Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AENO AP2S

Termékkatalógus
AENO AP2S
4,5 2 értékelés
Légtisztító - 370 m3/óra légtisztító teljesítmény, max. 45 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 66 dB(A) maximális zajszint, hepa, előszűrő, uv lámpa és ion kazetta szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, éjszakai mód, gyermekzár, érintőpanel, mobil vezérlés és wi-fi, méretei: 590 × 384 × 100 mm (szé×ma×mé), falra akaszthatóság
85 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AENCV782 Termékszám:  AAP0002S
AENO AP2S 85 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

AENO AP2S

Gyönyörűen tiszta otthon? Az AENO AP2S légtisztítóval mindez lehetséges! A légtisztító 45 m2-es helyiségek számára alkalmas, és 370 m3 / óra teljesítmény jellemzi. Wi-Fi kapcsolaton keresztül vezérelheted, amelyhez töltsd le az AENO alkalmazást, és mobiltelefonod kényelmében kezelheted az összes információt és beállítási lehetőséget. Ha nem rajongasz ezekért a technológiákért, akkor az állítható megvilágítású érintőképernyőn kézzel is beállíthatsz mindent, amire szükséged van. Az AENO AP2S légtisztító előszűrőt, HEPA-szűrőt és szénszűrőt tartalmaz.


Az AENO AP2S légtisztító legfontosabb jellemzői

  • A légtisztító 45 m2-es helyiségek számára alkalmas
  • 370 m3 / óra teljesítmény jellemzi
  • Wi-Fi-vel és az AENO intelligens alkalmazással történő vezérlés
  • Felhasználóbarát érintőképernyős kijelző állítható megvilágítással
  • Praktikus időzítő 2, 4 vagy 8 órás kikapcsolással
  • AENO AP2S légtisztító levegőminőség-érzékelővel és éjszakai üzemmóddal
  • Ventilátor üzemmódok - automatikus, magas, közepes, alacsony és éjszakai üzemmód
  • Levegőminőség-érzékelő a padlón, a falon
  • Könnyű szűrőcsere
  • A szűrés automatikusan elindul, ha a levegő állapota romlik
  • 3 az 1-ben HEPA szűrők a tisztább levegőért
  • AENO AP2S légtisztító UV-lámpával

AENO AP2S légtisztító felhasználóbarát érintőképernyővel

Az AENO AP2S légtisztító az egyszerű kezelhetőség érdekében áttekinthető érintőképernyővel rendelkezik, amelyet intuitív és állítható világítás jellemez. 

Praktikus időzítő

Ha szükséges, az AENO AP2S légtisztítót kényelmes időzítő üzemmódra állíthatod  2, 4 vagy 8 órás kikapcsolással. Mindent igényeidhez igazíthatsz. 

AENO AP2S légtisztító levegőminőség-érzékelővel és éjszakai üzemmóddal

Az AENO AP2S légtisztító legfőbb előnyei közé tartozik a levegőminőség-érzékelő. Éjszaka a légtisztítót éjszakai fényként használhatod, vagy teljesen kikapcsolhatod, illetve az éjszakai üzemmódot is alkalmazhatod, amely csendesen működik, így gyermekeid nem zavarja alvás közben. 

Az AENO AP2S vezérlése Wi-Fi-vel

Az AENO AP2S légtisztítót hangoddal is vezérelheted. Egyszerűen töltsd le az AENO alkalmazást, amely Android vagy iOS rendszerre érhető el, így mindent beállíthatsz kényelmesen a mobiltelefonról, amire csak szükséged van. 

Ventilátor üzemmódok beállítása

Az AENO AP2S tisztító 45 m2-es helyiségekhez alkalmas. Sőt, ventilátor üzemmódokat is beállíthatsz - automatikus, magas, közepes, alacsony és éjszakai módok közül választhatsz

Könnyű szűrőcsere

Az AENO AP2S figyelmeztet, ha a szűrőket ki kell cserélni. Ha a beltéri vagy a kültéri levegő minősége romlik, a szűrés automatikusan elindul a gyönyörűen tiszta levegő biztosítása érdekében.

3 az 1-ben HEPA szűrők a tisztább levegőért

Az AENO AP2S légtisztító a HEPA-alapú rendszereket tartalmazza, amelyeket elsősorban kórházakban, élelmiszer-feldolgozó vagy gyógyszeripari üzemekben használnak. Az előszűrő felfogja a nagyobb részecskéket, például a háziállatok szőrét vagy a port. A HEPA-szűrő a miniatűr részecskék, például a penész, a pollen vagy a baktériumok 99,95%-át felfogja. És végül, de nem utolsósorban szénszűrővel is rendelkezik,amely eltávolítja az illékony szerves vegyületeket a levegőből, beleértve a füstöt és a szmogot is. 

AENO AP2S légtisztító UV-lámpával

Az AENO AP2S tisztító rövidhullámú ultraibolya fényt tartalmaz, amely hatékonyan elnyomja a baktériumokat, vírusokat és spórákat. A fénynek köszönhetően a HEPA-szűrők megfelelően végezhetik a munkájukat. Az UV-C lámpa teljesen biztonságos, és a HEPA-szűrő közelében került elhelyezésre. 

AENO AP2S légtisztító ionizációval

Az ionizátor negatív töltésű ionokat bocsát ki a levegőbe, amelyek magukhoz vonzzák a káros pozitív ionokat, és semlegesítik azokat. Mindez csökkenti a levegőben lévő mikrobák mennyiségét és semlegesíti a szagokat. 


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
40 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
420 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
50 m2 Kész!
Maximális zajszint
62 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
25 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, UV sugárzás Kész!

Méret & súly

Szélesség
59 cm Kész!
Mélység
10 cm Kész!
Magasság
38,4 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AENO AP2S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AENO AP2S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AENO AP2S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AENO AP2S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AENO AP2S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ