Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AeoTec sziréna

Termékkatalógus
AeoTec sziréna
- beltéri
Kód:  ZW598x Termékszám:  AEO_DSD31

AeoTec sziréna

Szeretnéd házadat vagy lakásodat egyszerűen és hosszadalmas procedúrák nélkül bebiztosítani? Nos, ebben az esetben van számodra egy kompakt beltéri szirénánk, amely minden háztartásban megállja helyét. Akármikor figyelmeztet betörés, tűz, és még árvíz esetén is. Fő előnye a sziréna a sokoldalúsága, kis mérete és egyszerű telepítése. Egyszerűen dugd be bármilyen hálózati konnektorba! A sziréna megfelelő működése garantált más, Z-Wave biztonsági berendezésekkel kombinálva. Ajtókhoz, ablakokhoz és mozgásérzékelőkhöz is használható. A sziréna 106 dB-es hangerőre képes, öt különböző figyelmeztető hangjelzéssel. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kis méretek és modern design
  • Beltéri használatra
  • Könnyű telepítés (nem igényel kábelezést)
  • 106 dB-es hangerő, akár 5 különböző hangjelzés + villogó figyelmeztető lámpa
  • Alkalamas más Z-Wave eszközökkel való közös használatra (ajtó-, ablak- és mozgásérzékelőkhöz)
  • Minőségi belső lítium akkumulátorral ellátva

Továbbra is biztonságban

Mindenki a környéken tudni fogja, ha valami nincs rendben. Az erős, fülbe hatoló hangot aktív riasztás esetén fényjelzés kíséri. Ez három LED lámpa munkája a vizuális figyelemfelkeltés érdekében. Nem kell aggódnod amiatt, hogy áramkimaradás esetén elveszik ez a funkció. Erre a célra a sziréna minőségi belső lítium akkumulátorral van felszerelve, amely gondoskodik a tápegység üzemeléséről akár három órán keresztül. Az AeoTec kezébe nyugodt lélekkel helyezheted biztonságodat. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AeoTec siréna . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sirény AeoTec. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AeoTec siréna . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AeoTec siréna .
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ