30 dnů na vrácení Shop roku

Acer Predator Helios PH317-55-71D3 Fekete

Termékkatalógus
Acer Predator Helios PH317-55-71D3 Fekete
Gamer laptop - Intel Core i7 11800H Tiger Lake, 17.3" IPS tükröződésmentes 2560 × 1440 165Hz, 32GB RAM DDR5, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, 2TB HDD , numerikus billentyűzet, háttérvilágításos RGB billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6, tömege 3 kg, operációs rendszer nélkül, Advanced Optimus Dynamic Display Switch
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NC112k2d9q4 Termékszám:  NH.QB6EU.00T Gyártó honlapja:

Acer Predator Helios PH317-55-71D3 Fekete

Acer Predator Helios 300
Maradj akcióban!

Az Acer Predator Helios 300 2022 belsejében egy modern, 11. generációs Intel Core i7 processzor, egy NVIDIA GeForce RTX 3070 grafikus kártya és 32 GB RAM található. Ezzel a funkciókészlettel és a nagy sebességű SSD tárolóval az Acer Predator Helios 300 még a legigényesebb játékokban is jól teljesít. A hűtés is kiváló az 5. generációs AeroBlade™ 3D ventilátor technológiának köszönhetően.

  • A notebookot egy Intel Core i7 11800H Tiger Lake processzor hajtja
  • NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB grafikus kártya
  • 17,3" QHD IPS kijelző ultra keskeny keretekkel és 165 Hz-es frissítési frekvenciával
  • AeroBlade™ 3D 5. generációs ventilátor technológia

NVIDIA GeForce RTX 3000 - erőteljes grafikus kártya

A legnagyobb teljesítményű laptopok működéséért felel, és nagyszerű technológiák egész sorát vonultatja fel. A ray tracing valósághűen szimulálja a fény viselkedését, és gyönyörű grafikát biztosít még a legnagyobb erőforrásigényű játékokban is. Az úttörő AI-renderelés az NVIDIA DLSS-t hozza el a játékok világába. Növeli az FPS-t, és a kiváló vizuális minőség fenntartása mellett bonyolultabb játékbeállításokhoz biztosít mozgásteret. A mesterséges intelligencia más GeForce RTX 3000 videókártyák technológiái között is megjelenik, így akár kreatív 3D projektet vállalsz, akár játék melletti streaminget szeretnél, mindig tökéletes teljesítményt, hihetetlen részletgazdagságot és példátlan sebességet élvezhetsz. 

Kikapcsolt
Acer Predator Helios 300 játék laptop

Az Acer Predatornak van elég ereje

Az új Acer Predator Helios 300 fekete, teljesen fémből készült vázában olyan erőmű rejtőzik, amely készen áll a győzelemre. Ülj a 17,3 hüvelykes, élénk színekkel és villámgyors frissítési sebességgel rendelkező kijelző elé, és az ellenfeleidnek nem lesz szerencséjük. A legújabb NVIDIA GeForce RTX grafika és a rendkívül hatékony hűtési technológia hosszan tartó játékcsatákat tesz lehetővé a laptop legnagyobb terhelése mellett.

Kikapcsolt
Acer Predator Helios 300 játék laptop

A laptop nagy terhelés mellett is hűvös marad

Az AEROBLADE 3D 5. generációs, egyedi tervezésű hűtési technológia új kialakításban javítja a légáramlást és csökkenti a zajt. A teljesen fémből készült ventilátorlapátok több levegőt engednek át, kialakításuknak köszönhetően alacsony zajszint mellett. A Predator CoolBoost technológia képes a ventilátorok sebességét a keletkező hőmennyiségtől függően változtatni, így az Acer Predator Helios 300-ból képes a lehető legtöbbet kihozni, függetlenül a terheléstől.

Kikapcsolt
Acer Predator Helios 300 játék laptop

Gyors megjelenítés - a játékban való siker alapja

Az Acer Predator Helios 300 15 hüvelykes Full HD játékkijelzője tiszta és éles dinamikus játékot kínál. 165 Hz-es frissítési frekvenciával és 2 ms-os válaszidővel büszkélkedhet, Overdrive funkcióval, amely megakadályozza a gyorsan mozgó tárgyak mögötti elmosódást. A leggyorsabb és legrealisztikusabb, mesterséges intelligenciával feljavított játékélményre számíthatsz.

Kikapcsolt
Acer Predator Helios 300 játék laptop

Ragyogóan tervezett, háttérvilágítással ellátott billentyűzet

Az egyes gombokhoz tartozó Mini LED háttérvilágítású RGB billentyűzet világosabb és kevesebb energiát fogyaszt. Rendelkezik egy Turbo billentyűvel az azonnali túlhajtáshoz és egy billentyűvel a PredatorSense alkalmazás megnyitásához. Az Acer Predator Helios 300 gamer laptop billentyűzete átlátszó, homorú billentyűkkel rendelkezik a WASD billentyűzethez.

*A billentyűzetkiosztás csak tájékoztató jellegű.

Kikapcsolt
Acer Predator Helios 300 játék laptop

A Helios 300-at mindig ellenőrzés alatt tarthatod

A notebook a praktikus PredatorSense szoftvert kínálja, amely lehetővé teszi a rendszer pontos monitorozását, az RGB háttérvilágítás beállítását, a túlhajtás elvégzését és még sok mást.

Kikapcsolt
Acer Predator Helios 300 játék laptop

Biztonságos bejelentkezés és kristálytiszta hang

Az Acer Predator Helios 300 minden eszközt megad, amire szükséged van ahhoz, hogy legyőzd az online versenytársakat. Konkrétan ez az Intel® Killer E2600 Ethernet vezérlő, az Intel® Killer Wi-Fi 6 AX1650i vezérlő és a Control Center 2.0 szoftver. Élvezd az alacsony késleltetésű és megbízható kapcsolatot, amelyet csak a Killer hálózati megoldásai tudnak biztosítani.

Kikapcsolt
Acer Predator Helios 300 játék laptop

Széles körű csatlakoztathatóság

Csatlakoztasd az összes szükséges perifériát az Acer Predator Helios készülékhez. Számos USB 3.2 port áll a rendelkezésedre - köztük a hihetetlenül gyors Thunderbolt™ 4 USB-C interfész, amely támogatja a DisplayPortot és a Power Delivery-t. A legújabb HDMI 2.1 specifikáció lehetővé teszi egy külső kijelző, például 8K60, 4K120 vagy akár 10K egyszerű csatlakoztatását is.

Kikapcsolt
Acer Predator Helios 300 játék laptop

360°-os térhatású hangrendszer

A DTS:X ULTRA technológia tiszta reprodukciót és a tér szimulálásának képességét kínálja, így hihetetlen pontossággal hallhatod a közeledő ellenfeleket. Az Acer Predator Helios 300 360°-os térhatású hangzása biztosítja a kiválóan realisztikus film- és játékélményt.

Kikapcsolt
Acer Predator Helios 300 játék laptop

Acer Predator Helios 300 - belépő az e-sport világába

Ne félj belépni az e-sportok világába. Az Acer Predator Helios 300-zal minden olyan statisztikával rendelkezni fogsz, amire szükséged van ahhoz, hogy fejleszd képességeidet és feljebb lépj a ranglistákon.

Az Acer hardver-, szoftver- és szolgáltatási vállalatot 1976-ban alapították. A cég az emberek mindennapi életét javító innovatív termékek kutatására, tervezésére, marketingjére, értékesítésére és támogatására összpontosít. Az Acer termékkínálatában számítógépek, monitorok, projektorok, szerverek, táblagépek, okostelefonok és hordható elektronikai eszközök szerepelnek.  Az Acer olyan felhőmegoldásokat is fejleszt, amelyek támogatják a dolgok internetét. 2016-ban, amikor az Acer a 40. évfordulóját ünnepelte, a világ öt legnagyobb számítógépes vállalata közé tartozott. 

Az Intel® technológiák funkciói és előnyei a rendszer konfigurációjától függnek, és szükségessé tehetik a hardver, a szoftver vagy a szolgáltatás aktiválását. A teljesítmény a rendszer konfigurációjától függően változik. Egyetlen termék vagy összetevő sem lehet teljesen biztonságos. ©Intel Corporation. Az Intel, az Intel logó és más Intel védjegyek az Intel Corporation vagy leányvállalatai védjegyei. Más nevek és védjegyek más cégek tulajdonát képezhetik. 

©2021 NVIDIA, NVIDIA és Advanced Optimus logó, Ampere architektúra, Battery Boost, DLSS, GeForce RTX, a G-SYNC és a Max-Q technológia az NVIDIA Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. 

1. A specifikációk a modelltől és az értékesítési országtól függően változhatnak.
2. Tartalmazza az Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) hatását, amely opportunisztikusan és automatikusan növeli az egy- és többmagos Intel® Turbo Boost frekvenciák fölé az órajel frekvenciáját annak alapján, hogy a processzor mennyivel működik a maximális hőmérséklete alatt, és hogy van-e turbó teljesítménytartalék. A frekvencianövekedés és annak időtartama a munkaterheléstől, a processzor képességeitől és a processzor hűtési megoldásától függ.
3. Natív válaszidő. Az LCD Overdrive segítségével érhető el.
4. A "fém ház" meghatározása modellenként változik a következő jellemzőkkel: (1) a felső és alsó borítás és az alap teteje fém, ABS műanyag kerettel, vagy (2) tartalmazhat fém felső és alsó borítást és a notebook alját ABS műanyag kerettel. További részletekért fordulj az Acer helyi képviselőjéhez.



Paraméterek

HDD kapacitás
2 TB (2 000 GB) Kész!
RAM memória mérete
32 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 11800H Tiger Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!
Tárhely típusa
HDD Kész!
Kijelző mérete
17,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
2 000 GB Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
17,3" Kész!
Kijelző képfrissítési gyakorisága
165 Hz Kész!
Fényerő
300 Nits Kész!
Oldalarány
16:9 Kész!
Maximális felbontás
2560 × 1440 px Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Intel processzorgeneráció
Tiger Lake (11. generáció) Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 11800H Tiger Lake Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,6 GHz (4 600 MHz) Kész!
Cache Processzor
24 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
32 GB Kész!
Memória típusa
DDR5 Kész!
Memória frekvencia
4 800 MHz (4,8 GHz) Kész!
A beépített slotok száma
2 × Kész!
Férőhelyek száma
Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
RTX 3060 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
HDD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
2 000 GB Kész!
HDD kapacitás
2 TB (2 000 GB) Kész!
M.2 slotok száma
0 × Kész!
M.2-es nyílások száma összesen
2 × Kész!

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető Kész!
Akkumulátor-kapacitás
90 Wh Kész!
Cellák száma
4db Kész!
Töltőerő
280 W Kész!
Akkumulátor üzemidő
6 óra Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
3 kg Kész!

Interfész

Adat
USB-C Kész!
Grafikus kimeneti portok
HDMI, Mini DisplayPort, USB-C Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 2
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.1 Kész!
WiFi
WiFi 802.11ax Kész!
WiFi verzió
WiFi 6 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
399,3 mm Kész!
Maximális magasság
26,85 mm Kész!
Mélység
295,5 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Acer Predator Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Nincs kiterjesztett garancia Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter, Tápkábel Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:
» További Gamer laptopok (Gamer notebookok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Predator Helios PH317-55-71D3 Fekete
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ