Shop roku Shop roku

Egyedi stílusú Skinzone Snap védőburkolat APPLE iPhone 8 Plus

Termékkatalógus
Egyedi stílusú Skinzone Snap védőburkolat APPLE iPhone 8 Plus
Védőtok a saját stílusodban keményített polikarbonátból egyedi motívum lehetőségével, a saját minta kiválasztásához kattints a „Saját stílust szeretnék” bannerre és válaszd a neked legjobban tetszőt.
Kód:  ASG001f22 Termékszám:  APP-IPH8PCA-D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Egyedi stílusú Skinzone Snap védőburkolat APPLE iPhone 8 Plus Megszűnt

Egyedi stílusú Skinzone Snap védőburkolat APPLE iPhone 8 Plus

Ma már a mobiltelefon nem csak arra való, hogy tartsuk vele a kapcsolatot a külvilággal. Emellett nagyra értékelt divat kiegészítő is, aminek megjelenése visszatükrözi az egyéniségedet, ha úgy gondolod, a megfelelő színű és mintájú tokkal az öltözéked stílusához, színvilágához hangolható. Természetesen egy jó toknak nem csak dekorációs, hanem védelmi funkciói is vannak, megóvja készülékedet a napi használat viszontagságaitól.


Szinte korlátlan lehetőségek
 

Szinte korlátlan lehetőségek

A mobiltelefon kiegészítők terén ismert és elismert Skinzone új szintre emelte a védőtokot személyre szabhatóságát. Egyedi és trendi grafikákra és úgynevezett skin védőtokokra specializálódott szakemberekkel együttműködve eddig nem látott mértékű variálhatóságot kínál a színek és minták tekintetében. A „Saját stílust szeretnék” terméksorozatnál a vásárló saját mintája is a burkolatra kerülhet, így olyan egyedi díszt készíthetünk, amilyen senki másnak sem lesz, ráadásul nem csak öltöztetni, hanem védeni is fogja a telefonunkat.

Telefon személyiséggel

Az egyedi dísznek köszönhetően telefonod pontosan úgy fog kinézni, ahogyan elképzelted, a családtagjaid, barátaid és kollégáid el lesznek varázsolva attól, hogy milyen különleges, divatos kiegészítőre tettél szert.

Skinzone vlastní styl
 

 

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz
» További iPhone 8 Plus tokok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skinzone vlastní styl Snap pro APPLE iPhone 8 Plus . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skinzone vlastný štýl Snap kryt pre APPLE iPhone 8 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone Schutzhülle Snap-Style Apple iPhone 8 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone Schutzhülle Snap-Style Apple iPhone 8 Plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ