. Sajnos a telefonnak hazánkban nincs hivatalos forgalmazója és sok egyedi funkciója is csak a kínai piacra korlátozódik.

Asus ROG Phone 8 Pro 16GB/512GB - fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
Asus ROG Phone 8 Pro 16GB/512GB - fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (165Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,87) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 65W, vezeték nélküli töltés 15W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
493 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST060b1
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (165Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,87) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 65W, vezeték nélküli töltés 15W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
443 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST059b1
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - szürke - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - szürke
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (165Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,87) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 65W, vezeték nélküli töltés 15W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
441 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST059b2
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 16GB/512GB ezüst - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 16GB/512GB ezüst
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2480 × 1116 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 50Mpx + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 80W, 6500 mAh kapacitású akkumulátor, EU forgalmazás, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
490 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZTE2081c2
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 16GB/512GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 16GB/512GB fekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2480 × 1116 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 80W, 6500 mAh kapacitású akkumulátor, EU forgalmazás, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
490 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZTE2081c1
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 12GB/256GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Nubia Redmagic 9 Pro 5G 12GB/256GB fekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2480 × 1116 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 80W, 6500 mAh kapacitású akkumulátor, EU forgalmazás, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
392 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZTE2081b1
Nubia Redmagic 8S Pro 5G 12GB/256GB ezüst - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
Nubia Redmagic 8S Pro 5G 12GB/256GB ezüst
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2480 × 1116 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 65W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
369 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZTE2080b1
Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Xiaomi 14 12 GB/512 GB, Black + Photo Printer 1S
Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
359 990 Ft 379 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI285c1PP
Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 114×
Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
364 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259c2
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 52×
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld
Mobiltelefon - 6,82"-es AMOLED kijelző 3168 × 1440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP65 vízálló, gyorstöltés 100W, vezeték nélküli töltés 50W, 5400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
449 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONE0092c2
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 307×
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b4
4,9 26×
Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB, fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2412 × 1080 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Pro processzor, kameramodul: 50Mpx (f/2,2) fő kamera + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
129 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 07.
Termékkód: NOTHa06b1
4,9 26×
Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB Milk
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2412 × 1080 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Pro processzor, kameramodul: 50Mpx (f/2,2) fő kamera + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
129 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 07.
Termékkód: NOTHa06b2
4,9 127×
Samsung Galaxy A55 5G 8GB / 128GB Király jegeskék
Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1480 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
175 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0263b1
4,9 127×
Samsung Galaxy A55 5G 8GB / 128GB Király lila
Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1480 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
175 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0263b2
4,9 127×
Samsung Galaxy A55 5G 8GB / 128GB Király tengerészkék
Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1480 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
175 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0263b3
4,9 12×
HONOR Magic6 Lite 5G 8GB / 256GB - fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2652 × 1200 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés, 5300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM327b1
4,9 12×
HONOR Magic6 Lite 5G 8GB/256GB - zöld
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2652 × 1200 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés, 5300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
139 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM327b2
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ