Effaclar

Acer Switch 5

Termékkatalógus
Acer Switch 5
Tablet PC - 12" multi-touch IPS LED 2160x1440, akár Intel Core i7 Kaby Lake, akár 8GB RAM, Intel HD Graphics, akár 512GB SSD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, USB-C 3.1 Gen 1, ujjlenyomat-olvasó, kártyaolvasó, Aktív toll, háttérvilágítású billentyűzet, LiquidLoop hűtőrendszer, Windows 10
Kód:  NC021tNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Switch 5

Ez a tablet és laptop keverék nagyon hasznos eszköz, ha egy eszközt akarsz házi feladatok írására vagy szórakozásra. Az érintőképernyős laptopok paraméterei sokban különböznek, ebből kifolyólag minden modell valami másra jó. Az eszköz kijelzője egyetlen másodperc alatt szeparálható, így használhatod azt a részt, amelyikre szükséged van.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Acer Switch 5 érintőképernyős laptop kijelzője?

Képernyőjének átmérője 12 ". A 14" képátlójú képernyő elsősorban a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ráadásul érintőképernyős, így még egeret sem kell venned.

A(z) Acer Switch 5 tablet PC CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kimagasló notebook fontos része. Sokkal fontosabb a processzor konkrét sorozata, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzormagok száma és frekvenciája mutat. Az Intel szép és érthető tipológiát talált ki. Processzorait a kisebb kapacitásútól a nagyobb kapacitásúig számozza: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még ennél is kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet leginkább mobil eszközökhöz fejlesztettek ki. Kicsit eltérő hierarchiát kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a leggyorsabbak, amelyek fokozatosan lecserélik az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám nagyobb kapacitást jelent. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett produkál. Ez az érték egy kis segítség a processzor energiaéhségének feltérképezéséhez. A hordozható számítógépek többsége 25 W fogyasztási érték alatt marad, magasabb TDP-t főleg a rendkívüli teljesítményű számítógépeknél találunk.

A grafikus kártyák tipológiája is hasonló. A különálló videokártyák többnyire nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a processzorba integráltak. Az újabb chipek erősebbek, mint elődeik. A memória mérete a grafikus kártya teljesítményének központi jellemzője. A mindennapi használathoz elégséges körülbelül 2 GB RAM . Ha esetenként gyakrabban gépezel, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű memória ajánlott.

A(z) Acer Switch 5 hibrid laptop HDD és RAM mérete

A memória nagyságát a használat célja kellene, hogy meghatározza. Az alap hibrid notebookok 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a középkategóriás hordozható számítógépek ismertetőjegye, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - érthetőbben, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Érezhetően gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint az egyszerű merevlemezek. A HDD jelenti a klasszikus meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja annyi különbséggel, hogy az SSD tagja a HDD blokkhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó tipikusan olyan számítógépeknél fordul elő, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. A master SSD a második pedig a normál HDD. A csomagolás tartalma: Memóriakártya olvasó, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-leolvasó, Háttérvilágítású billentyűzet és Operációs rendszer.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Switch 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Switch 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Switch 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Switch 5.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ