Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

AEE WiFi távirányító

Termékkatalógus
AEE WiFi távirányító
- MagiCam S70-hez
Kód:  CH501r

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AEE WiFi távirányító

A kamera beépített WiFi vevőkészüléke lehetővé teszi a távirányítón keresztül történő vezérlést. A kamerát 100 méteren belül vezérelheted. Ezzel a távirányítóval fényképeket vagy felvételt készíthetsz, és más fejlett funkciókat használhatsz. A távirányító az IP67 szabványnak megfelelően ellenáll a pornak, valamint 1 méterig vízálló.

A levehető 360 fokos forgó klipnek (a csomag része) köszönhetően a távirányítót például övedhez vagy ruházatodhoz is csatlakoztathatod. Az öntapadós tépőzárak (az alapcsomag részét képezik) szintén kiváló rögzítést tesznek lehetővé. Akár olyan helyekre is rögzítheted, ahol gyakran használod, például a műszerfalra, a kerékpár kormányára és így tovább. Az oldalsó rögzítők segítségével a távirányító szíjhoz (az alapcsomag része) rögzíthető, pl. óra helyére, vagy bármely kiegészítő tartozékhoz, ahol szíjat szükséges használnod. A lehetőségek korlátlanok a távirányító elhelyezését illetően.

A készülék lehetővé teszi a kamera egyszerű távvezérlését, ahol a kézi működtetés lehetetlen vagy bonyolult lenne.

Paraméterek és specifikációk:
Kompatibilitás: AEE MagiCam S70

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AEE WiFi távirányító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE WiFi dálkový ovladač. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEE WiFi diaľkový ovládač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEE WLAN Fernbedienung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEE WLAN Fernbedienung.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ