Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Spin 1 Touch

Termékkatalógus
Acer Spin 1 Touch
Tablet PC - Intel Pentium Silver N5000 Gemini Lake, érintőképernyős, 11,6", , fényes, IPS, 4 GB RAM, LPDDR4 integrált videókártya, Flash, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 802.11ac, 2-cellás, 4670 mAh akkumulátor, (SP111-34N-P8A4)
Kód:  NC024u Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Spin 1 Touch

Ez a kis méretű konvertibilis Acer Spin tablet pc sátor módban is használható. Érintőképernyőjének hála táblagépként is funkcionál. Fém konstrukciója rendkívül erős, akkurátus kidolgozása pedig megragadja a figyelmet. A(z) Acer Spin 1 Touch (SP111-34N-P8A4) jellemzőit tekintve iskolai és irodai feladatok elvégzésére alkalmas. Ha gyakran vagy úton, akkor ez a kompakt méretű tablet PC neked való. Kétmagos Intel Pentium mikroprocesszora takarékos és gyors.. Dokumentumaidat egy energiatakarékos és gyors flash memóriára tudod elmenteni.

A(z) 11,6" Acer Spin 1 Touch mini tablet PC lényegesebb tulajdonságai

  • Kijelzője teljesen hátrahajtható, így táblagépként is használhatod
  • Precízen kidolgozott erős fém váz
  • A(z) Acer Spin érintőképernyőjének képátlója 11,6"
  • Teljesítményét a(z) Intel Pentium Silver N5000 Gemini Lake processzor adja
  • A(z) Acer Spin 1 Touch (SP111-34N-P8A4) tablet pc 4 GB memóriát kapott
  • A tablet PC üzemideje 10 óra
  • Súlya mindössze: 1,25 kg
  • A(z) Acer tablet PC-jének méretei: 292 × 14,1 × 202 mm

A(z) Acer Spin 1 Touch tablet pc csodás 2 az 1-ben konstrukciója

A(z) Acer tablet PC minőségi érintőképernyője klasszikus laptop módban használva is nagy segítség. Például tartalmak nagyításánál, dokumentumok görgetésénél és gesztusokkal történő irányításnál. A(z) Acer Spin 2 az 1-ben felépítése azt jeletni, hogy billentyűzete hátrahajtható. Ezért használható laptopként és tabletként is, miközben minden hasznos csatlakozó és port elérhető marad. Ha a billentyűzettel megtámasztod a kijelzőt, kényelmesebben nézhetsz filmeket. Ez a típus gyors jegyzetek és rajzok készítéséhez is kiváló. Ezzel a korszerű érintőképernyővel kihasználhatod a csodás Windows Ink adottságait, amely nagyban megkönnyíti a munkád.

A(z) Acer Spin 1 Touch processzora és Flash merevlemeze

A laptop számítási teljesítményét a kétmagos Intel Pentium Silver N5000 Gemini Lake processzor adja, amelynek órajele 1,1 GHz. Turbo Boost módban pedig 2,5 GHz. A gyors és megbízható munkát a(z) LPDDR4 típusú memória biztosítja, melynek mérete 4 GB. A tablet PC belsejében a merevlemez szerepét egy flash memória tölti be. Sebességével semmi sem veszi fel a versenyt. A(z) Acer tablet PC-jének üzemideje egy feltöltéssel 10 óra, akkuja pedig 2 cellával rendelkezik.

A(z) Acer (SP111-34N-P8A4) kijelzője és grafikus kártyája

A(z) Acer Spin 1 Touch nagy méretű 11,6" érintőképernyőt kapott. A fényes kijelző élénkebb színeket nyújt. A megjelenítésről a(z) IPS kijelző technológia gondoskodik. További pozitívuma, hogy széles betekintési szöget és csodálatos színeket kínál. Grafikus kártyája integrált, így a nagyobb erőforrást igénylő alkalmazásokhoz, vagy játékokhoz nem ajánlott.

A(z) Acer Spin portjai és csatlakoztatási lehetőségei

Mivel ez a tablet rendelkezik Bluetooth v4.0 és Bluetooth v5.0 -tal, más eszközökhöz is csatlakozhatunk vele. A beépített WiFi modul a következő szabványokkal kompatibilis: WiFi 5. Szeretnél egy extern kijelzőt vagy projektort kapcsolni a(z) Acer Spin 1 Touch táblagéphez? A(z) HDMI port pont erre szolgál. Az csak természetes, hogy néhány USB portot is kapott, 1× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 1× USB 2.0, amelyek jól jönnek majd a billentyűzet, egér és nyomtató csatlakoztatásához. A(z) Acer Spin 3,5 mm-es jack konnektora lehetővé teszi, hogy összekösd a kedvenc fejhallgatóddal. Amatőr vagy esetleg profi fotós vagy? Az integrált memóriakártya olvasónak biztos, hogy hasznát fogod venni. Egyúttal, egy 720 Mpx felbontású webkamerával is kiegészítették.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Spin 1 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Spin 1 Touch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Spin 1 Touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Spin 1 Touch.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ