Shop roku 30 dnů na vrácení

AKAI Pro APC Mini

Termékkatalógus
AKAI Pro APC Mini
5 3 értékelés
MIDI kontroller - Ableton Live! szoftverhez, RGB háttérvilágítású padok, új design, erős és tartós konstrukció, 8 szabadon hozzárendelhető fader, plug & play támogatás az Ableton Live-hoz, a vezérlőnek nincs szüksége hozzárendelésre, Ableton Live Lite, Hybrid 3 és Toolrooms records launch pack, USB töltés
Kód:  AKI002g Termékszám:  APC Mini

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AKAI Pro APC Mini

Az AKAI cég a hangtechnika területén már hosszú ideje otthonosan mozog, termékei minden kétséget kizáróan világklasszisnak számítanak. Az APC Mini ösztönösen válik a Dj-k, a producerek és a zene iránt rajongók meghosszabbított karjává. Az alaposan átgondolt tervezésnek köszönhetően az eszköz minden egyes millimétere adott célt és funkciót szolgál. A rendszer 8 x 8-as, háttérvilágítású paddal rendelkezik, melyek minden helyzetben teljes átláthatóságot nyújtanak.

Az eszköz alsó részében található 8 darab fader és 1 darab fő vezérlő igény szerint programozható. A készülék jobb oldalán található gyorsgombok lehetővé teszik a gyakran használt funkciók könnyű használatát. A készülék legnagyobb előnye, hogy az Ableton Live Lite-tal, ami tartozékként a csomag része, tökéletes együttműkdöik. Ez a szoftver a minőségi és rugalmas programok közé tartozik, mely kezdőnek és profiknak egyaránt a professzionális használat lehetőségét nyújtja. A Plug and Play technológiának köszönhetően a számítógéppel való kommunikáció rendkívül egyszerű. Csatlakoztassa az USB kábelt, és már kész is! A kontroller ugyanezt a kapcsolatot használja a töltésre is, így nincs többé szükség a külső csatlakozókra.

Műszaki adatok:

Támogatott operációs rendszerek:
Mac OS X 10.5 vagy újabb
Windows XP és újabb

Alapvető tartozékok:
USB kábel - Adatátvitel és töltés
Ableton Live Lite, Hybrid 3, Toolrooms records lanuch pack szoftverek

Paraméterek

Billentyűk száma
64 Kész!
MIDI
USB Kész!
Szélesség
239 mm Kész!
Mélység
201 mm Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!

Méretek

Szélesség
239 mm Kész!
Mélység
201 mm Kész!
Magasság
26 mm Kész!
Tömeg
0,7 kg Kész!

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AKAI Pro APC Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI Pro APC Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKAI Pro APC Mini.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ