A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Acronis True Image Premium 3 számítógépre 1 év + 1TB Cloud Storage (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Acronis True Image Premium 3 számítógépre 1 év + 1TB Cloud Storage (elektronikus licenc)
Adatmentő program - Acronis True Image, elektronikus licenc, 3 készülék számára, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
Kód:  SWLA0018b
Acronis True Image Premium 3 számítógépre 1 év + 1TB Cloud Storage (elektronikus licenc) Megszűnt

Acronis True Image Premium 3 számítógépre 1 év + 1TB Cloud Storage (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt biztonsági szoftver, amelyet tízmillió felhasználó használ világszerte. Az Acronis mentési szoftver A True Image a korábbi kiadások legjobb elemeit tartalmazza, és rengeteg új funkcióval és fejlesztéssel rendelkezik.Az Acronis True Image egy gyors és egyszerű szoftver, amely a számítógép teljes, tükrös másolatát teszi lehetővé a Windows és MacOS operációs rendszerekkel működő számítógépeknél. A számítógépek mellett a mobileszközök, az operációs rendszerek, a számítógépes programok vagy a felhasználói beállítások és fájlok biztonságimásolásával is megbirkózik. Segít a rendszerinformációk különböző tárhelyekre, külső merevlemezekre, NAS rendszerekre, hálózati elemekre vagy Cloud rendszerekre, történő telepítéséhez.

Az Acronis True Image jellemzői

  • Full Image Backup -  visszaállíthatsz mindet a rendszerlemez vagy a kiválasztott része, a  fájl vagy mappa pontos másolatával.
  • Acronis Survival Kit - a rendszermeghibásodás  utáni helyreállítás nagyon egyszerű lesz ezzel az eszközzel. Mivel külső lemezen van létrehozva ezért mindent tartalmaz, amire szükséged van - a rendszerindító fájlokat, az összes biztonsági másolat, hogy a teljes rendszert megbízhatóan visszaállíthasd. A helyreállításifolyamat olyan egyszerű lesz, mintha csak egy  külső lemezt csatlakoztatnál a számítógéphez.
  • Backup Cleanup Tool - legyen a helyi másolatok felett teljes ellenőrzésed, hogy jobban kihasználhasd a rendelkezésre álló tárhelyet. A másolatokat törlő funkcióval lehetőséged van a felesleges másolatok és fájlok  eltávolítására.
  • Az aktív Windows vagy Mac lemezek klónozása - A rendszer pontos másolását akkor is létrehozhatod, ha azt éppen használod  - nem kell leállítanod vagy újraindítanod a géped. Csatlakoztass USB-C kábelt a szupergyors adatátvitelhez, vagy csatlakoztass egy külső lemezt a bootolható másolathoz. A Boot Camp telepítések istámogatottak.
  • Parallels Desktop Backup - a virtuális gépek megújítása Mac-en hatékonyabb lesz, mint valaha. A VM-ek is visszaállíthatók a Parallels Desktop alkalmazásban futtatható fájlok halmazaként.
  • Továbbfejlesztett Cloud Backup - Az Archive 3 technológia növeli a megbízhatóságot és a teljesítményt mind a Windows, mind a Mac rendszeren. Az off-site  biztonságos másolatok titkosítása biztosítja a digitális adatvédelmet.
  • Rugalmas kezelés - Időbeosztás, helyek konfigurálása és a teljes kép, növekményes, differenciális vagy egyedi mentés közül választhat.
  • Mentés USB csatkakoztatása esetén, újítások a WinPE-hez, Active Protection a ransomware ellen.

Acronis True Image Backup szoftver licenc

Ez az elektronikus licenc 3 számítógépre érvényes 1 évig. A licenc tartalmaz egy 1 TB-os Cloud Storage kapacitást a merevlemez tükrözésére és a teljes számítógép biztonsági másolatának készítésére.

Az Acronis True Image több platformon működik

Támogatott platformok:
Microsoft Windows: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1, Windows Home Server 2011 és Windows XP SP3 (32 bites) korlátozásokkal
Apple Mac OS X: Apple Mac OS X, High Sierra 10.13, Sierra 10.12, El Capitan 10.11 és Yosemite 10.10

Fájlrendszerek:
NTFS
FAT32
Ext2 / Ext3 / Ext4
ReiserFS
Linux SWAP
HFS +
APFS

Fájlrendszerek (macOS) :
APFS
HFS +
Magtár
FAT32
NTFS

Mobil operációs rendszerek:
iOS 10.0 ésújabb
Android 5.0 és újabb

Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Biztonsági mentési szoftver Kész!
SW típusa
Acronis True Image Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Biztonsági mentési szoftver Kész!
SW típusa
Acronis True Image Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Előfizetés Kész!
Berendezések száma
3 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
3 Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
Mobilkészülék, PC Kész!
Operációs rendszer
Windows, macOS, Android, iOS Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ