Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Airbi Space Légtisztító

Termékkatalógus
Airbi Space Légtisztító
Légtisztító - 800 m3/óra légtisztító teljesítmény, 85 W fogyasztás, max. 160 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 66 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, kijelző, éjszakai mód, automatikus üzemmód, gyermekzár és levegő ionizálás
Kód:  AIRCV637 Termékszám:  AB0051

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Airbi Space Légtisztító

Az Airbi Space Légtisztító üde levegőt garantál főleg az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a nagyszerű, hordozható eszköz abszolút ideális az akár 160 m2-es háztartásokba. A magas megbízhatóságáról a légtisztító teljesítménye is árulkodik – ez a készülék akár 800 m3/óra levegő megszűrésére is képes. Az Airbi Space legfontosabb eleme a HEPA filter, amely villámgyorsan kiszűri a levegőből az allergének, baktériumok és porszemcsék majdnem 100%-át. Utolsó lépésként a berendezés negatív ionokkal árasztja el a levegőt, így olyan friss lesz, akár eső után.


Az Airbi Space légtisztító legfőbb tulajdonságai

- Ajánlott maximális helyiségméret: 160 m2
A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a porszemcsék és az allergének 99%-át
- Funkciók: Légminőség érzékelő, Időzítő, Teljesítményszabályozás, Kijelző, Éjszakai mód, Automatikus üzemmód, Gyermekzár és Levegő ionizálás
- Maximális zajszint: 66 dB(A), Minimális zaj: 30 dB(A)
- Légtisztító teljesítmény: 800 m3/óra

Az Airbi Space légtisztító kellemes funkciói

Az Airbi Space intelligens légtisztító folyamatosan teszteli a levegő aktuális állapotát és ennek megfelelően becsüli meg, hogy szükség van-e a tisztításra. A légtisztító továbbá időzítő funkcióval is rendlekezik azaz igényeidnek megfelelően szabályozhatod a működési időt. A teljesítményt könnyedén szabályozhatjod, akárcsak az energiafogyasztást és a zajterhelést is. Az Airbi Space légtisztítót csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni, ha a hálószobában használnád a készüléket. Továbbá automata üzemmódban is működtethető, vagyis a berendezés a levegő minőségének kiértékelése alapján növei vagy épp csökkenti a teljesítmény nagyságát.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
85 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
800 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
160 m2 Kész!
Maximális zajszint
66 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Airbi Space Légtisztító
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ