A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Airblock

Termékkatalógus
Airblock
Drón - moduláris felépítés, mobiltelefonnal való irányítás
Kód:  MKB109a Termékszám:  99808

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Airblock


Az Airblock az első moduláris drón a világon, amely gyors és könnyű átalakíthatóság lehetőségével bír, különböző üzemmódjai vannak – drón, lebegő, háromszög, pók, de egyes moduljaira is szétszedhető. Az Airblock mágneses alkatrészekből készült, melyek nagyon jól egyesíthetőek vagy szétszedhetőek szerszámok nélkül is. A mágnesek másik előnye, hogy kizárják a helytelen összeszerelés lehetőségét.

 

Az Airblock drón főbb jellemzői

  • Az első moduláris drón a világon
  • Meg lehet változtatni a repülési üzemmódot
  • Mobil eszközökön keresztüli irányítás
  • Összekapcsolódás mágnesekkel
  • Gyermekek számára is megfelelő
  • Automatikus leszállás kapcsolathiba esetén

Az Airblock maximálisan biztonságos

A drón könnyű, puha és tartós anyagból készült. Nagy előnye, hogy maguk a légcsavarok hatszögekkel vannak körülvéve, így nincsenek kitéve közvetlen kapcsolatnak más tárgyakkal és nem károsodhatnak. Ennek köszönhetően az Airblock nagyon biztonságossá válik - beltérben is használhatja, nem kell aggódnia gyerekeiért vagy háziállataiért.

Elég egy mobil eszköz

Az irányítás bármilyen iOS és Android rendszerű mobiltelefon vagy tablet segítségével biztosított. Természetes kiegészítő a mobilalkalmazás is (letölthető az App Store-ról és a Google Play-ről), mely a drón könnyű beállítását teszi lehetővé, ezt szolgálja a kezelőfelület intuitív grafikus programozása (gyermekek számára már 8 éves kortól alkalmas). 

Intelligens funkciók kezdőknek

Az irányítás maximális hatótávolsága optimális körülmények között 5 m függőlegesen, és 15 m vízszintesen.
Ha Ön kezdő, akkor biztosan értékelni fogja az egyérintéses könnyű landolás és felszállás funkciót. Ha a repülés során elveszíti a Bluetooth kapcsolatot a drón és a mobil eszköz között, az Airblock automatikusan landol. 

 

Paraméterek

Vezérlés
Mobillal Kész!
Csomag tartalma
Drón Kész!

Repülés

Vezérlés
Mobillal Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Airblock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airblock - programovatelný dron. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Airblock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airblock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airblock.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ