A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

AeoTec Multisensor 6

Termékkatalógus
AeoTec Multisensor 6
Mozgásérzékelő mozgás, fény, hőmérséklet, rezgés, nedvesség, UV
Kód:  ZW598b Termékszám:  AEOEZW100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AeoTec Multisensor 6

Az AeoTec Multisensor 6 hat külön érzékelőt tartalmaz egyetlen eszközben. Ha érdekli az intelligens otthon koncepciója, akkor ez az intelligens érzékelő elengedhetetlen az ön számára.

Az intelligens otthon nem csak teljes automatizáltságot jelent, hanem azt a képességet is, hogy valós időben reagáljon aktuális ingerekre.  Az intelligens mozgás-, fény-, hőmérséklet-, rezgés-, nedvesség- és UV-sugárzás érzékelés alapfelszereltség.


Legfőbb előnyei

  • Egy intelligens otthon alapja
  • Információt akár 150 méterre is képes továbbítani
  • 6 különböző érzékelő egy készülékben
  • Körülbelül 70%-kal kisebb, mint a régebbi modell
  • Az akkumulátor üzemideje akár 2 év is lehet
  • Biztonságos kommunikáció és önvédelem
le
AeoTec Multisensor 6
 

Mozgásérzékelő

Az intelligens mozgásérzékelő 5 méteres hatótávval és 120°-os érzékelési szöggel széles körű felhasználási lehetőségeket kínál. Követheti az autó érkezését a garázsba és ennek megfelelően további intézkedéseket tehet.

Természetesen használhatja biztonsági rendszeréhez vagy annak megállapítására, hogy tartózkodik-e valaki a  szobában. Ebből következik, hogy a világítást, a fűtést vagy légkondicionálást is ennek megfelelően állíthatjuk

le
AeoTec Multisensor 6

Hatékony mozgásérzékelő


le
AeoTec Multisensor 6

Intelligens hőmérő

Pontos hőmérő

Szeretné automatikusan szabályozni a helyiség hőmérsékletét? Legyen szó akár motoros árnyékolókról vagy légkondicionáló berendezésről?

Az intelligens hőmérő pontosan méri a -10 és 50°C közötti hőmérsékletet és ezeket az adatokat azonnal továbbítja az intelligens otthon központi egységébe.


Fényérzékelő

Automatizált otthoni világítás csak annyira okos, mint amennyire a fényérzékelő, amely az adatokat szolgáltatja. A digitális fényérzékelő a helyiségben észlelhető fényerőt méri.

Amint a központi egység megkapt az Információt utasítást adhat a roló vagy függöny nyitására, illetve zárására, hogy a belső fény tökéletes legyen éjjel-nappal.

le
AeoTec Multisensor 6

Fényérzékelő


le
AeoTec Multisensor 6

Intelligens páratartalom érzékelő

Páratartalom érzékelő -  akár 100%-ig

Egyes területeken, például fürdőszobákban vagy konyhákban a nedvességszint változó a nap folyamán. Ez attól függ, hogy használják-e őket és persze attól, hogy szellőztetik-e.

A páratartalom-érzékelő 0-100%-os nedvességtartalmat képes ellenőrizni és a mért adatokat átadni a vezérlőegységnek, amely utána a ventilátorok, párásítók és párátlanítók automatikus beállításáról gondoskodik.


Rezgés - szeizmikus érzékelő

Egy nagyon praktikus rezgés érzékelő, amely képes rázkódást érzékelni otthonán kívül és belül..

Például. ha az érzékelőt egy behatoló manipulálni próbálja, akkor azt az információt azonnal továbbítja a rendszerbe. Lehetősége van kisebb szeizmikus aktivitás rögzítésére közvetlenül a belső térben.

le
AeoTec Multisensor 6

Rezgés és ütés biztonság.


le
AeoTec Multisensor 6

Intelligens UV sugárzás érzékelő

Speciális UV-érzékelő

 

Mint azt Ön is biztosan tudja, az erős UV sugárzás nem egészséges és főleg nyáron fontos az az elleni védelem. Egy adott intenzitás alatt azonban csökken a bútorokra vagy a szemre mért károsító hatása.

Ezért ez az intelligens érzékelő otthona UV-sugárzását méri és például függönyöket vagy fényszintet stb. állíthat.


Kiváló paraméterek

Az AeoTec Multisensor 6 vezeték nélküli kommunikációt 150 méteres távolságig képes folytatni és 250%-kal gyorsabb, mint a régebbi modell. A kommunikáció természetesen teljesen biztonságos köszönhetően AES-128 bit titkosításnak.

Felejtse el a néhány havonta esedékes elemcserét. Az érzékelő akár két évig is üzemelhet egyetlen töltéssel! Az előző modellhez képest 50%-kal könnyebb és 70%-kal kisebb.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AeoTec Multisensor 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AeoTec Multisensor 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AeoTec Multisenzor 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AeoTec Multisensor 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AeoTec Multisensor 6.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ