A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Aeropress Aerobie kézi kávéfőző

Termékkatalógus
Aeropress Aerobie kézi kávéfőző
4,8 64 értékelés
Kézi kávéfőző - egyszerű és könnyű használat, 2-féle kávékészítési módszer
Kód:  AERO001 Termékszám:  AER0018

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Aeropress Aerobie kézi kávéfőző

A 2005-ben feltalált Aeropress Aerobie kézi kávéfőzővel egyedi filteres kávét készíthet. Ez a forradalmian új kávéfőző rendkívül tartós műanyagból készült. Egyszerű kezelni, könnyű és a kevésbé ügyesek is finom kávét főzhetnek vele. A készülék ideális útitárs, csak forró vízre és a kedvenc kávéjára lesz szüksége. Az Aeropress kis súlyú és ellenáll a magas hőmérsékletnek. Könnyen tisztítható, egyszerűen csak öblítse ki folyó vízzel vagy tegye a mosogatógépbe. Ez a kávéfőző több versenyen, még avilágbajnokságon is részt vett. Szervezzen saját versenyt, ahol a győztes jutalma egy finom csésze kávé lesz. 

Legfontosabb jellemzők

  • Forradalmi segítőtárs a finom kávé elkészítéséhez
  • Kiváló minőségű, tartós műanyagból készült
  • Tökéletes utazáshoz
  • Könnyű és tartós
  • Mosogatógépben mosható
  • Könnyű kezelhetőség

A csomag tartalma:
1× kávéfőző
350× szűrő
1× szűrőtartó
1× kávémérőkanál
1× keverő
1× szűkítő kisebb csészékhez

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza.hu, Szeretnék érdeklődni, hogy a termék még mindig tartalmazza 2022-ben a képen látható összes tartozékot és a filter papírokat is? - Aeropress két fele, - Műanyag szűrő, - 450 db filterpapír, - 1 db filtertató, - 1 db keverőlapát, - 1 db tölcsér, - 1 db mérőkanál. Köszönöm szépen.

Üdv. A csomag tartalmaz e saját poharat ill. saját tartótasakot? Egyes képeken neten látom, máshol nem, köszönöm! Adamecz Imre

Kérdések és válaszok: Aeropress Aerobie kézi kávéfőző
Kiegészítők: Aeropress Aerobie kézi kávéfőző Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AeroPress Aerobie ruční kávovar, v balení 350ks filtrů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AeroPress Aerobie ručný kávovar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AeroPress Aerobie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AeroPress Aerobie.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ