Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Acer B130i LED, hordozható

Termékkatalógus
Acer B130i LED, hordozható
1,0 1 értékelés
Projektor - DLP, LED, WXGA, 1280 × 800, 16:10, 1500:1 kontraszt, HDMI, USB, WiFi, memóriakártya olvasó, hangszórók, 400 ANSI lm fényerő
Kód:  WX378p2p Termékszám:  MR.JR111.001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer B130i LED, hordozható

Vetítés alatt a projektor 16:10 képarányt ér el, ebből következően nagyszerű választás prezentációhoz vagy a monitor képernyőjének kivetítéséhez. A(z) Acer B130i LED, hordozható 20 cm-nél kisebb távolságra lévő felületre is lehetővé teszi a vetítést. A natív felbontás 1280 × 800 px. A projekció DLP technológia segítségével zajlik. Fényforrásként a projektor LED diódákat használ, amelyek kiemelkednek az alacsony energiafogyasztásukkal. A kivetített kép minimális átlója 1,92 cm és a maximum pedig 292000 cm. Ez a projektor asztalra és földre helyezhető. A(z) 812 g-os súlya révén a minivetítők kategóriájába sorolható.

A(z) Acer B130i LED, hordozható vetítő legfőbb jellemzői

  • A vetített kép maximális felbontása: 1280 × 800 px
  • Ez a projektor DLP technológiát használ
  • LED világítás
  • Lámpa élettartama ECO üzemmódban: 30000 óra
  • A külső forráshoz HDMI bemeneten keresztül csatlakoztatható
  • USB, WiFi és Audio jack kimenet csatlakozóval szintén ellátták
  • A(z) Acer B130i LED, hordozható asztalra és földre helyezhető
  • A DLP vetítőtechnológia magas kontrasztot, állandó színeket és intenzív sötét árnyalatokat garantál
  • A projektor által támogatott funkciók: Multimedia lejátszó, Elemes és USB töltés
  • A felszereltség között ez is megtalálható: Hangszórók, Integrált akkumulátor, Belső memória, Memóriakártya olvasó és Távirányító
  • Súly: 812 g

A(z) Acer B130i LED, hordozható vetítő felbontása és funkciói

A(z) Acer B130i LED, hordozható projektor WXGA felbontású képet nyújt. Ez pontosan 1280 × 800 pixelnek felel meg. A legnagyobb támogatott felbontás 1920 × 1080 px. Vetítés során 16:10 képarányt ér el, ebből fakadóan remek választás prezentációhoz vagy a monitor képernyőjének kivetítéséhez. A multimédiás tartalmak többféleképpen lejátszhatók.

A kép minősége a vetítővásznon és a projektor fényerőssége

Vetítés alatt 16:10 képarányt ér el, ezáltal ideális választás prezentációhoz vagy a monitor képernyőjének kivetítéséhez. A(z) Acer B130i LED, hordozható minimálisan 1,92 cm és maximum 292000 cm átlójú képet nyújt. Ezt a projektort 0 m és 0,003 m közötti távolságra kell elhelyezni a vetítővászontól vagy a faltól. A projektor lámpájának élettartama 20000 óra. A(z) Acer B130i LED, hordozható projektor 400 ANSI lm fényerősséget tud létrehozni. Ez okból a használata jól besötétített szobákban ajánlott.

A(z) Acer projektor felszereltsége

Ez a projektor asztalra és földre helyezhető. Lábakkal is rendelkezik, így akár a földre is teheted. Az asztalra helyezés egyszerű hozzáférést garantál a projektorhoz. A beépített hangszórók gondoskodnak a hanglejátszásról. Az utazásokra is magaddal viheted, mivelhogy akkumulátorral is rendelkezik. A belső memória lehetővé teszi a tartalmak lejátszását külső készülék csatlakoztatása nélkül. Ezenkívül memóriakártya-olvasóval is kibővítették. A távirányítónak hála a kanapéd kényelméből is vezérelheted. A képforráshoz HDMI bemeneten keresztül csatlakoztathatod. A felszereltségében USB, WiFi és Audio jack kimenet csatlakozó szintén található.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
1 500:1 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:10 Kész!
Kontraszt
1 500:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0 m Kész!
Minimális képátló
1,92 cm (0,76 ") Kész!
Maximális képátló
292 000 cm (114 960,63 ") Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, WiFi Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, WiFi, Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra, Földre Kész!
Funkció
Multimedia lejátszó, Elemes, USB töltés Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Integrált akkumulátor, Belső memória, Memóriakártya olvasó, Távirányító Kész!

Méretek

Szélesség
10,8 cm Kész!
Magasság
9,6 cm Kész!
Tömeg
0,81 kg Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Mini LED projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer B130i LED, hordozható Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer B130i přenosný LED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer B130i prenosný LED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer B130i Portable LED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer B130i Portable LED.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ